Хелп имам си щъркел !!!... ОТЛЕТЯ - CLOSE!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 sedan

Мнение от furnata » 19 Сеп 2006, 18:43

--------------------------------------------------------------------------------

аз съм чел, че тези които немогат да отлетят и евентуално изкарат зимата биват убити от щъркелите, които се завръщат през пролетта (щото може да са заболели от нещо)
Иначе евала за постъпката :!:[/quote]

:nono:
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 19 Сеп 2006, 23:46

Браво Боби, ще има хора ,които биха го оставили да умре без да им мигне окото :help:

От зоологическата градина може да го вземат,той е много млад все пак :roll: ....

Георги Пенчев
Изображение

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 19 Сеп 2006, 23:49

furnata написа:
LANA написа:--------------------------------------------------------------------------------

аз съм чел, че тези които немогат да отлетят и евентуално изкарат зимата биват убити от щъркелите, които се завръщат през пролетта (щото може да са заболели от нещо)
Иначе евала за постъпката :!:

Не е невъзможно това,преди доста време в 1 списания имаше една статиика,как едни деца в щъркелово гнездо сложили яйце от друга птица (не помня каква беше,но беше уточнен точният "модел" :mhihi: ) и след като се излюпили яицата след време мъжкият щъркел като го бил видял тва другото,че не прелича на щъркел и утрепал женската :confused:
Tux0 Ca !
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 20 Сеп 2006, 1:07

SpUd3r написа:
furnata написа:
LANA написа:--------------------------------------------------------------------------------

Не е невъзможно това,преди доста време в 1 списания имаше една статиика,как едни деца в щъркелово гнездо сложили яйце от друга птица (не помня каква беше,но беше уточнен точният "модел" :mhihi: ) и след като се излюпили яицата след време мъжкият щъркел като го бил видял тва другото,че не прелича на щъркел и утрепал женската :confused:

Да, точно така. Ама забрави да кажеш, че преди това е минал през кръчмата, хакнал е две бързи и след това олюлявайки се е претрепал женската с думите "Жена, тия пилета не са от тебе" :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 20 Сеп 2006, 1:19

zAcK написа:
SpUd3r написа:
furnata написа:

Да, точно така. Ама забрави да кажеш, че преди това е минал през кръчмата, хакнал е две бързи и след това олюлявайки се е претрепал женската с думите "Жена, тия пилета не са от тебе" :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Вие сте за приказките на Ангел Каралийчев бре :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

РЕ:

Мнение от turboto » 20 Сеп 2006, 7:48

Penchev написа:Браво Боби, ще има хора ,които биха го оставили да умре без да им мигне окото :help:

От зоологическата градина може да го вземат,той е много млад все пак :roll: ....

Георги Пенчев

Ми след като имаше предложения да бъде сготвен и да не се занимавам с него.... :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от furnata » 20 Сеп 2006, 9:29

Гледам че си комшииче... Пък ше ходя на риба в събота а там е пълно с жаби шъ взема да ти донеса малко :mhihi: :mhihi:
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от shenko » 20 Сеп 2006, 9:42

защо да не го оставим някой от нас да го гледа(който има възможност) да го направим символ на форума + това щъркелите носят късмет ;)

ентусиаст
Аватар

РЕ:

Мнение от turboto » 20 Сеп 2006, 10:10

Ся остава и на каишка да го водим на сбирките :mhihi: :mhihi: :mhihi:

На този етап нямам намерение да го давам никъде, ами мисля по вапроса за изкарването на зимата

ето който го интересува малко повече за щъркелите

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D1%8F%D0%BB_%D1%89%D1%8A%D1%80%D0%BA%D0%B5%D0%BB

ентусиаст
Аватар

Мнение от furnata » 20 Сеп 2006, 10:12

shenko написа: да го направим символ на форума + това щъркелите носят късмет ;)

да и тоя късмет реве,пищи, нас..ра се :mhihi: :mhihi: :mhihi:
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар

!

Мнение от turboto » 25 Сеп 2006, 8:22

Отлетя :angel: . В събота като си карах и видях насъбрало се ято с щъркели... дано се е събрал с тях. До обяд преди да изляза хапна рибка и изглеждаше много добре. След обяд като се прибрах вече го нямаше.... :shock:

CLOSE на TEMATA!

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 25 Сеп 2006, 10:03

Предполагам си е намерил компанията :yes:
А догодина дали няма да те навести отново за Благодаря :?: :?:

Предишна

Назад към Извън Темата