50-те най-добри коли според Top Gear

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Re: 50-те най-добри коли според Top Gear

Мнение от acho.rs » 24 Сеп 2013, 20:28

Не мога да го пазя за себе си , защото това е факт , потвърден от поне няколко официални източника и от 80% от хората имали нещастието да опознаят този производител . Ти си запазаи мултиплата за себе си и не ни карай да погледнем с други очи на това извращение ;)

steeN написа:Пълни глупости... има хонда с2000, а няма БМВ М3 примерно. Има 320д, няма 335и...

Е ако беше нормална класация на базата на нещо смислено , нямаше да е толкова скандална и сега нямаше да я коментираме , както правят и още милиони по света . Топ Гиър = шоу бизнес

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Spiro » 25 Сеп 2013, 2:33

acho.rs написа:Не мога да го пазя за себе си , защото това е факт , потвърден от поне няколко официални източника и от 80% от хората имали нещастието да опознаят този производител . Ти си запазаи мултиплата за себе си и не ни карай да погледнем с други очи на това извращение ;)

steeN написа:Пълни глупости... има хонда с2000, а няма БМВ М3 примерно. Има 320д, няма 335и...

Е ако беше нормална класация на базата на нещо смислено , нямаше да е толкова скандална и сега нямаше да я коментираме , както правят и още милиони по света . Топ Гиър = шоу бизнес

Кои са ти източниците при това официални? Да не би да искаш да кажеш,че имаш досег до 80% от притежателите на Фиат опа грешка казал си производител....а както знаем под шапката на производителя са алфа,ланча,мазерати,ферари,ивеко,джийп,крайслер,додж...и други индустриялни
И не ми обяснявай тука е БМВ форум сигурен съм,че много преди тебе съм карал Бмв може би преди ти да почнеш да се захласваш по аудита с грешни волани и тн. така ,че не си ми мерило колко съм фен на марката и колко не просто не съм кон с капаци.
Просто много мразя хора от типа мойто е най-добро (както се опитваше да изтъкнеш преди време във форума плюсовете на гореспоменатото ауди) аз всичко знам и си налагам мнението..
Колегата обясняваше ,че колата е грозна да грозна е така е но си има плюсове за годините си подчертавам за годините си ...
А тва за потребителя не може Топ Гиър,Ауто Билд,Ауто мотор спорт,5 предавка,да потвърждават качествата на коли като новото браво,гранде пунто,новото пунто,фиат панда,фиат 500 ти като най-отявления фен на бмв да оплюеш всичко което излиза от там както и да е нека си е твое мнение не го налагай на друг...Или фенщината се мери по тоя начин то тука се оплю новата с класа кво остава за фиат хахах

Радвам се,че има бмв което толкова напред в класация на най-голямата автомобилна медия...Аз го разбирам като добре задържаща се цена.....И практично от гледна точка на комбито това е може би първата тройка с хубав малко харчещ и динамичен дизел (динамичен за времето си) вършещ същата работа като другите комбита само,че в бонус удоволствие от шофирането
Живей у борчове,за да те помнат хората !!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 25 Сеп 2013, 3:32

Vra4anin написа:

За липсата на М3 съм съгласен, но какво против имаш S 2000?

Не, че имам против, двете коли имат подобна идея.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 25 Сеп 2013, 9:24

Понеже прочетох че мултиплата била баси вана и не струва пред вояджер и тн...
Ми ето един обзор тогава с лични впечатления.
Преди година карах мултипла за около 30-40 километра по работа-мога да ви кажа че все едно бях седнал в хола пред големият прозорец да карам-никакъв комфорт,да не казвам как му е разположено парното,касетофона и всичко,товари не много,даже не товари колкото ми се изкаше и сравнено с кола,която ще разгледаме след малко,седалките не са удобни,поне шофьорската,когато стана тъмно,фаровете не бяха на ниво,колата никак не е повратлива,пъргава или удобна за каране,а колата беше в отлично състояние и много запазена,въобще това не е удобен автомобил в никой клас.
Преди години имах крайслер воаджер 1999 година,седем места за сядане,като само най-задните седалки бяха свързана тройка,всички засни седалки се свалят с едно движение,може да размествате седалките както намерите за добре,примерно втория ред да е тройката а най-отзад да е двойка,вратите са толкова удобни за слизане и качване,товари много,в града ми даваше 10/100 нафта,набираше се много добре,безшумен и страхотно удобен за каране...
Та толкова за мултипла.
Просто англичаните са си извратени хора и в никакъв случай не може да им се вярва на преценката за автомобили и класации...
Да не говоря че как така са сложили вайрона на първо място,като подобни вотове се формират на база брой участници,което означава че са интервюирали водачи на гоуфове,след като едва ли някой се е качил на вайрон,но вторият автомобил е гоУф...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: BMW

