За овчедушието, за дебилите и за идиотите, които ги избират
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Re: За овчедушието, за дебилите и за идиотите, които ги изби
Ами едно време нямаше толкова сериозни сервизи бе колеги.
Аз пък не мога да разбера юускащите теми "нещо чука, нещо трака, нещо стърже, помагайте". Естествено и да има някаква насока, всеки казва най-нормалното "трябва да се закачи и да се види", толкова. Като почнат тия "ама май, ама мисля, но не съм сигурен...", направо чудо. Страшно полезни теми.
Има и такива, но на фона нарастналото потребление през годините, нормално да има купища и различни теми. Едно време когато бях млад(
)и само четях форума нещата бяха по-различни, но и аз бях млад де.
Иначе съм съгласен, че правилата във форума не са особено демократични, по-скоро комунистически, да не използвам нещо за диктатура и все пак сме в поредната политическа тема, която ще доведе до...никъде.
Казах ви аз да добавите Термнал 2 към отговорите защото си е вариант избрали го 2млн. Българи, ама вие не ги зачитате явно.
Аз пък не мога да разбера юускащите теми "нещо чука, нещо трака, нещо стърже, помагайте". Естествено и да има някаква насока, всеки казва най-нормалното "трябва да се закачи и да се види", толкова. Като почнат тия "ама май, ама мисля, но не съм сигурен...", направо чудо. Страшно полезни теми.
Има и такива, но на фона нарастналото потребление през годините, нормално да има купища и различни теми. Едно време когато бях млад(

Иначе съм съгласен, че правилата във форума не са особено демократични, по-скоро комунистически, да не използвам нещо за диктатура и все пак сме в поредната политическа тема, която ще доведе до...никъде.

Казах ви аз да добавите Термнал 2 към отговорите защото си е вариант избрали го 2млн. Българи, ама вие не ги зачитате явно.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911

- Wolf4
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 325i
- Мечтае да кара: M-ка, кво друго?
BMW Power ACM написа:...
2,8 млн. За съжаление, това не е вариант за промяна вътре в страната, освен към обезлюдяването и.
Are you M enough...?!
- shark1986
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320д Е46 136к.с
- Мечтае да кара: BMW F10
Те комунягите намериха начин за това ако младите избягат от страната!Нима вие на знаете?Тяхната идея е,че ще дойдат китайци,виетнамци,сирийци на мястото на напусналите страната и така всичко ще е в един идеален баланс!Китайците ще ни работят за малко пари,а българите останали в страната ще живеят като барони
Това го чух съботата в едно предаване но не се сещам в кое точно.Не мислите ли,че това е една гениална идея

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Wolf4 написа:BMW Power ACM написа:...
Казах ви аз да добавите Терминал 2 към отговорите защото си е вариант избрали го 2млн. Българи, ама вие не ги зачитате явно.
2,8 млн. За съжаление, това не е вариант за промяна вътре в страната, освен към обезлюдяването и.
А според теб това не е ли едно такова хубаво подреждане на нещата за западняците? Разбирай САЩ и Западна Европа. Всеки втори трудоспособен и а акъл в главата(нямам предвид непременно образован, а по-скоро напорист и гъвкав)си бие шута натам, а тук остават мангалите, плюс разни като Сирийците както каза назад колегата. Нещо като плана Ран-Ът, който дори реално да е бил замислен да помогне, то нещата стават хубави, ама не за държавата тук и хората тук. Ако пък е имал за цел точно това изсмукване, то е успял.
И нашата държава спомага с всички сили към това. Аз не съм расист, но не виждам защо помагаме на ромите да раждат по 10 лапета и да им плащаме помощите за това нещо. Точно поради този факт гледам да скатая колкото може повече данъци и предпочитам да дам рушвет на ченгето, отколкото парите ми да отидат за тях. Качва ми се бай мангал в колата и почва да ми говори как на 30 години още не съм направил второто лапе, а той на 25 вече има 4 и има РЕАЛНОТО намерение да ги направи 10. Питам го защо и той започва да ми смята на глас колко пари на месец ще изкарва от всяко лапе до 10 бройки. Накрая приключва към 400 лв.(всеки месец без да брои еднократните помощи, които някои ромки получават по около 700 лв.)и ми заявява гордо, че няма да работи, а ще живее от помощи.

