Алтернативна история
Модератор: Общи модератори
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Алтернативна история
Да обобщим значи,
Има една сентенция а именно "каквото и да ви говорят,става въпрос за секс"
Значи има някаква клика съзаклятници дето служат на някакви други,чиито цели не са много ясни,защото ту се опитват да унищожат човечеството,ту пък не го унищожават,според мен и при тази така наречена господарстваща раса съществуват противоречия и не могат да се разберат,обаче пък наетите от тези ...неща ще ги нареща ,истински си карат кефа,карат добри автомобили,возят се в луксозни самолети,изкарват купища пари и...чукат.
Както сме гледали по филмите,събират се някакви хора и неминуемо присъстват няколко девици на разположение след като хапнат и пийнат подобаващо.
Така е бе колеги,само си помислете за какво ходите на работа-да изкарвате пари,да си купите някакъв "баси автомобила" и...да впечатлите някоя мома,където после да и влезете в гащите (лирическо отклонение-идея си нямам жените що ходят на работа,купуват си коли и ходят по заведения,като само някоя засукана женица да щракне с пръст на някой със що-годе слаб ангел акъл и всичко е ок.)
Просто всичко си опира до секса,ония са на по-високо ниво,ние на по-ниско,извън земните не ги знам,предполагам че те го правят заради някоя дисекцийка на някой несретник,какво да ги правиш-очевидно това ги забавлява и това ми се вижда единствената причина,с наличните ресурси и познания да не са ни изтрили от лицето на земята а да ни мотаят с разни генетични опити и манипулации.
п/п
В интерес на истината,бачка ми се в някаква такава организация,може нещо по компютрите да им пипам,мрежите да им поддържам или в крайна сметка да удрям по някой парцал на масата дето заседават,чувам че парите са добри,предполагам че имат медицинско и дентално осигуряване на високо ниво и секса ,както казах по-горе ще е в изодилие...
Има и друга теория разбира се,колегата Волф може би и той иска да бачка там и понеже не му позволяват,за това пише такива неща,като директен въпрос към колегата Волф-
Колега,ако те покани някаква такава организация,би ли приел да бачкаш там...или пък си от друга организация която по някакви си причини воюва с първата и ти си рупор на твоите си хора докато вие не застанете на върха,а другите ви станат опозиция?
Има една сентенция а именно "каквото и да ви говорят,става въпрос за секс"
Значи има някаква клика съзаклятници дето служат на някакви други,чиито цели не са много ясни,защото ту се опитват да унищожат човечеството,ту пък не го унищожават,според мен и при тази така наречена господарстваща раса съществуват противоречия и не могат да се разберат,обаче пък наетите от тези ...неща ще ги нареща ,истински си карат кефа,карат добри автомобили,возят се в луксозни самолети,изкарват купища пари и...чукат.
Както сме гледали по филмите,събират се някакви хора и неминуемо присъстват няколко девици на разположение след като хапнат и пийнат подобаващо.
Така е бе колеги,само си помислете за какво ходите на работа-да изкарвате пари,да си купите някакъв "баси автомобила" и...да впечатлите някоя мома,където после да и влезете в гащите (лирическо отклонение-идея си нямам жените що ходят на работа,купуват си коли и ходят по заведения,като само някоя засукана женица да щракне с пръст на някой със що-годе слаб ангел акъл и всичко е ок.)
Просто всичко си опира до секса,ония са на по-високо ниво,ние на по-ниско,извън земните не ги знам,предполагам че те го правят заради някоя дисекцийка на някой несретник,какво да ги правиш-очевидно това ги забавлява и това ми се вижда единствената причина,с наличните ресурси и познания да не са ни изтрили от лицето на земята а да ни мотаят с разни генетични опити и манипулации.
п/п
В интерес на истината,бачка ми се в някаква такава организация,може нещо по компютрите да им пипам,мрежите да им поддържам или в крайна сметка да удрям по някой парцал на масата дето заседават,чувам че парите са добри,предполагам че имат медицинско и дентално осигуряване на високо ниво и секса ,както казах по-горе ще е в изодилие...
Има и друга теория разбира се,колегата Волф може би и той иска да бачка там и понеже не му позволяват,за това пише такива неща,като директен въпрос към колегата Волф-
Колега,ако те покани някаква такава организация,би ли приел да бачкаш там...или пък си от друга организация която по някакви си причини воюва с първата и ти си рупор на твоите си хора докато вие не застанете на върха,а другите ви станат опозиция?
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
В
Закъснял си
Масоните са модерни хора от 21век макар и да са скапани старчета.Плащат си кетъринг през агенция и си свиркат.Поне при сбирките на Лондонската ложа е така.Ама и проблема е още един - че обслужващите са все снажни девойки та ако не си такава няма начин да се уредиш.
Така си мислиш щото не си чукнал 70те като тия от световната завера.На тия секса им е последната грижа след подаграта паркинсона и байпасите ...
Освен ако господарите им не ги подържат в цветущо здраве до към 100-120 годишна възраст с извънземни технологии за регенериране на органи например 
интерес на истината,бачка ми се в някаква такава организация,може нещо по компютрите да им пипам,мрежите да им поддържам или в крайна сметка да удрям по някой парцал на масата дето заседават,чувам че парите са добри,предполагам че имат медицинско и дентално осигуряване на високо ниво и секса ,както казах по-горе ще е в изодилие...
Закъснял си

