Франция: Ромите трябва да се върнат в Румъния и България

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Имат ли място ромите в Европа?

Не
43
59%
Да
14
19%
Само под стриктен контрол
16
22%

Общо гласове : 73
младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Re: Франция: Ромите трябва да се върнат в Румъния и България

Мнение от hell's angel » 25 Сеп 2013, 19:24

Не знам колко струва издръжката на един емигрант, ама ако зам. министъра се е изцепил така излиза, че минимума да се оцелее в територията си е 1100лв :mrgreen:
Ubi dubium, ibi libertas

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 25 Сеп 2013, 23:18

Значи могат да се интегрират тук, а не могат във Франция?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 25 Сеп 2013, 23:51

Ако зависеше от мен до сега на влакове и обратно в Индия. Относно сирийците, къде е тая нашата Кристалина Георгиева сега? Покри се, де*ба мамицата й, прибира един куп пари и си трае... Това е точно неяйна работа, да земе пара от ЕС и да помага с бежанците, а не с нашите пари. За Тайти една торба пари даде, за нас си трае. Нали е шеф на бедствията, то една война, на ръба на Трета световна ако не е бедствие, не знам кое ще е. Никва я няма, едно изречение не е казала. Да даде някой лев, поне бежански лагер да построй. :censored:
Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 26 Сеп 2013, 1:14

Mиналата есен бяхме излезли на припек да обядваме и да бистрим политиката (бяхме четирима българи в момента). Да нас се присламчи една арабуха и само си личи, че слуша. След няколко минути се проведе следния разговор:
- Какъв език говорите - пита той
- Български - отговаряме
- Ама не сте българи?
- Българи сме - ухилваме се ние
- Не сте - казва арабухата - българите сте едни ниски, слаби, черни (от нас само единия е под 180см, а арабухата е 170 някъде)
- Защо мислиш така?
- Ми роднините ми имат магазин в Хамбург (за дрехи) и имали много български клиенти. Всички били ниски, черни, купували по много парцали и винаги плащали кеш.
Тогава ни светна лампата, кои и какви са били българските клиенти на този магазин. Обяснихме му за братята роми, цигани, проституцията и т.н. Не знам дали ни повярва, но това си беше една представителна извадка, за какви ни имат по ЕС. Тук преди време дофтасаха чешки цигани и Канада моментално въведе визи за Чехия. Заплашваха ги с някакви санкции по линия на ЕС, но на кой му дреме. Имах един супервайзер французин, който такива истории ми е разказвал за братоците във Франция, че решението им изобщо не ме учудва. ЕС праща пари по програми за интеграция, защото им е по-евтино да ги държат далеч от вкъщи, а не да дават пари за самолетни билети и по Х евро кеш, само и само да си иде. И след седмица Айшето и Манго пак във Франция. Често с други имена и паспорти, ама пак далавера кеш и билет...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 26 Сеп 2013, 9:53

Още ми е чудно,защо сирийци и всякакви там емигранти не се насочат към държавите дето искат да им бутнат правителствата,нали хуманисти и мислят за народа който бил подтиснат и онеправдан,ни да им предложат да се заселят във франция,англия и сащ?
За мангасарите,убеден съм че няма оправия,една мангасарка ме пита за някакво място,ама така говори български,както аз немски...аз немски почти не говоря...
Имам една теория,че циганите всъщност само приличат на хора,почти говорят като хора...но не са точно от същият вид,като вчера гледам един апарат,на всякъде му пише че е галакси с4 ,ама нито има андроид,нито тъч скрина му е същият нито каквото и да е друго,пълно менте!
В голямата си част циганите по света са един вид регулатори на благосъстоянието на един народ,точат здраво силите на държавата...

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 26 Сеп 2013, 11:31

BMW_POWER написа:Mиналата есен бяхме излезли на припек да обядваме и да бистрим политиката (бяхме четирима българи в момента). Да нас се присламчи една арабуха и само си личи, че слуша. След няколко минути се проведе следния разговор:
- Какъв език говорите - пита той
- Български - отговаряме
- Ама не сте българи?
- Българи сме - ухилваме се ние
- Не сте - казва арабухата - българите сте едни ниски, слаби, черни (от нас само единия е под 180см, а арабухата е 170 някъде)
- Защо мислиш така?
- Ми роднините ми имат магазин в Хамбург (за дрехи) и имали много български клиенти. Всички били ниски, черни, купували по много парцали и винаги плащали кеш.
Тогава ни светна лампата, кои и какви са били българските клиенти на този магазин. Обяснихме му за братята роми, цигани, проституцията и т.н. Не знам дали ни повярва, но това си беше една представителна извадка, за какви ни имат по ЕС. Тук преди време дофтасаха чешки цигани и Канада моментално въведе визи за Чехия. Заплашваха ги с някакви санкции по линия на ЕС, но на кой му дреме. Имах един супервайзер французин, който такива истории ми е разказвал за братоците във Франция, че решението им изобщо не ме учудва. ЕС праща пари по програми за интеграция, защото им е по-евтино да ги държат далеч от вкъщи, а не да дават пари за самолетни билети и по Х евро кеш, само и само да си иде. И след седмица Айшето и Манго пак във Франция. Често с други имена и паспорти, ама пак далавера кеш и билет...