Та те хубаво ни обрисуваха като кенеф. Сега гледаш по Софийските булеварди как заможни хора се разкарват с Х6 и Кю7, ама след 20 години дали си дават сметка в какво ще се превърне България? Не, повечето нормални хора също не си дават тая сметка. Аз не виждам как ще се оправи тая държава, та Терминал 2 си е изключително резонен отговор.
В САЩ вече не било същото, в Канада било студено, в Австралия далече, в Германия било трудно да пробиеш, в Англия имало прекалено много емигранти и не гледали с добри очи на тях, а тук какви са възможностите и как гледат на вас? Мисля всеки си е имал работа с администрация във всякакви институции, какво отношение получавате, какви възможности имате тук? И ми е много смешно като седне някой и почне да говори за необятните възможности в България.

Та нека продължават така г-дата политици, пък да видим след 20 години каква ще е работата. Аз лично не желая да стоя тука и да ми се подиграват те. Или пък да им спазвам правилата, които са си ги направили те, за да са полезни з атях и да ми имитират някаква форма на ред. Боклуци, изгониха хората от собствената им държава.

- Wolf4
- младши ентусиаст
-
BMW Power ACM написа:... И защо никое правителство не вземе мерки срещу ЦИГАНИЗАЦИЯТА на България? ...
Защото поръчката е такава, както всъщност и навсякъде другаде в Европа. Циганите, негрите, арабите и турците се използват като скрито и много ефективно оръжие атакуващо етническото сърце на белите европейските страни с традиционно християнска религия и ценности. Сещай се кого обслужва това.
Are you M enough...?!
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Ами не се сещам. Ако беше само в по-бедните страни от Европа бих се сетил, но така както ти ми казваш нещата...не, не мога да се сетя.

BMW Power ACM написа:Ами не се сещам. Ако беше само в по-бедните страни от Европа бих се сетил, но така както ти ми казваш нещата...не, не мога да се сетя.
Няма бедни-богати, идеята е да се опропасти бялата раса. Тъкмо мислех да ти дам за пример едно клипче на ББС за слънчев бряг, то пък колега даже пуснал тема

Не Мы такие, Жизнь такая
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Wolf4 написа:BMW Power ACM написа:... И защо никое правителство не вземе мерки срещу ЦИГАНИЗАЦИЯТА на България? ...
Защото поръчката е такава, както всъщност и навсякъде другаде в Европа. Циганите, негрите, арабите и турците се използват като скрито и много ефективно оръжие атакуващо етническото сърце на белите европейските страни с традиционно християнска религия и ценности. Сещай се кого обслужва това.
Обслужва подлите хамериканци предполагам............
По темата, аз гласувах за революция, нямам намерение да бягам, ще драпам до последно, като видя че хептен не става и ми се скъсат въжетата хващам ловния автомат и секирата и газ да опукам колкото може изедници повече, после патрона в тиквата докато не са ме гепили още и дотам...........

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
напротив-е тука съм сиstefanoff написа:
Няма бедни-богати, .

Сега,
Моето скромно мнение е,че евентуално следващото поколение може да подобри само живота си.
Струват ми се по-свободолюбиви ,а и интернет си е голяма сила-образователна,комуникационна, организационна