Просто всичко си опира до секса,ония са на по-високо ниво,ние на по-ниско,извън земните не ги знам,предполагам че те го правят заради някоя дисекцийка на някой несретник,какво да ги правиш-очевидно това ги забавлява и това ми се вижда единствената причина,с
Така си мислиш щото не си чукнал 70те като тия от световната завера.На тия секса им е последната грижа след подаграта паркинсона и байпасите ...

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Jordana написа:Винтерес на истината,бачка ми се в някаква такава организация,може нещо по компютрите да им пипам,мрежите да им поддържам или в крайна сметка да удрям по някой парцал на масата дето заседават,чувам че парите са добри,предполагам че имат медицинско и дентално осигуряване на високо ниво и секса ,както казах по-горе ще е в изодилие...
Закъснял сиМасоните са модерни хора от 21век макар и да са скапани старчета.Плащат си кетъринг през агенция и си свиркат.Поне при сбирките на Лондонската ложа е така.Ама и проблема е още един - че обслужващите са все снажни девойки та ако не си такава няма начин да се уредиш.
Просто всичко си опира до секса,ония са на по-високо ниво,ние на по-ниско,извън земните не ги знам,предполагам че те го правят заради някоя дисекцийка на някой несретник,какво да ги правиш-очевидно това ги забавлява и това ми се вижда единствената причина,с
Глупости,не вярвам да не им трябва някой киселяк ей така за цвят да им бърше праха от масите или да опъва кабели на мрежата им,пък масони масони,ама и на тех им цъфва техниката,и на тех им се ще да ритнат някой сис админ докато тропа под масата,търсейки розетката да бодне в мрежа,пък как си представяш някоя знойна кака да премести новият плазмен 150 инчов телевизор,където ще се гледа поредната война ,организирана от тези хора?!
- Wolf4
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 325i
- Мечтае да кара: M-ка, кво друго?
cod-cdbp написа:...
Волф, сподели в такъв случай, своето синтезирано мнение и знания, относно русите, след като те са друга страна на нещата, и след като разбрахме че едните са сатанизирани рептили и тн.
Народът на русите или руснаците винаги е бил причисляван към групата на северните народи, които населяват северозападна Европа и Скандинавия. В същото време въпросната народностна група с охота е била наричана славянска, от същата “официална“ научна концепция. Точно тук започват проблемите на въпросната концепция, защото славяните или групата на славянските народи, към която частично (доста малка част) принадлежим и ние българите, се появява в световната история буквално от нищото.
Най-доброто с което „модерната“ история разполага е да нарече прародителите на славяните скити, готи, и други по-малко известни но многобройни племена, които някак си са се преместили и уселили на територията на Кавказ преди повече от дванадесет века.
Това никак не обяснява откритите наскоро скелети на високи русокоси и червенокоси (европеиден тип хора) на територията на днешен Китай и Монголия, чиито гробове (забележете) се намират по протежение на т.н. “път на коприната“ нито дава каквато и да е яснота откъде преди повече от 7 000 години тези хора са дошли по тези места.
Това, разбира се е само част от проблемите на “официалната“ научна концепция, която побърза да прехвърли въпросните тленни останки в групата на добре затъмнените артефакти. Не по-малко шокиращи археологически находки бяха направени в Сибир, Среден и Северен Урал, където бяха открити не просто човешки останки, но и глинени и каменни плочки и съдове изписани с рунически символи, които необичайно много си приличат с аналогични находки от Индия, Китай и Южна Америка, но са доста по-стари от тях – около 12 000 години пр.не.
