Кредит
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Кредит
Искам да изтегля кредит,но нямам трудов договор. Трябват ми около 1500лв.Къде бихте ме насочили и къде е най-изгодно?
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Re: Кредит
Никъде няма да ти е изгодно, а и не мисля че някоя финансова институция ще ти даде. Нямаш доходи

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Думите "кредит" и "изгодно" на едно място не вървят !
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
AGT написа:Думите "кредит" и "изгодно" на едно място не вървят !

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
Дават!
Тези които са Неткредит,кредисимо и т.н.! Просто за 1000лв искат да върна 2200лв
,което е кофти много.
Тези които са Неткредит,кредисимо и т.н.! Просто за 1000лв искат да върна 2200лв

shoko_ написа:Искам да изтегля кредит,но нямам трудов договор. Трябват ми около 1500лв.Къде бихте ме насочили и къде е най-изгодно?
Коя да е финансова институция, предлагаща т.нар. бързи кредити. БНП Париба се явява най-малкото зло от всички. Разбирай с най-ниски лихви и ГПР, но все пак двойно по-високи от на нормална банка.

Без трудов договор ме съмнява дори и тия най-гадните (теглиш 100 връщаш 300) няма да ти дадът. За 1500лв бърз кредит без договор забрави. Абсолютно никакъв шанс нямаш, сигурен съм. Не те съветвам, но ако си много на зор пробвай по заложните къщи.

Айде да не забравя без договор. Пробвал съм ги няколко пъти. До към 2000 пускат без проблеми.

- edimen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 3 литра.. компот
От най-гадните кредити най-вероятно ще дадът. При такива бързи кредити повече от 1 месец и лихвата става отвратителна, то затова са и бързи кредити, за кратък период от време се отпускат. Смисъл излиза ти нещо спешно и ти трябват днес 500лв, а до заплата имаш 20 дена. За по-дългосрочни кредити е супер тъпа идея да се тегли от тях! По-добре потърси някой роднина/приятел с по-добри финансови възможности и се разбери с него, 1500лв не е голяма сума и не си заслужава да плащаш огромните лихви, успех 

Трябват ми за кола.Издържат ме нашите.Дават ми по 1000лв на месец,но не ми дават пари за кола.Ще започна работа и ще си го погася,това не ме притеснява,просто ми трябва спешно кола в движение.Ще е най-добре да намеря кола на изплащане,но никой не се съгласява 

- Martoo0oo0o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320i Vanos
- Мечтае да кара: M6 G-POWER

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
а възможно ли е да те накажат и да ти съкратят месечната издръжка, ако разберат, че си купил кола?
ПС. Пичета ли искаш да развозваш?
ПС. Пичета ли искаш да развозваш?
jordanov написа:...ПС. Пичета ли искаш да развозваш?
Не бе, дърти и грозни кочове ще развозва

Стой далеч от такива кредити- почни работа (каква да е), заделяй заплатата 2 месеца и си уредил парите. Щом имаш 1000лв. джобни си лесен...
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Обратно на повечето мнения ще ти кажа да вземеш смело кредит, ако някоя институция ти даде. Пробвай навсякъде, копелетата са алчни. Излъжи че имаш лична кола и работиш без трудов договор и някой може да клъвне. Само от лихвари не вземай, че там гаранция е живота ти. Няма да повярваш този кредит след това колко много ще те стимулира да си намериш работа и да останеш на нея. А и по-добре да се опариш с кредит от 1500 лева и да ти дойде акъл, отколкото когато се замогнеш да се глобнеш със сто бона като скапан новобранец, за някоя панелка в краен квартал с изглед към гробищата, например........ 

Благодаря за съветите..макар да не получих нито един точен отговор по темата..
С кола за 2 бона няма как да свалям пичетата...нито съм такси да ги возя.. Колата ми трябва за съвсем различни цели,просто се занимавам с две неща едновременно и уча(т.е три).Всеки ден давам по около 10-15лв за таксита и метра и би било добре да ги давам за газ.Преди малко говорих с близък роднина и ме посъветва лихвари да не търся.Другия вариант е да си намеря кола на изплащане,ако има някой някакви идеи ще съм му изключително благодарен.
С кола за 2 бона няма как да свалям пичетата...нито съм такси да ги возя.. Колата ми трябва за съвсем различни цели,просто се занимавам с две неща едновременно и уча(т.е три).Всеки ден давам по около 10-15лв за таксита и метра и би било добре да ги давам за газ.Преди малко говорих с близък роднина и ме посъветва лихвари да не търся.Другия вариант е да си намеря кола на изплащане,ако има някой някакви идеи ще съм му изключително благодарен.
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2