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Wolf4
- младши ентусиаст
-
Положението върви от лошо към безнадеждно. Вместо да се вземат мерки, границата ни с Турция да се затвори се правят козметични кадрови промени и се подготвят нови бежански убежища. Вижте сами:
Според данните до края на септември от началото на годината 5815 души нелегално са преминали границата на България, увеличението в сравнение със същия период за миналата година е 7 пъти. 2377 лица са задържани само през септември.
В момента с 222 места е надвишен капацитетът в местата за настаняване,
работи се по разкриването на нови 1500 места, това при добра организация ще се случи до един месец, но вероятно тези места ще се изчерпат за около месец, съобщи министър Йовчев. http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo ... te-5995054
Ето и още - цялата тази сган още не се е настанила по леглата си и вече е обидена и ще съди, затова, че ги наричат с истинските им имена:
В редица предавания Ташева представя бежанците от Сирия като мними бежанци, ислямисти, екстремисти и престъпници, и им отнема човешкия облик.
Водещата нарича бежанците "изчадия", "сган", "масови убийци", "канибали", "диваци", "ислямски фундаменталисти, които бягат от правосъдието" и "лъжат властите", "отвратителни, долнопробни примати, които бягат от закона в Сирия” и "започнаха да крадат, да бият" в България и които ще "започнат да изнасилват, да режат глави".
Водещата описва бежанците като „нахлува[ща] поредна вълна на ислямизацията”, „вкарване на огромно, радикално ислямско население - враждебно и към България и към християнството”.
Ташева отъждествява бежанците с "Ал Кайда", нарича ги „главорези” и им приписва „цел да изменят демографския […] национален и религиозен облик, нашата национална идентичност като българи и като православен християнски народ. Да ни доограбят […]”.
http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo ... fa-5995051
Според данните до края на септември от началото на годината 5815 души нелегално са преминали границата на България, увеличението в сравнение със същия период за миналата година е 7 пъти. 2377 лица са задържани само през септември.
В момента с 222 места е надвишен капацитетът в местата за настаняване,
работи се по разкриването на нови 1500 места, това при добра организация ще се случи до един месец, но вероятно тези места ще се изчерпат за около месец, съобщи министър Йовчев. http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo ... te-5995054
Ето и още - цялата тази сган още не се е настанила по леглата си и вече е обидена и ще съди, затова, че ги наричат с истинските им имена:
В редица предавания Ташева представя бежанците от Сирия като мними бежанци, ислямисти, екстремисти и престъпници, и им отнема човешкия облик.
Водещата нарича бежанците "изчадия", "сган", "масови убийци", "канибали", "диваци", "ислямски фундаменталисти, които бягат от правосъдието" и "лъжат властите", "отвратителни, долнопробни примати, които бягат от закона в Сирия” и "започнаха да крадат, да бият" в България и които ще "започнат да изнасилват, да режат глави".
Водещата описва бежанците като „нахлува[ща] поредна вълна на ислямизацията”, „вкарване на огромно, радикално ислямско население - враждебно и към България и към християнството”.
Ташева отъждествява бежанците с "Ал Кайда", нарича ги „главорези” и им приписва „цел да изменят демографския […] национален и религиозен облик, нашата национална идентичност като българи и като православен християнски народ. Да ни доограбят […]”.
Are you M enough...?!
...Ето и още - цялата тази сган още не се е настанила по леглата си и вече е обидена и ще съди, затова, че ги наричат с истинските им имена...
И какъв ти е проблема, че ще съдят някаква "журналистка" от ПП Атака

Или може би ти имаш против спазването на законите

Wolf4 написа:
Ами така е да, още мисля Севда Сердюкова беше предсказала, че част от България ще се отцепи към Турция. То и доста провокации имаше в тая насока, на беше Ахмед Доган, не беше цар киро и прочие, всячески се опитват да всяват етнически конфликти, ама ние нали сме си търпелив народ , не им се получи играта, та какво по-добро от това да внесат малко терористи , да им свършат черната работа. Между другото, войната в Сирия започна в град Хомс ако си спомняте, отворете гугъл мапс и го вижте къде точно е разположен - почти на границата, много удобно да се прехвърлят въоръжени терористи . Не искам да съм някакъв черноглед пророк такъв, ама баш натам и ние отиваме
Не Мы такие, Жизнь такая
- rosendaal
-
-
- Кара: '74 3.0CSi
- Мечтае да кара: made by pininfarina
- Детайли за колата: винаги над 200 к.с.
На никъде не отиваме,спокойно.
Отрудения българин толкова е навел глава че не вижда нищо от случващото се с постепеното отмиване на националната ни идентичност.
Последно в Пловдив ми направи впечатление колко силно изразено е присъствието на разни турци,араби и някакви други които не можех да разбера какви са.Да не говорим че в доста от местата за нощен живот е направо странно да попадне българин.Барове,казина и заведения със малко по-съмнително занимание в Пловдив масово се хранят от такива клиенти.Да не говорим, че като почна учебната година и главната се напълни с иностранно говорещи.......
Отрудения българин толкова е навел глава че не вижда нищо от случващото се с постепеното отмиване на националната ни идентичност.
Последно в Пловдив ми направи впечатление колко силно изразено е присъствието на разни турци,араби и някакви други които не можех да разбера какви са.Да не говорим че в доста от местата за нощен живот е направо странно да попадне българин.Барове,казина и заведения със малко по-съмнително занимание в Пловдив масово се хранят от такива клиенти.Да не говорим, че като почна учебната година и главната се напълни с иностранно говорещи.......
- Wolf4
- младши ентусиаст
-
rosendaal написа:На никъде не отиваме,спокойно.
...
Тенева съобщи, че в анкетата има отделни предложения на учители за включване на повече творби на Христо Ботев - "Елегия," "Моята молитва" и "Майце си", за Димитър Димов е посочен "Тютюн", а за Иван Вазов - без ярко социални творби, сред които "Елате ни вижте", както и без творби, отразяващи отношението му към войните - "Новото гробище над Сливница". http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo ... ri-5995263
Are you M enough...?!
49 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4