Дебата Царски / Камбуров!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Дебата Царски / Камбуров!

Мнение от MatriX_Fucked » 01 Окт 2013, 19:24

Друг е въпроса и той е засегнат в рали-форума!

Как маршалите и изобщо организаторите на състезанието допуснаха автомобила на Илия Царски да продължи, впредвид вида в който беше, преди удара в билборда...
Без страх, без спирачка!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от taratora » 01 Окт 2013, 19:35

Dirty M5 driveR написа:Иначе Царски ако не беше инат (какъвто обаче трябва да е като пилот) можеше просто да върне газта и да продължи.

Не инат, а по-скоро абсолютна нахалитетност. Един вид "ти знаеш ли ме кой съм аз уеее, великия илия царски, как така няма да ме пуснеш уееее". Аз лично прилагам абсолютно същата тактика на Камбуров по нормалните пътища. Много мразя разни пишман тЕрикати да ми се бутат само и само да минат 5 метра и 5сек. по-напред от мен.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 01 Окт 2013, 19:43

Е къде му се е бутал?! Това е състезание бе, хора! Изравнява се с Камбуров и бива избутан към банкета, докато вече е твърде късно и да спре... Я се загледайте тук, не виждам как може да има 2 тези... http://www.youtube.com/watch?v=cEvyMQcWopM Не защитавам никого, просто мразя да се говорят глупости. Човекът предприема изпреварване според всички правила в спорта. Това, че противника няма нужното за един пилот поведение не прави Царски нахалитет, че видиш ли вижда възможност да заеме по-предна позиция и се мъчи да я реализира. Може да е селяник и всякакъв, ама като е прав - прав е.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от taratora » 01 Окт 2013, 20:31

Toчно същото видео гледах и аз. Ако забелязваш Камбуров влиза вътрешно, но излиза почти максимално външно. Царски прави обратното. На завоя Камбуров си е пред Царски и забележи, че на излизането следва една линия без да криволичи наляво надясно. Това не е никакво избутване, а следване на отбранителна линия. Когато си отпред можеш да избираш еднократно каква линия да следваш. В смисъл избереш ли я, трябва да я следваш. Не да я смениш по средата на завоя. Ако следиш Ф1 можеш да видиш подобни случки по завоите. Само дето там сравнително рядко се стига до такива инциденти. Обикновено втория, ако ще и на 20см. зад първия да е, го пропуска и атакува или на същото място следващата обиколка или още на следващия завой. Движи ли се този зад теб на 1 кола разстояние обикновено те изпреварва до 2 обиколки. Самите изпреварвания най-често се правят с късно спиране, по-добра линия или комбинация от двете. Ако твоите са по-добри от на пилота пред теж, то ти рано или късно ще го изпревариш. Не се буташ и рискуваш излишно, както направи Царски. Още по-малко пък цивриш после. На калпавата ракета космоса ѝ пречел, та и неговата работа същата. За мен сам си е виновен за катастрофата и тва е.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dirty M5 driveR » 01 Окт 2013, 20:49

Я се загледай хубаво как Камбуров в момента, в който започва обратното ускорение се насочва по диагонал ;) Вижда се от самолет. После рязко свива надясно. Аз няма какво повече да кажа.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от twin spark » 01 Окт 2013, 20:58

тараторски, очевадно е никога никъде не си се състезавал. Престани да се излагаш и философстваш, че ставаш смешен

Аватар

Мнение от F3P » 01 Окт 2013, 21:43

Защо още обсъждате един тъп състезателен инцидент :?: Камбуров си пази позицията, отпред е и си хваща която линия го кефи- толкова е просто. Проблем на този отзад е да намери място- като няма скача на спирачките и се връща отзад. Това, че идиота отзад се мисли за велик си е лично негов проблем- аз бързо усетих, че няма място за 2 коли, той трябва да го е усетил 2 секунди преди мен. Това, че си Царски не означава, че си цар на пистата...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е46
Детайли за колата: N42B20

Мнение от pimpo » 01 Окт 2013, 21:47

Това видео не го бях гледал при първия ми пост. Това което гледах беше от малко по-различен ъгъл (по-вдясно). Та след като видях това вече не мисля че и двамата имат вина. Царкси си предприе съвсем правилно изпреварване. Имаше място за двамата преспокойно да се движат паралелно. Камбуров най-нагло избута Царкски извън пистата за което трябва да понесе наказание според мен. И не мога да се съглася, че той като водач може да си избира треакторията при положение, че вече има кола успоредно на него!
Не познавам никой от двамата и нямам предубеждения. Коментирам само на база на видяното от записа.
Кога се пише "И" и кога "Й"

1. В българския език няма дума, която в множествено число да завършва на "й"!!!
грешно --> правилно
- вибраций --> вибрациИ
- консултаций --> консултациИ

2. Думи в които може да има "и" или "й" според смисъла. Примери:
- моменТА в коЙто (ед.число)... / ...моментИТЕ в коИто... (мн. число)
- коЙ човек (ед. число) / коИ хора (мн. число)
- някоЙ човек (ед.число) / някоИ хора (мн.число)
- Моля не ме безпокоЙте! / Не, не ме безпокоИте
- един завоЙ (ед.ч.) / много завоИ (мн.ч.)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от taratora » 01 Окт 2013, 22:03

twin spark написа:тараторски, очевадно е никога никъде не си се състезавал. Престани да се излагаш и философстваш, че ставаш смешен

А ти беше? Я ми припомни къде и в кой отбор си се състезавал? За титли няма да питам :mhihi:
Изображение

Аватар

Мнение от F3P » 01 Окт 2013, 22:05

pimpo написа:... има кола успоредно на него!...

