аларма
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
аларма
колеги някой от пловдив може ли да ми даде съвет колко ще ми струва и къде да си поставя модул който след заключване автомати4но да ми вдига стъклата, като се има в предвид 4е колата си има такъв фабри4но но ми казаха 4е уж не можело да се върже към алармата
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Абе не може. Отворковци. Има си аларми, които изрично си им пише в екстрите, че могат да управляват комфорт-модули. Просто ще трябва да дадеш не 60 кинта, а 100+ (примерно към 130-150).
It's not who You are, it's who You know...
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
много ясно,че ако си имаш ще си платиш само алармата
-Аз си имах фабрично и само ми го свързаха към алармата и сега си вдигам джамовете с дистанционното-(голяма гъзария е)
-Аз си имах фабрично и само ми го свързаха към алармата и сега си вдигам джамовете с дистанционното-(голяма гъзария е)

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
нищо не ти тряябва
нищо не ти тряябва
мене ми го вързаха км алармата цукаш заключване и сичко се дига сега и на баварката ще го наравя като ми остане време д ая закарам и шибидаха даже затваря
мене ми го вързаха км алармата цукаш заключване и сичко се дига сега и на баварката ще го наравя като ми остане време д ая закарам и шибидаха даже затваря
8 мнения
• Страница 1 от 1