гепиха ми бронята - трябва ми номер
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
еби ги джамбазите еби я и държавата
еби ги джамбазите еби я и държавата
и да се намерят плащай
секи си слага знаци как си иска
Хитлер ни трябва за министър прецедател ... представяте ли си да ни направи немци
)) па ще издарзиме още една национална катастрофа
и да се намерят плащай
секи си слага знаци как си иска
Хитлер ни трябва за министър прецедател ... представяте ли си да ни направи немци

нещата минаха по гладко отколкото очаквах .. отидох в районното и веднага ми дадоха служебна бележка без много да ме разпитват .. дежурната си написа обесненията сама .. от там в кат си пререгистрирах колата за 1 ден и сега съм с нови номера .. естествено всичко за моя сметка
палим, гасим и газим ...
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
хм това с двата допълнителни болта за каросерията не е лоша идея, въпреки че аз откак я взех колата си я държа на паркинг...
иначе когато ми слагаха номера, черпих пича една бира и той ми занити и двата номера, и нямат мърдане... освен ако не ми дигнат цялата броня като на колегата де - съболезнования.
А иначе е безумно тъпо като ти откраднат нещо да си плащаш за ново нещо, освен всичко - това сме, подобие на държава. Да не изброявам къде-къде по-малоумни закони
иначе когато ми слагаха номера, черпих пича една бира и той ми занити и двата номера, и нямат мърдане... освен ако не ми дигнат цялата броня като на колегата де - съболезнования.
А иначе е безумно тъпо като ти откраднат нещо да си плащаш за ново нещо, освен всичко - това сме, подобие на държава. Да не изброявам къде-къде по-малоумни закони

18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2