Имал съм абсолютно същия разговор с една рускиня :shock: :banghead:
Не Мы такие, Жизнь такая

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 325i
Мечтае да кара: M-ка, кво друго?

Мнение от Wolf4 » 26 Сеп 2013, 11:40

Без коментар:

Днес ще бъде отворен дом за временно настаняване на чужденци в квартал "Военна рампа" в София с места за около 500 души. Това е закритата Професионална гимназия по вътрешна архитектура и дървообработване.

Вчера правителството предостави на Държавната агенция за бежанците и неизползвани сгради в район "Кремиковци".

До края на седмицата трябва да бъде отворен и дом в Елхово, който може да приеме около 300 души.

В Харманли, в района на старите казарми, е изникнал град от фургони, който съвсем скоро ще може да заработи като бежански център...

http://www.vesti.bg/bulgaria/politika/n ... ci-5994564
Are you M enough...?!

Ацалов
Аватар
Кара: Колело
Мечтае да кара: Лодка в морето

Мнение от Atsalov » 26 Сеп 2013, 14:16

Някой от вас обича ли да си пуска хлебарки в къщата ...еми същото е!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dimov_ » 26 Сеп 2013, 14:28

Е.Димитров написа:Имам една теория,че циганите всъщност само приличат на хора,почти говорят като хора...но не са точно от същият вид,като вчера гледам един апарат,на всякъде му пише че е галакси с4 ,ама нито има андроид,нито тъч скрина му е същият нито каквото и да е друго,пълно менте!
В голямата си част циганите по света са един вид регулатори на благосъстоянието на един народ,точат здраво силите на държавата...

С голямо удоволствие прочетох този коментар и с риск да се отдалеча от темата искам да добавя.
Не може да интерираш някой, който не иска да се интегрира. Нужда от интеграция има човек, който е нов в държавата и има нужда да бъде приет, докато свикне с порядките. Циганите са в България от повече време от мен и вас. Те не са от вчера тук ,за да трябва да се интегрират. Те са родени и израсли в тази държава.
И последно: Циганите умишлено отказват да се интегрират. Понеже ако станат като нас, ще трябва да работят, да плашат ток, вода и данъци. Няма да има помощи и кючеци в двора по цял ден.
С две думи. Трябва да ги натирим някъде преди те да са ни натирили нас. Може да видите какво се случва с всяко едно село оставено само да се бори с мангалите. Нормалните хора малко по малко го напускат и там остават само паразитиращите цигани. Това ще стане и с България ако си траем.
:yes:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 26 Сеп 2013, 14:30

Atsalov написа:Някой от вас обича ли да си пуска хлебарки в къщата ...еми същото е!

Да,ама като пуснеш хлебарките не ги изваждаш и ги носиш при майка им,ами предприемаш действия,когато някой е нарушил законите на държавата в която е,да си носи последствията,какво само на общо положение ще карат (по въпроса за циганите)

Ацалов
Аватар
Кара: Колело
Мечтае да кара: Лодка в морето

Мнение от Atsalov » 26 Сеп 2013, 15:05

Е.Димитров написа:
Atsalov написа:Някой от вас обича ли да си пуска хлебарки в къщата ...еми същото е!

Да,ама като пуснеш хлебарките не ги изваждаш и ги носиш при майка им,ами предприемаш действия,когато някой е нарушил законите на държавата в която е,да си носи последствията,какво само на общо положение ще карат (по въпроса за циганите)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 325i
Мечтае да кара: M-ка, кво друго?

Мнение от Wolf4 » 27 Сеп 2013, 17:10

dimov_ написа:...Трябва да ги натирим някъде преди те да са ни натирили нас. Може да видите какво се случва с всяко едно село оставено само да се бори с мангалите. Нормалните хора малко по малко го напускат и там остават само паразитиращите цигани. Това ще стане и с България ако си траем.

Румънските гранични власти са задържали и са върнали в България 13 чужденци, преминали нелегално през Дунав с лодка край силистренското село Ветрен.

Задържаните са млади мъже - 11 сирийци и 2 афганистанци.

Установено е, че бежанците са влезли в страната две седмици по-рано и целта им е била да стигнат до скандинавските страни.

http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tem ... av-5994719
Are you M enough...?!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 27 Сеп 2013, 17:15

Четох някъде че имало план (ууу,конспирацияяя) че трябвало да се натирят всички цигани от европа в България и може би румъния,един вид нашата държава да е като магер/зона за тази...незнам как да ги нарека,прослойка или нещо такова.
До колко е вярно-нямам никаква представа,политиците са двулични и лъжливи,никой не би го казал в прав текст такова нещо...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 27 Сеп 2013, 21:04

Аз много не вярвам в конспиративни теории, но има бая резон ако ще се изолират малцинствата да бъдат набутани по границите на една общност.
Изображение

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 27 Сеп 2013, 21:58

Мене по ме притеснява, че всяка мангалка надува корема по 8 пъти докато българина е с отрицателен прираст и след време сигурно няма да им викаме "малцинства".

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата