Хелп имам си щъркел !!!... ОТЛЕТЯ - CLOSE!
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
--------------------------------------------------------------------------------
аз съм чел, че тези които немогат да отлетят и евентуално изкарат зимата биват убити от щъркелите, които се завръщат през пролетта (щото може да са заболели от нещо)
Иначе евала за постъпката
[/quote]

аз съм чел, че тези които немогат да отлетят и евентуално изкарат зимата биват убити от щъркелите, които се завръщат през пролетта (щото може да са заболели от нещо)

НЕВОЛЯТА УЧИ........

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Браво Боби, ще има хора ,които биха го оставили да умре без да им мигне окото
От зоологическата градина може да го вземат,той е много млад все пак
....
Георги Пенчев

От зоологическата градина може да го вземат,той е много млад все пак

Георги Пенчев
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
furnata написа:LANA написа:--------------------------------------------------------------------------------
Не е невъзможно това,преди доста време в 1 списания имаше една статиика,как едни деца в щъркелово гнездо сложили яйце от друга птица (не помня каква беше,но беше уточнен точният "модел"

Tux0 Ca !

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
SpUd3r написа:furnata написа:LANA написа:--------------------------------------------------------------------------------
Не е невъзможно това,преди доста време в 1 списания имаше една статиика,как едни деца в щъркелово гнездо сложили яйце от друга птица (не помня каква беше,но беше уточнен точният "модел") и след като се излюпили яицата след време мъжкият щъркел като го бил видял тва другото,че не прелича на щъркел и утрепал женската
Да, точно така. Ама забрави да кажеш, че преди това е минал през кръчмата, хакнал е две бързи и след това олюлявайки се е претрепал женската с думите "Жена, тия пилета не са от тебе"

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

zAcK написа:SpUd3r написа:furnata написа:LANA написа:--------------------------------------------------------------------------------
Не е невъзможно това,преди доста време в 1 списания имаше една статиика,как едни деца в щъркелово гнездо сложили яйце от друга птица (не помня каква беше,но беше уточнен точният "модел") и след като се излюпили яицата след време мъжкият щъркел като го бил видял тва другото,че не прелича на щъркел и утрепал женската
Да, точно така. Ама забрави да кажеш, че преди това е минал през кръчмата, хакнал е две бързи и след това олюлявайки се е претрепал женската с думите "Жена, тия пилета не са от тебе"![]()
![]()
Вие сте за приказките на Ангел Каралийчев бре

- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
РЕ:
Penchev написа:Браво Боби, ще има хора ,които биха го оставили да умре без да им мигне окото![]()
От зоологическата градина може да го вземат,той е много млад все пак....
Георги Пенчев
Ми след като имаше предложения да бъде сготвен и да не се занимавам с него....

- furnata
- ентусиаст
-
Гледам че си комшииче... Пък ше ходя на риба в събота а там е пълно с жаби шъ взема да ти донеса малко

НЕВОЛЯТА УЧИ........

- turboto
- ентусиаст
-
РЕ:
Ся остава и на каишка да го водим на сбирките
На този етап нямам намерение да го давам никъде, ами мисля по вапроса за изкарването на зимата
ето който го интересува малко повече за щъркелите
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D1%8F%D0%BB_%D1%89%D1%8A%D1%80%D0%BA%D0%B5%D0%BB

На този етап нямам намерение да го давам никъде, ами мисля по вапроса за изкарването на зимата
ето който го интересува малко повече за щъркелите
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D1%8F%D0%BB_%D1%89%D1%8A%D1%80%D0%BA%D0%B5%D0%BB
- furnata
- ентусиаст
-
shenko написа: да го направим символ на форума + това щъркелите носят късмет
да и тоя късмет реве,пищи, нас..ра се

НЕВОЛЯТА УЧИ........

- turboto
- ентусиаст
-
!
Отлетя
. В събота като си карах и видях насъбрало се ято с щъркели... дано се е събрал с тях. До обяд преди да изляза хапна рибка и изглеждаше много добре. След обяд като се прибрах вече го нямаше....
CLOSE на TEMATA!

CLOSE на TEMATA!
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3