Мнение от ilia1984 » 25 Сеп 2013, 9:39

acho.rs написа:Не мога да го пазя за себе си , защото това е факт , потвърден от поне няколко официални източника и от 80% от хората имали нещастието да опознаят този производител . Ти си запазаи мултиплата за себе си и не ни карай да погледнем с други очи на това извращение ;)

То тая "класация" са я писали такива като теб!!!! Тъй като минаваш много километри да не кажа милионни знаеш всеки производител какъв е :mhihi: Само да те светна колко струва Фиат и колко прехвалената Хонда !!!! Тъй като си толкова гол и бос на тема техника ще ти кажа че Фиат е водещ производител не само в европейски но и в световен мащаб по това колко е надежден един производител си личи по това което прави та Фиат освен коли прави и локомотиви и самолетни двигатели !!! Форумни "разбирачи" да не се изказват неподготвени и по теми дето не са им ясни да си мълчат :banghead:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 25 Сеп 2013, 20:00

Страхотни техники са бе - особено тоя двуцилиндровия миксер, дето гори повече от 200 коня мотор . То па и няма тест за надежност де да не са на последно място . Също няма и официална инфо за индекс на повреди дето да не са опашкари . И то основно за старите цокала , дето сте си купили за евридейки . Да, уж направих едно здраво браво - ще видим с времето . Докато остаре ви пожелавам приятни мигове с милтипла и други разпадащи се на пътя автомобили, тип алфа 156 :wave:
Е.Димитров написа:Понеже прочетох че мултиплата била баси вана и не струва пред вояджер и тн...
Ми ето един обзор тогава с лични впечатления.
Преди година карах мултипла за около 30-40 километра по работа-мога да ви кажа че все едно бях седнал в хола пред големият прозорец да карам-никакъв комфорт,да не казвам как му е разположено парното,касетофона и всичко,товари не много,даже не товари колкото ми се изкаше и сравнено с кола,която ще разгледаме след малко,седалките не са удобни,поне шофьорската,когато стана тъмно,фаровете не бяха на ниво,колата никак не е повратлива,пъргава или удобна за каране,а колата беше в отлично състояние и много запазена,въобще това не е удобен автомобил в никой клас.
Преди години имах крайслер воаджер 1999 година,седем места за сядане,като само най-задните седалки бяха свързана тройка,всички засни седалки се свалят с едно движение,може да размествате седалките както намерите за добре,примерно втория ред да е тройката а най-отзад да е двойка,вратите са толкова удобни за слизане и качване,товари много,в града ми даваше 10/100 нафта,набираше се много добре,безшумен и страхотно удобен за каране...
Та толкова за мултипла.
.

Нищо не разбираш ти .
Просто англичаните са си извратени хора и в никакъв случай не може да им се вярва на преценката за автомобили и класации...
Да не говоря че как така са сложили вайрона на първо място,като подобни вотове се формират на база брой участници,което означава че са интервюирали водачи на гоуфове,след като едва ли някой се е качил на вайрон,но вторият автомобил е гоУф.

Има логика Вейрона да е на първо място - колата си стана най-известния хипер-ламерски автомобил . Има логика и Голф да е на 2-ро място - от 20години сигурно , това е най-продаваната кола в Европа ... но в една класация Вейрон на първо и Голф на 2ро - няма как да е по еднакви критерии .

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 25 Сеп 2013, 21:35

От всичките дето говорят за Мултиплата само няколко са имали досег до нея (карали/разглеждали/..) И се съди само по това че е грозна - значи не става и е Фият - значи не става.
Изобщо къде намесихте Крайслер Вояджер и то с това чудо на автомобилостроенето 2.5 ВМ мотор с четирите глави... нищо общо няма с Мултипла :)
Фията е супер функционален, отвън е сравително компактен (което го прави лесен за шофиране в града), висока позиция на шофиране + големи панорамни стъкла пак лесно шофиране, отвътре е много просторен, шест места като нямаш някакви седалчици седящи в багажника, 1.9жтд мотора надали е по-лош от ВМ дизела, и така нататък.
Наистина няма пряк конкурент, Хондата има същата концепция, но до там.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318is на Гняс

Мнение от sims » 01 Окт 2013, 9:36

:twisted:фият ли ми хвалите в БМВ форума :kuku: :bang: :dummy: :banghead: :ranting: след като имахме семейна мареа съм алергичен към тази марка,а който мисли че тази марка(ако може да се нарече марка фият :kuku: )е добра му пожелавам да прогледне някои ден :shock: не съм кон с капаци ама: мачка,п**ка,елхичка и ///// в двора ми... :nono: уважавам немските автомобили и някой от азиатските марки но до там :!:

По темата,и на мене не ми е ясно защо Вейрона е на първо и Голфа на 2ро,ама англичани иди ги разбери :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата