КАТ спира случайните проверки?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: КАТ спира случайните проверки?

Мнение от bum_bum » 26 Сеп 2013, 12:07

Айде бе, докладва се. Искаш ли да дойдеш с мен тук на околовръстното да се скътаме някъде срещу тях и да ми обясниш как и двамата спират едновременно и докладват. :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 26 Сеп 2013, 12:16

choko77 написа:Искрено се смея и кефя на някой от постове и мненията по темата.Някой писачи и хал хабер ди нямат от полицейска работа но мнения велики.Само ще ви кажа,че и в момента всеки спрян за проверак автомобил се докладва и се прави справка за него,водача и пасажерите,ако изглеждат съмнителни.Знаете ли колко автомобили и лица се издирват ежедневно? Знаете ли колко и какви нарушения и престъпления се извършват дневно,а мн.от тях се предотвратяват от "случайните" проверки? А БМВ-та са едни от най-крадените и издирвани автомобили.

Sent from my MT15i using Tapatalk 2

Ти да не си Цветлин Йовчев или Цв. Цв., че техните изказвания звучат точно така.
На документи (закони, наредби и т.н.) сме перфектни, ама в действителност изпълнението е на светлинни години...

Sent from my Pravetz 8 at Pozitano 20
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 26 Сеп 2013, 12:23

Колеги, само не казвайте, че полицаите са корумпирани(както прочетох по-горе), понеже за това имат пряка вина и част от хората в този форум, а и не само. Спрете да давате за да избегнете актове и по-големи санкции, а бъдете мъже и ако сте виновни, си понесете вината, ако не сте, има съд, има и практика актове да падат. За сведение, не съм дал един лев подкуп, но съм платил 530 лв. актове и бях по едно време с 8 точки.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 26 Сеп 2013, 12:24

choko77 написа:Искрено се смея и кефя на някой от постове и мненията по темата.Някой писачи и хал хабер ди нямат от полицейска работа но мнения велики.Само ще ви кажа,че и в момента всеки спрян за проверак автомобил се докладва и се прави справка за него,водача и пасажерите,ако изглеждат съмнителни.Знаете ли колко автомобили и лица се издирват ежедневно? Знаете ли колко и какви нарушения и престъпления се извършват дневно,а мн.от тях се предотвратяват от "случайните" проверки? А БМВ-та са едни от най-крадените и издирвани автомобили.

Да,така е,за това в темата за откраднатите БМВ та,няма един който си е намерил колата,спират и на место се определя,да не казвам в твоята част на България,а именно враца каква е анархия,даже един път с една баничарка пежо партнер с чудовищните 60 коня ,натоварена с компютри ме спират във вашият регион,ама аз карам с 60 щото тя баничарката толкова може да вдигне в предвид товара,метат палката (преносен смисъл),нали знаете каква скорост е 60 кимолетра и как докато дойда и спра минава време,спирам аз да видя що ме спират тея господа,а той ми показва радара дето сочи 110 км/ч.
Гледам аз радара и му казвам-с това ли господин полицай съм вдигнал 110 км/ч,а онзи гледа ,мисли,на баничарката задната броня на една педя от земята,не беше претоварена разбира се,ама толкова си може да носи,помисли полицая,прибра радара в колата (беше сложен на поставка на стъклото),прегледа всички документи и ми каза вежливото "бегай" и зачака следващият с показанието на радара...
Пък един дето не знаеше как да регулира движението пред парламента,застанал с рамо към мен,минавам и по едно време усещам че нещо леко удари колата,в едно от огледалата гледам полицейската палка се търкаля по земята-викам си,некой е бутнал полицая,спирам и разбирам че ония бих хвърлил палката по мен,веднага го запитах-абе що хвърляш палката,а полицая ми обяснява че съм минал без да ми е дал път,уникалното беше че аз му обяснявам да се научи да регулира и че като стои с рамо към мен,това означава че имам път,тоя почна нещо да се обяснява злобно,обаче наискочиха други колеги шофьори и те започнаха да му обясняват че съм прав и така...
Да не казвам как ме спират полицаи пешаци и ми обясняват че съм говорил по телефона,аз ми показвам хендфрито с което ползвам телефона,пък оня почва да ми обяснява че съм си вдигнал телефона да говоря по него,без значение че имам хендсфри,казах му тогава да пише...Да пише ама се оказа че не са катаджии даже,та щели да викат екип по станцията...
Ми викам-викайте бре,пари няма да имате от мен,ми не викнаха и си тръгнах.
Така че не ми обяснявай за работата която вършат,че ще влезем в друга полемика,че при 60к полицаи ,в тая държава не трябва да има едно престъпление...

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 26 Сеп 2013, 12:25

Някои от нас знаят много добре, лошото е , ако медиите се докопат до истинските цифри и ги публикуват, има опасност да рухне цялото ни така наречено гражданско общество, социален мир и както там още се нарича :mhihi:
Не Мы такие, Жизнь такая

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drago_pavlov » 26 Сеп 2013, 12:26

Elesar74 написа:Колеги, само не казвайте, че полицаите са корумпирани(както прочетох по-горе), понеже за това имат пряка вина и част от хората в този форум, а и не само. Спрете да давате за да избегнете актове и по-големи санкции, а бъдете мъже и ако сте виновни, си понесете вината, ако не сте, има съд, има и практика актове да падат. За сведение, не съм дал един лев подкуп, но съм платил 530 лв. актове и бях по едно време с 8 точки.

