Грозното посрещане на националите в Армения (видео и снимки)
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Грозното посрещане на националите в Армения (видео и сни
Колеги, много ви моля, без нападки по посока на арменците като цяло
5-10 или 100 малоумници не са представителна извадка на цял народ. Коментирайте държанието на футболна агитка, но не ги отъждействявайте като цял народ. Ще ви припомня една ноемврийска вечер на 1993г, когато цял стадион освирка българския химн. Господ тогава им отмъсти и Емо Костадинов им го .... много навреме. Най-голямото наказание за това е, когато БГ-публиката им ръколпяска и се покаже, че е на много по-високо ниво.
За арменците мога до говоря много. Ще ви кажа само следното. И двата български магазина в Монреал са собственост на арменци. И в двата магазина българите могат да пазаруват на кредит и да платят когато могат. И в двата магазина мога да се обадя и да ме изчакат след работно време, защото идвам да пазарувам. И в двата магазина има едно топло отношение към нас, каквото не можете да усетите никъде другаде. Хайде бъдете малко по-коректни!

За арменците мога до говоря много. Ще ви кажа само следното. И двата български магазина в Монреал са собственост на арменци. И в двата магазина българите могат да пазаруват на кредит и да платят когато могат. И в двата магазина мога да се обадя и да ме изчакат след работно време, защото идвам да пазарувам. И в двата магазина има едно топло отношение към нас, каквото не можете да усетите никъде другаде. Хайде бъдете малко по-коректни!
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Alien написа:boksioraE39 написа:http://vbox7.com/play:e8d9cd21a7
Ти пък от къде знаеш?
Да не си попитал радио Ереван, кой ще победи довечера?
Примерно?!

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Наще за цигани не знам ама, че са позорна банда чалга финансово презадоволени гейове, на които все някой им е виновен вече ми се изясни на 1000% ! Как можаха 100 космати мангала на летището да ги уплашат и да прецакат най-важния мач после най-нагло да се обясняват "Ма другарко то тва нали оня...." Пълни п*тки ама пълни!!!!!!!!! Евала на арменците!
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- PaCk0o
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e36 m3

А вчера италианците ни направиха подарък с равния срещу Дания и всичко зависи от мача с Чехия.
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Нашите много меко даже приеха нещата , нямаше скандали нямаше караници нямаше и излагации.
Очеизвадно е че им дадоха мача , просто не е истина с тия червени картони
кой нормален съдя в кой нормален мач ще вади червени картони като все едно яде супа!Може да е банално,може да са оправдания но , той им спечели мача тва е!
Не че нашия отбор си няма проблеми,нямаме опит,нямаме голаджия което е по-важно.Видя се че умеем да създаваме положения но не можем да ги вкараме.Това е голям проблем,но пък и не променя факта че загубата си беше на сила загуба!
После като видя и Буфон как се прави на актьор и смешно ми става
, при втория гол само трябваше да си вдигне ръцете и да пляска
Обаче накрая тоя случайния за 2:2 сложи нещата по местата си.
Всичко е политика тва е , спорт няма.Дания ще осигури доста повече приходи на федерацията от нас , по-добре да са те от колкото ние.
Очеизвадно е че им дадоха мача , просто не е истина с тия червени картони

Не че нашия отбор си няма проблеми,нямаме опит,нямаме голаджия което е по-важно.Видя се че умеем да създаваме положения но не можем да ги вкараме.Това е голям проблем,но пък и не променя факта че загубата си беше на сила загуба!
После като видя и Буфон как се прави на актьор и смешно ми става

Обаче накрая тоя случайния за 2:2 сложи нещата по местата си.
Всичко е политика тва е , спорт няма.Дания ще осигури доста повече приходи на федерацията от нас , по-добре да са те от колкото ние.

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Аз мисля дали да залагам в бет-а на картони за мача във вторник 

36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3