Една от най-интересните находки на хора с гигантски размери бе направена в Грузия и е изложена в националният археологически музей на страната. За нея отново е трудно да се открие дори и дума, написана в “официалната“ преса.
Този уникален факт, както предполагам се досещате, бе оставен на заден план и спря да се коментира от въпросните “медии“, буквално седмици след откриването му. При това с добра причина – историците и археолозите, които получават заплатите си от университети и организации издържани от определена прослойка, по никакъв начин не биха рискували “научните“ си титли и шестцифрените си годишни доходи за коментиране на неудобни за техните работодатели артефакти.
Но кой е бил в състояние да строи градове и да използва писмени знаци преди повече от 12 000 години? За щастие, до нас са останали две легенди, които отново за щастие, съвременната “историческа наука“ е позволила да съществуват. Легендата за Атлантида и легендата за Хиперборея.
Втората ни интересува в случая повече, поради няколко факта и предположения. Първият е древна карта, която изобразява Хиперборея на мястото на днешна Гренландия, а другият е, че по-голямата част от този континент се е намирала в днешни руски териториални води.
Има и друго съвпадение – и Атлантида и Хиперборея изчезват от лицето на земята преди около 15 000 години – това са около 3000 години преди настъпването на последният ледников период (най-суровата му част) и преди повече от 3000 г. от времето в което са били изработени въпросните писмени източници и съдове.
Успоредно на всички тези изключителни открития, друга група от учени (някои от които изповядващи „официалната“ историческа доктрина) прави в период от над 100 години цяла серия открития за Атлантида, за земни жители с изключителен ръст, които са я населявали и за древен катаклизъм, който все повече приема образа на война. Война водена с оръжия от ядрен, лъчев и (забележете) биологичен тип.
За тази война и нейният пиков катаклизъм (Всемирният Потоп) се говори във всички древни писмени източници и календари, открити по всеки от настоящите земни континенти. По-важното е обаче, че са открити местата на които се е водила. Мохендже Даро е само едно от тях, при това най-младото от всички (само на около 5 000 години).
Ще продължа по-късно.
Are you M enough...?!
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Wolf4 написа:cod-cdbp написа:...
Това никак не обяснява откритите наскоро скелети на високи русокоси и червенокоси (европеиден тип хора) на територията на днешен Китай и Монголия,
Абе скелетите не са ли плешиви всичките? Смисъл съмнява ме да има останала коса на 10000 год по която да преценят какъв цвят е бил.
Волфе ти така защо си толкова сигурен в нещата които говориш и едва ли не проповядваш? Съмнява ме да си обиколил всичките места за които говориш съмнява ме да си видял всичките артефакти останки и т.н. с очите си та да си толкова сигурен. Това ,че си прочел нещо някъде и пускаш клипче как някой не особено известен учен оборва най-известния учен, как да ти повярваме?
Аз също не вярвам на 100 % на историята така каквато ни я представят и вярвам в извънземни, но нещата дето ги пишеш са малко като филм на Джордж Лукас.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
BMW_RIDER написа:Аз също ... вярвам в извънземни, но нещата дето ги пишеш са малко като филм на Джордж Лукас.
В кои точно извънземни вярваш? Не са само една раса все пак.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
_galio_ написа:BMW_RIDER написа:Аз също ... вярвам в извънземни, но нещата дето ги пишеш са малко като филм на Джордж Лукас.
А колко са и ти откъде знаеш колко са?

