НВ-ВМХ
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: НВ-ВМХ
Просто прехвърли калориите към по-късно ядене. Една калория си е една калория независимо кога ще я изядеш. Че даже вечер след тренировка е дори по-добре. Сутрин не преяждай за да ти е леко през деня и да можеш да си вършиш работата, а вечер след като тренираш се наплющи яко. Хем има добро усвояване, хем ти се доспива доволно.
- raduslaf
- ентусиаст
-
- Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i
_galio_ написа:Дайте идеи за закуска, че положението е сериозно.
Дотук се опрявам с 5 или 10 цели айца, но ми е малко. Опитвам да увелича маслото на 200 гр и повече на ден, но ми трябва гарнитурка. Сирене, кашкавал? Месо сутрин не съм убеден, че ще ми понесе.
Наскоро си направих една манджа - 5-6 жълтъка, сирене и масло, които смачквам в една купа до еднородна смес. Завиваш си 3-4 слайсчета свинско филенце, пълнени със сместа и си ти

- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
bum_bum написа:Просто прехвърли калориите към по-късно ядене.
Денят ми е доста разтеглен - ставам в 5 и лягам към 23 и ми е доста сложно да си нацеля удобните моменти за храна. До скоро не закусвах, но се оказа, че не мога да ям достатъчно следобед и вечер.
raduslaf написа:Наскоро си направих една манджа - 5-6 жълтъка, сирене и масло, които смачквам в една купа до еднородна смес. Завиваш си 3-4 слайсчета свинско филенце, пълнени със сместа и си ти
Интересно звучи, ще го комбинирам. Обаче не е ли малко като калории? Аз май ги събирам към 3000, но са ми доста малко, в чудо се виждам. За деня събирам 15-20 цели яйца, 4-500 гр. месо, 100 и нагоре гр. масло, литър мляко и накрая все едно не ям.
При все, че наскоро гледах един експеримент - 5800 ккал. дневно на НВ-ВМХ и съответно на ВВХ, не помня периода. В първия случай човека качи 3 кг, а във втория - 13. Дори и с такъв калориен свръх-прием, явно не се качва.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- raduslaf
- ентусиаст
-
Не знам, аз не броя калории
Колкото ми се яде ям, та и малко отгоре. Сериозно ли пиеш по литър прясно мляко на ден?

- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
raduslaf написа:Не знам, аз не броя калорииКолкото ми се яде ям, та и малко отгоре. Сериозно ли пиеш по литър прясно мляко на ден?
Да, отдавна. Бях спрял за няколко месеца, ама ... Стигал съм до 3 литра дневно

- raduslaf
- ентусиаст
-
_galio_ написа:raduslaf написа:Не знам, аз не броя калорииКолкото ми се яде ям, та и малко отгоре. Сериозно ли пиеш по литър прясно мляко на ден?
Да, отдавна. Бях спрял за няколко месеца, ама ... Стигал съм до 3 литра дневно
Предполагам си наясно с отношението на Милко към прясното мляко?

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
_galio_ написа:При все, че наскоро гледах един експеримент - 5800 ккал. дневно на НВ-ВМХ и съответно на ВВХ, не помня периода. В първия случай човека качи 3 кг, а във втория - 13. Дори и с такъв калориен свръх-прием, явно не се качва.
Я прати линкче. Въглехидратния вероятно яко е замазнил. И аз се мъча да кача, само където целта ми е повече от 3кг

Мисля си да пробвам и с друг вид креатин, но те са по-скъпи и не ми се рискуват 10кг пържоли

П.П. 2 седмици го карах на цяло тяло тренировки, като в някои дори прескачах малките мускулни групи, че лежанки/набирания/клекове много ме изпиваха. Сега вече минах на гърди/бицепс , гръб/трицепс, рамо/крака (последните са с леко, че контузията ми е в рамо, пък в тоя фитнес няма колан за клековете и ме е шубе да си клякам с повече от собственото тегло, но май ще сменям фитнеса като изтече картата, че и други неща ме дразнят. 100 стълби има на излизане... след тежък клек няма да мога да си тръгна

- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
raduslaf написа:Предполагам си наясно с отношението на Милко към прясното мляко?То не е само негово, разбира се.
Да, нясно съм. на мен обаче ми понася чудесно, а се оказа, че има и други хора с такъв литраж в продължение на десетилетия. Освен това само допреди седмица имах повечко течност в синусите и гърлото, смея да твърдя заради суровите яйца. Според мен тялото се адаптира към каквото има.
TNT написа:Я прати линкче.
Заповядай - http://www.dietdoctor.com/what-happens-if-you-eat-5800-calories-daily-on-an-lchf-diet
За другото - не мога да се преборя със сланината още

Практически никакви въглехидрати не приемам - единствено мед или захар с кафето и доста рядко леща или боб.
Креатинът според мен е ненужен, най-малкото защото е част от друга тренировъчна култура

Кафето според мен е добре да го намалиш - помага за чистене, но аз като съм пил повече от 4 на ден не съм бил в твърде добра форма. Опитай.
Бирата защо не я замениш с вино? Върви с мръвка повече.
Тренирам доста по-различно, пудовки най-вече, малко кофи и набирания, с щанга само high pull и military press.
- TNT
- младши ентусиаст
-
Бира пия по кафетата или на Армения - България
Вкъщи много рядко. Кафето наистина ще пробвам да го намаля, въпреки че ми е много вкусно
А за тренировките... кабели пипам само за трицепс. Останалото е с лост/дъмбели.

А за тренировките... кабели пипам само за трицепс. Останалото е с лост/дъмбели.

- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Не ти трябва зареждаща фаза за креатина. Затова си се продрискал. 3 гр. на ден монохидрат са достатъчни.
- TNT
- младши ентусиаст
-
Винаги съм го пил със зареждаща и съм нямал проблеми. Значи без зареждаща няма да имам проблеми?

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
_galio_ написа:Заповядай - http://www.dietdoctor.com/what-happens-if-you-eat-5800-calories-daily-on-an-lchf-diet.
иваси, гледАх го това, но не се ли пренебрегва конституционалния тип на експериментиращия, като го гледам ,вероятно е с доста брЪз метаболизъм ,аз със 5700 калорийки на ден до Нова Година ще съм си готов за трапезата ,до степен Делян Пеевски (да ме прощават истинските свине за грозното сравнение

Иначе, основният замисъл е май да се покаже сериозната разлика наддаването при калорийния излишък идващ от мазнини /алтернативно от въглехидрати-боклучЕва храна

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
Bogat-Beden написа:_galio_ написа:Заповядай - http://www.dietdoctor.com/what-happens-if-you-eat-5800-calories-daily-on-an-lchf-diet.
иваси, гледАх го това, но не се ли пренебрегва конституционалния тип на експериментиращия, като го гледам ,вероятно е с доста брЪз метаболизъм ,аз със 5700 калорийки на ден до Нова Година ще съм си готов за трапезата ,до степен Делян Пеевски (да ме прощават истинските свине за грозното сравнение)
Иначе, основният замисъл е май да се покаже сериозната разлика наддаването при калорийния излишък идващ от мазнини /алтернативно от въглехидрати-боклучЕва храна
Да, предполагам.
Доколкото разбрах идеята е да се обори схващането, че "калорията си е калория".
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Този, който ме отвори на ВМ-НВХ, а също и Милко по едно време го твърдеше това. Жалко, че никой не се беше сетил да направи този експеримент по това време да му го покажа.
TNT написа: Бях чел интервю на Милко, в което казва, че качва 4кг чист мускул за месец![]()
Силно се надявам да не вярваш на всичко, което казва Милко...