Върни се на предната страница и ми прочети дългото мнение със случката за говорене то телефон.

И защо в тая ш*бана държава всичко е наопаки???
Не били виновни полицаите, че взимали подкупи, а хората, че ги давали... Лелеле това е най-голямата простотия, която може човек да измисли...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

Аватар

Мнение от Хаос » 26 Сеп 2013, 12:31

drago_pavlov написа:Не били виновни полицаите, че взимали подкупи, а хората, че ги давали... Лелеле това е най-голямата простотия, която може човек да измисли...

простотията в случая е другаде, а сам се сети къде!
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 26 Сеп 2013, 12:36

Като не са виновни полицаите, че взимат, а са виновни хората, защо не се пробвате да дадете подкуп от средна Европа на запад???

Аватар

Мнение от Хаос » 26 Сеп 2013, 12:39

на мен пък подкуп досега не са ми искали
обикновено пишат фишове и не задават излишни въпроси...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 26 Сеп 2013, 12:43

alekangg написа:Като не са виновни полицаите, че взимат, а са виновни хората, защо не се пробвате да дадете подкуп от средна Европа на запад???

Щото така едни познати се опитаха да дадат на полицаи в германия пари,ония съвсем спокойно ги взе и с телбод с отработено движение ги закачи на един лист,с който опита нарушението,после моите познати се явиха на съд и бяха осъдени на 400 евро (може би защото не са немци) а стоте евро дето дадоха се взеха в полза на държавата Германия

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 26 Сеп 2013, 12:58

alekangg написа:Като не са виновни полицаите, че взимат, а са виновни хората, защо не се пробвате да дадете подкуп от средна Европа на запад???

И какви хора живеят там, на запад? И как тези хора са по-различни от тези, по нашите географски ширини? И какво ни ползва нас днес, че там имало някаки хора, при които това не минавало. Защо не минава там, а минава тук?
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 26 Сеп 2013, 13:04

Хаос написа:
Club BMW написа:От написаното от теб сам си противоречиш. Обвиняваш ни, че плюем срещу системата, а ти я защитаваш. В същото време ти искаш ред от тази корумпирана система.

Това че е корумпирана системата е ИЗВЪН темата на разговор, а ТИ го намесваш, а не аз.

защото ако си изряден, куката няма за какво да ти поиска пари, сещаш ли се?

Как корупцията е извън темата на разговора?! Та нали точно това е причината за исканите промени и то напълно основателно!

Колкото и да си изряден винаги може да ти бъде съставен АКТ.

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 26 Сеп 2013, 13:05

Elesar74 написа:

И какви хора живеят там, на запад? И как тези хора са по-различни от тези, по нашите географски ширини? И какво ни ползва нас днес, че там имало някаки хора, при които това не минавало. Защо не минава там, а минава тук?

Ами защото има ред. И тоя ред е наложен благодарение на институциите. Ние хората по аксиома сме си грешни, правим грешки, било на пътя, било в живота въобще. И затова са измислени институциите, да ни наказват за грешките . Тоест ролята на институциите е да ни контролират нас като общество, и да следят за спазването на общо приетите норми, а не обратното.
Не Мы такие, Жизнь такая

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drago_pavlov » 26 Сеп 2013, 13:12

Elesar74 написа:Защо не минава там, а минава тук?

И предния пост:
Е.Димитров написа:Щото така едни познати се опитаха да дадат на полицаи в германия пари,ония съвсем спокойно ги взе и с телбод с отработено движение ги закачи на един лист,с който опита нарушението,после моите познати се явиха на съд и бяха осъдени на 400 евро (може би защото не са немци) а стоте евро дето дадоха се взеха в полза на държавата Германия

Или не четем, а само пишем?

Чужденците като дойдат в България защо дават подкупи? Защото полицаите взимат.
Ние като отидем на запад защо не даваме? Защото полицаите не взимат, а слагат белезниците.

Толкова е просто, а ние тук се правим на много интересни - виновни били хората, че давали... Защо винаги търсим под вола теле не знам...
То по тая логика като ти откраднат колата си виновен ти, че си си купил хубава кола...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 26 Сеп 2013, 13:20

Elesar74 написа:Колеги, само не казвайте, че полицаите са корумпирани(както прочетох по-горе), понеже за това имат пряка вина и част от хората в този форум, а и не само. Спрете да давате за да избегнете актове и по-големи санкции, а бъдете мъже и ако сте виновни, си понесете вината, ако не сте, има съд, има и практика актове да падат. За сведение, не съм дал един лев подкуп, но съм платил 530 лв. актове и бях по едно време с 8 точки.

Ще си цитирам мнението, защото явно си го пропуснал. Не, не го казваме ние. Информацията е от Дирекция "Вътрешна сигурност" на МВР

Club BMW написа:"Само един от общо 60 екипа на КАТ не взема подкупи от шофьори. Единствената честна смяна обаче работи за тайно разследване на МВР и има за задача да уличи колегите си.
Това разкрива Дирекция "Вътрешна сигурност" на МВР, докато наблюдава в продължение на два месеца и половина униформените служители на контролните пунктове около София в операция "Палките 2"."

За колко подведени под отговорност си чул за даване на подкуп на служебно лице? Нали се сещаш, че ако няма, кой да взима другите си остават само с желанието да дават. Пак пишете, че причината била в даващите. Или от възпитание вземат парите да не ви обидят.
Мерси, нямам нужда от такива проверяващи :nono:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата