КАК ДА постъпЯ ?????
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: КАК ДА постъпЯ ?????
До преди 5-6 години беше по друго и аз съм давал и съм взимал и всичко беше ОК.
Последните години обаче хората като чели се изкривиха и вече масово взимат и не връщат.
Последните години обаче хората като чели се изкривиха и вече масово взимат и не връщат.

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
vld написа:Това е положението колега, рано или късно всеки рабира, че парите са нещо което назаем разваля приятелството
Нищо не разваля, защото не е имало приятелство, а само ЕДИН използвач, който е чакал точния момент! Т'ва е!
Zaraza, ако ще ти стане по-добре - аз дадох на един 2000лв - точно. Ти си малко повече вътрешно, ама се преживяват.
аз 2000лв съм виждал, предполагам и ти... така, че... Няма смисъл от нерви!
Напълно съм съгласен с Бум-бум.
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
vicho написа:vld написа:Това е положението колега, рано или късно всеки рабира, че парите са нещо което назаем разваля приятелството
Нищо не разваля, защото не е имало приятелство, а само ЕДИН използвач, който е чакал точния момент! Т'ва е!
Zaraza, ако ще ти стане по-добре - аз дадох на един 2000лв - точно. Ти си малко повече вътрешно, ама се преживяват.
аз 2000лв съм виждал, предполагам и ти... така, че... Няма смисъл от нерви!
Напълно съм съгласен с Бум-бум.
Аз подарих кола и разни други неща на бивш един колега тук, на един друг ортак 1/2 част от един Додж Рам който ползвахме за работа, на един друг на който му бях дал 36к евро на заем му подарих остатък от 4к, които не ми върна за благодарност, още някакви по-дребни такива суми на сульо и пульо..
Да, не са малко пари. Но в крайна сметка с тях и без най-вероятно ще преживееш тая загуба без да се промени нещо кой знае какво в живота ти. Пак ще ги изкараш и пак ще си имаш. Той пък ще си остане същия лъжлив цървул цял живот и все ще лъже и ще маже, ще краде и винаги ще е на тръни и пак няма да има и пак няма да му стигат.
- ZARAZA
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е21..Е28 и Е46
- Мечтае да кара: лагерна количка
Колеги благодаря за съвети те . Аз съм си за трепане
Снощи след поредното позвъняване от моя страна и пореден смс .Получих обратен смс ;МОЛЯ ТЕ ПРАВЯ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА ТИ СЪБЕРА ПАРИТЕ .САМО МЕ ИЗЧАКАЙ ДВА ДНИ ,АЗ ЩЕ ТИ СЕ ОБАДЯ . Аз пак ОК.пак ще ти доверя дано само да знаеш какво правиш и в какво се забърква друже

Снощи след поредното позвъняване от моя страна и пореден смс .Получих обратен смс ;МОЛЯ ТЕ ПРАВЯ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА ТИ СЪБЕРА ПАРИТЕ .САМО МЕ ИЗЧАКАЙ ДВА ДНИ ,АЗ ЩЕ ТИ СЕ ОБАДЯ . Аз пак ОК.пак ще ти доверя дано само да знаеш какво правиш и в какво се забърква друже

ZARAZA написа:Колеги благодаря за съвети те . Аз съм си за трепане![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Колега, щом има машина за продаване, най-добре поразрови се за пазар, къде може да се продаде. Чуй се с твоя човек, разберете се, пусни обяви насам натам , все ще я купи някой и ще си върнете парите

Не Мы такие, Жизнь такая
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

bum_bum написа:
Да, не са малко пари. Но в крайна сметка с тях и без най-вероятно ще преживееш тая загуба без да се промени нещо кой знае какво в живота ти. Пак ще ги изкараш и пак ще си имаш. Той пък ще си остане същия лъжлив цървул цял живот и все ще лъже и ще маже, ще краде и винаги ще е на тръни и пак няма да има и пак няма да му стигат.
Съгласен съм и с бокьора,че си е до човек!
Аз съм оставял пари на човек в чужбина(даже не знаех колко точно ),но бяха над 1/3 от спеастяванията ми

Но, печалба и награда не съм търсил,приятелят си е приятел за това,поне според мен

А към колегата ,пуснал темата-този смс според мен предвещава добро развитие

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
едно и сигурно - имаш 1 приятел по малко
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- PavelPavlov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 330d
- Мечтае да кара: BMW Alpina B7
Здрасти, не успях да разбера дали си дал пари на зеаем или си инвестирал в бизнес...
1) Ако си дал пари на заем - хубаво търсиш си ги. ОК - няма лошо...
2) Ако си инвестирал, като съдружник в тоя бизнес - бизнеса се проваля или ти го набива съдружника, но парите трябва да си ги прежалил.
Аз лично за 2 бона не бих се занимавал с никви глупости, еле па да пращам некви бригади да му приберат телевизора и телефона на човека, та да от -2500 да стана -2200
Просто за другия път едно на ум и както са писали преди мен ... един приятел по-малко
Поздрави,
Павел
1) Ако си дал пари на заем - хубаво търсиш си ги. ОК - няма лошо...
2) Ако си инвестирал, като съдружник в тоя бизнес - бизнеса се проваля или ти го набива съдружника, но парите трябва да си ги прежалил.
Аз лично за 2 бона не бих се занимавал с никви глупости, еле па да пращам некви бригади да му приберат телевизора и телефона на човека, та да от -2500 да стана -2200

Просто за другия път едно на ум и както са писали преди мен ... един приятел по-малко

Поздрави,
Павел
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Човека може и да ти е истински приятел, може и да има искренно намерение да ти върне парите, но да е в затруднение в момента. Може искренно да е планирал нещо, а то да се провалило поради ред причини. И човека да иска да се реваншира наистина. Кой може да знае това, ако не ти? Форума ли? То тук, че има разбирачи от всичко, това е ясно, ама каква е истината? Познаваш го от 10 г., а питаш форума какво да правиш? Или не го познаваш от 10 г. или не сте никакви приятели, а просто хора за кафе. Ако имаш силни съмнения, че човека те клати, къде си спал през изминалите 10 г., че не си разбрал с кого си приятел?
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Ами да, така е. Понеже родството не е гаранция за близости разбирателство. Има роднини които не си говорят, какво да кажем за това? Съпрузи, които се държат като непознати? Но това ли е нормалното? Това ли е за пример, че го изтъкваш? Какво доказва това? Да изтъкваме семейни свади, раздори, разводи, войни ...... кому е полезно това? Да, реално е, истинско е, но това не е добър пример за показване, а лош. Пример, които не трябва да се следва. Но трябва да се покаже и това, което трябва да се следва. Трябва да се покаже какво е приятел и да имаш приятел, а не да се изтъква какво не е. Тук се прокрадва мнението, че приятелството струва пари. Интересна гледна точка.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
ZARAZA написа:Колеги благодаря за съвети те . Аз съм си за трепане![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kакво стана? Двата дни минаха.
А заради такива случки аз пари на заем не искам на никой. От време на време давам, но досега не са ме "избомбвали" с голяма сума. До 1-2 седмици чакам едни 800 лв. да видим дали няма това да е първият път

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Римляните казват "Малките заеми създават длъжници - големите врагове "
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2