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
_galio_ написа:BMW_RIDER написа:Аз също ... вярвам в извънземни, но нещата дето ги пишеш са малко като филм на Джордж Лукас.

Тея от Сириус ми изглеждат по-надеждни,ония другите,от Алфа кентавър са баси скъсаняците

За сефте чувам че и породи имат извън земните

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Е.Димитров написа:За сефте чувам че и породи имат извън земните
Нормално е да имат ако или след като съществуват, аз не оспорвам това ...
Мен питането ми е защо няколко човека в тая тема вкл и самия автор твърдят някакви неща хипер убедено?

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
Е.Димитров написа:_galio_ написа:BMW_RIDER написа:Аз също ... вярвам в извънземни, но нещата дето ги пишеш са малко като филм на Джордж Лукас.
![]()
Тея от Сириус ми изглеждат по-надеждни,ония другите,от Алфа кентавър са баси скъсаняците![]()
За сефте чувам че и породи имат извън земните
'Ма така кажи

Извънземни Раси:
Ниски Сиви
(Зета Ретикули и Орион)
Високи Сиви/Бели
(Орион)
Земни Рептилии
(Земя)
Дракониански рептилии
(Алфа Драконис)
Сирианци
(Сириус-Б)
Ануннаки
(Нибиру)
Телосианци
(Земя)
Лирианци
(Лира)
Веганци
(Лира)
Плеядианци
(Плеяди)
Проционци
(Процион)
Тау-Китеанци
(Тау-Кит)
Андомедианци
(Анрдомеда)
Сирианци
(Сириус-А)
Умити
(Умо)
Извънземни от Алфа-Кентавър
(Алфа-Кентавър)
Арктурианци
(Арктур)
http://www.parallelreality-bg.com/statii/izvanzemen/64-2011-01-23-12-18-17.html
Калабалък си е тука

Последна промяна _galio_ на 24 Сеп 2013, 14:24, променена общо 1 път
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
А тоя линк явно представлява доказателството 

...
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
K_Ilkov написа:А тоя линк явно представлява доказателството
Тоя линк представлява прехвърляне към написана статия по темата.
Каквото и представляват линковете по принцип.
- Wolf4
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 325i
- Мечтае да кара: M-ка, кво друго?
BMW_RIDER написа:... как да ти повярваме?
Аз също не вярвам на 100 % на историята така каквато ни я представят и вярвам в извънземни...
Разбира се, на какво да вярвате и на какво не, оставя само ваш избор. Но понеже говорим за факти, ето ви един, който е не просто изумителен, а способен да преобърне "историята" каквато ни я представят.
Are you M enough...?!
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
И тука си имаме какък със чертички...пфу грешка камък с карта издълбана по непознат способ.Тия руските ряпа да ядат - наште са по големи и по стари на към 100млн години а картата е на извънземна база и проходите до нея .Ако не виждате очертанията на базата проблема си е ваш - не сте чели достатъчно UFO литература .
А това е модел на планетата на извънземните със канали и реки по повърхноста - използвал се е в час по извънземна география преди 25млн години .След като пособието се амортизирало и главно след като загинала планетата от невиждан галактически катаклизъм е изхвърлено в задния двор на училището.
Загадката е всъщност как е попаднало на брега на океана ?

А това е модел на планетата на извънземните със канали и реки по повърхноста - използвал се е в час по извънземна география преди 25млн години .След като пособието се амортизирало и главно след като загинала планетата от невиждан галактически катаклизъм е изхвърлено в задния двор на училището.
Загадката е всъщност как е попаднало на брега на океана ?

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна Jordana на 24 Сеп 2013, 15:52, променена общо 4 пъти
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Wolf4 написа:Но понеже говорим за факти, ето ви един, който е не просто изумителен, а способен да преобърне "историята" каквато ни я представят.
ДА, да ето още един дето е способен да я преобърне:
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on