Електрохроматично огледало за е36-разглобяване

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар

Re: Електрохроматично огледало за е36-разглобяване

Мнение от kdl » 17 Окт 2013, 9:27

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е36
Мечтае да кара: Е46 М3

Мнение от baitun » 17 Окт 2013, 13:41

Чел съм ти темата, много е добра, вече съвсем ме ентусиазира. Ще се взема още едно огледало и ще се почва

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527

Мнение от stony1 » 17 Окт 2013, 18:37

baitun написа:При мен като бях със старото обикновено огледало, можех само да управлявам централното и плафона, стъклата не можех да вдигам, дори като задържах бутона за заключване на ключа няколко секунди. Това с диодите не знам какво ще правите-да не са инфраред. Ако е така идеята не ми се нрави много, предпочитам с проводник за антена както е оригинално на е36. Този "клоунски нос" ми седи мноого грозно, но всеки си има различен вкус.

Диодите са за алармата, а приемника е с антена, той си е заводски. Просто го прехвърлихме от обикновено огледало в електрохроматично.
Българския вариант:
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '98 e36 328i Тouring
Мечтае да кара: e36 ///M3

Мнение от clarcky » 18 Окт 2013, 2:42

JOGI написа:
clarcky написа:
JOGI написа:не е проблем да се направи, оригиналната аларма /DWA/ всъщност е в комфорт модула, просто той е различен при колите с и без аларма, но това е без значение, понеже ремоут контрола работи независимо от DWA, има коли без аларма, но с дистанционно отваряне. ако ти е само да го ползваш за централното, без каквато и да било аларма е лесно за връзване

пп- това към колегата по-горе

Колега дай малко жокер какво трябва да взема от колата донор? :roll: Само ключа и огледалото ли? :roll: Ако стане и джамовете да вдига както до сега ще е супер,иначе не искам никакви звуци-само централно. Някакви идеи къде какво ще трябва да свързвам? :roll: Поздрави!

да, ключа и огледалото. за стъклата не виждам защо да не стане, би трябвало да се вдигат. това е схемата от етм-а http://picbg.net/pic.php?u=71053YhV1R&i=693846

Ще е по-трудно за връзване от голямият борд с тази схема :mhihi:

Предишна

Назад към E36