Въпрос относно автокаско

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: e30 320i 89`; е36 316i 95`
Мечтае да кара: e30 cabrio v10

Въпрос относно автокаско

Мнение от BobiMinev » 12 Окт 2013, 1:33

Понеже съм сигурен, че тук има хора които могат да отговорят на въпроса ми питам :

Ако искам да застраховам с пълно каско е30-ка за която съм платил 7-8000 лв. каква е максималната сума която бих получил при тотал щета/ кражба ?

До колкото знам при застрахователите има дебели книги с информация за модела на застрахования автомобил и според тях се изчисляват тези неща, след като вземат в предвид годината на колата, амортизационните отчисления, цялостното състояние.

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Re: Въпрос относно автокаско

Мнение от Maxmadness » 12 Окт 2013, 2:15

забрави :yes: просто не се занимавай колега ...
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

Аватар

Мнение от F3P » 12 Окт 2013, 9:31

Я зарежи тея работи... Онези 300лв. дето ще дадеш за каското ги сложи настрани и при щети ги ползвай. За тотал щета да ти платят прилична сума (на фона на тея 7-8 бона) просто забрави. За застрахователя това е някаква дърта кочина на 25 години- винаги ще ти вземат парите, но като ще плащат е друга тема...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
Мечтае да кара: настрани

Мнение от maxpower » 12 Окт 2013, 9:32

Не можеш да я застраховаш за сума , която ти искаш, всъщност можеш, ще ти вземат парите като поп, но ако стане инцидент ще ти я платят по инфото в Шваке-то демек по дебелите книги и въобще не ги интересува колко пари си налял в колата. Някъде бях гледал филмче май за Великобритания , където вече има застрахователни брокери, които специализират точно в модефицираните коли, правят ти оценка и я застраховаш за реалната и' стойност, а не тази на сток кола, тука се съмнявам това да се случи някога. Само за сравнение на баща ми купето 318ис 93г по книгите се води с по голяма остатъчна стойност от моята "320" :mhihi: седан 94г
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 12 Окт 2013, 20:29

maxpower написа:ще ти вземат парите като поп, но ако стане инцидент ще ти я платят по инфото в Шваке

:yes: :yes: :yes:
в Армеец е точно така... не им дреме за колко си застраховал колата. Вадят оценка по Шваке+ махат 15% овехтяване от оценката. Резултата е: анален без възелин

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 13 Окт 2013, 0:52

Escape написа:
maxpower написа:ще ти вземат парите като поп, но ако стане инцидент ще ти я платят по инфото в Шваке

в Армеец е точно така... не им дреме за колко си застраховал колата. Вадят оценка по Шваке+ махат 15% овехтяване от оценката. Резултата е: анален без възелин

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

Назад към Извън Темата