Помощ колеги удариха ме, ДЗИ в Дару!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Re: Помощ колеги удариха ме, ДЗИ в Дару!!!

Мнение от barty » 21 Сеп 2013, 16:39

Най-добре отиди в централата на ДЗИ в Орландовци, иначе другите центрове са по-тромави. Аз съм в ДЗИ с каско, правиха ми оглед в Мотоексперт на Драгалевци но "експертите" им са в Орландовци.
:yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 330д
Мечтае да кара: Е24S

Мнение от VanDal » 21 Сеп 2013, 23:05

Не съм чувал по ГО да ремонтират коли в доверени сервизи. Дават ти някой лев, колкото да не е без хич и това е - оправяй се.
Както спомена и един колега по-нагоре - одраскан калник например, ама те отде да знаят дали не е бил одраскан и преди новото одраскване в даденото птп? Няма как, затова получаваш по-малко от експертна оценка, хубавото е че след обявяване на щетата имаш право да "обжалваш" ако не си доволен.

Успех, ходене по мъките си е...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: По-долу изброеното...
Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.

Мнение от Борис_Малинов » 21 Сеп 2013, 23:56

В последно време, доста често щета по гражданска плащат по-добре от същата по каско. В случая говоря за по-старите автомобили, които са над 15год. От скоро вече и по щета от гражданска може да се ползва доверен сервиз, но това е малко разпространено поне за сега... ;)
ИзображениеИзображение
Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Giovanni » 23 Сеп 2013, 17:33

Отидох си в ДЗИ в Дару, заводох си щетата и ми казаха до 15 дена най-много ще имам превод по банковата сметка.
Стана веднага, нито съм чакал нито нищо. Дано всичко с превода да е наред, т.е. да оправдае очакванията ми, човека описа всичко както трябва в протокола за щети.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 23 Сеп 2013, 18:27

Разбира се, единствената подробност е, че не е до 15 дена а на 15тия ден :) Гарантирам, че ще платят добре - аз съм доволен, оценката се прави по средни цени на услугите, така че със сигурност ще можеш да си оправиш колата за парите които ти дадът.
Важно е да ги натягаш да пишат повече неща за нови, вместо за ремонт + боя.
На мен лично за едно такова подпиране на фиеста 96та в 2те врати ми дадоха 300лв. 2 оборудвани врати на старо в добро състояние са ми няма и 100лв. :)
Live it like you Love it

Предишна

Назад към Извън Темата