Успоредно- да, но ЗАД него, на втора позиция. В момента в който хвана диагонала за да затвори Царски ония беше ЗАД него. Щом е втори да се спасява отде ще минава. Когато се изравни с Камбуров ще има претенции, щом е с 2м. назад (половин кола е това- дреболия) обаче никой НЕ Е длъжен да го пуска и да му оставя място. За мен си е състезателен инцидент без умисъл от страна на Камбуров + голяма доза простотия от страна на Царски.
Пак казвам- щом аз и всеки друг дето го гледа тоя клип отлично виждаме, че място за Царски НЯМА ДА ИМА положението е ясно. Майната им на правила и глупости- 1-во гледаш да не се утрепеш...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от twin spark » 01 Окт 2013, 22:45

F3P написа:
pimpo написа:... има кола успоредно на него!...

Успоредно- да, но ЗАД него, на втора позиция. В момента в който хвана диагонала за да затвори Царски ония беше ЗАД него. Щом е втори да се спасява отде ще минава. Когато се изравни с Камбуров ще има претенции, щом е с 2м. назад (половин кола е това- дреболия) обаче никой НЕ Е длъжен да го пуска и да му оставя място. За мен си е състезателен инцидент без умисъл от страна на Камбуров + голяма доза простотия от страна на Царски.
Пак казвам- щом аз и всеки друг дето го гледа тоя клип отлично виждаме, че място за Царски НЯМА ДА ИМА положението е ясно. Майната им на правила и глупости- 1-во гледаш да не се утрепеш...

Стига си дрънкал глупости, по време на първия удар на Камбуров, Царски е поне метър пред него. Царски вече е първи, оня го изхвърля от от пистата. Ето ти тема за размисъл задклавиатурнихирои http://lap.bg/Tejka-katastrofa-mejdu-il ... 092013-p-3

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dirty M5 driveR » 02 Окт 2013, 6:58

Не мога да повярвам, че хора като F3P коментират в темата за Формула 1. Аз затова спрях да чета и пиша там. Те сигурно и по кръстовищата така карат. Абе мани...

ентусиаст
Аватар
Кара: Едно М60 и някви М-ки
Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....

Мнение от Is. » 02 Окт 2013, 18:04

Илия Царски в предаването на Росен Петров , преди минути :

'' Моята кола вдига от нула до сто за две секунди , а Пламен Камбуров е пълен аматьор и въобще не е от моята класа за да седна на една маса с него и да се сдобрим ''

.....еб*хти цървула безочлив ....

А кой е от твоята класа бе , манго ?

Боби Борисов ли не е --- писта Дракон 2008 , Манго Царски си играе на блъскащи колички , а съдиите съответно си затварят очите

Ники Паунов ли не е --- същото състезание , Рамбо Царски бие механници , щото не може да кара. След това придворните му медии услужливо изкривяват поднесената на обществото информация

Росен Даскалов ли не е - писта Русе 2012 , явно думата ТРАЕКТОРИЯ за Илийката е напълно непозната

Петьо Стайков и Марто Сурилов ли не са - планинско Пещера 2012 .....айде пък това ако е истина , направо си за панделата Илийка , или поне за един добър , градивен кютек

Румен Дунев ли не е --там примерите са мнооого , няма да се вглъбявам , като черешката на тортата е отказът да се качи на стълбичката , когато Румен е първи.......Илийката ......пилотчето ....2012 в Русе дори демонстративно се обърна настрани за снимката на първите трима . А пък шампанското което подари на Катя Дунева е ........БРАВОС ...

В заключение : ГоУем състезател си Илийка ,...гоУем , ама на години само . И е верно , че си от класа .....ама ХУЙНИК от класа ...

...та това ми е мнението де , по темата ......

П.С. А за катастрофата категорично е виновен Илийчо . Спорен е въпроса дали Илийчо е излязъл от трасето , но е факт , че Камбуров си държи линията при излизане от завоя , и ДОРИ в последния момент свива в дясно . Като вижда , че няма място да изпревари камбуров , къв го дири там Илийката бе ? Пламен да не е длъжен да намали и да го пусне , щото видиш ли фамилията му била Царски .
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 02 Окт 2013, 19:13

Един или два са инцидентите с "Царски" ?!? Не, непрекъснато се бута и кара мръсно-това не е спортен инат - чиста селяния..
Крайно време беше да го изяде и той най-накрая физически, дано не се завърне повече в родният или който и да е било шампионат!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от taratora » 02 Окт 2013, 19:56

exotique написа:дано не се завърне повече в родният или който и да е било шампионат!

A дано, ама надали :banghead:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата