проблем с каскооооо
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- mirosk
- Потребител
-
Re: проблем с каскооооо
[/quote]Според мен леко си противоречиш...хем ти е ясно,че караш 11 год.кола,хем мърмориш що ти платили 68лв. за алтернативна част,ами просто е->1-во частите имат овехтяване и 2-ро ако си толкова голям маниак взимаш 68лв. и почваш да търсиш 2-ра употреба квото ти трябва...поне е възможно(но не абсолютно сигурно) да е оригинал.
да колега маниак съм ако бъда честен и принципен ... ама как да е .предполагам че работиш в Армеец щом си запознат толкова ама не желая да влизам в излишни спорове с теб ....исках съвет
Благодаря на "zafirovp" за инфото за ДЗИ

Аз съм доволен от Армеец. Правя каско там от както купих колата и ме съм имал проблеми не са ме въртяли нещо при изплащането,а парите винаги са стигали да оправя колата. Колите са ни вече стари и не може да очакваме някакви страшни суми по каско и да очакваме само оригинални части и оторизирани сервизи, би било хубаво, но е невъзможно. 

- mirosk
- Потребител
-
а някой има ли наблюдения Интер Америка
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
mirosk написа:а някой има ли наблюдения Интер Америка
Предполагам,че имаш предвид Интерамерикан?
Да,имам наблюдения:
1.Опитаха се да откажат щета от 1500лв. само щото съм отворил капака на колата и съм махнал предна броня(която се влачеше по земята) преди 1-ви оглед.
2.На клиент искаха 600лв. самоучастие при щета от 3500лв.,при условие,че човекът си имаше право на пълно покритие на щетата от страна на застрахователя.Момчето до ден днешен ми е благодарно,че не ги оставих да го правят на балък! Платиха на 100%.Ами ако няма кой да те "светне" ....

3.За елементарни щети (200-300лв.) съм чакал една седмица за разрешение за ремонт,щото всичко се разглежда и одобрява в СФ.
п.п.Не работя в Армеец!Не споря,давам съвети!Дали ще бъдат приети или не е личен избор на съветвания!Проблем няма

Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Най-доброто каско или каквато застраховка е там,няма значение компанията а къде го е направила примерно фирмата в която работиш,примерно,фирмата ви има 20 автомобила и са ги застраховали в "Х" компания,отиваш там с представителя на фирмата ви и си застраховаш колата,обикновено когато някоя фирма има застраховки в дадена компания,същата компания не прави мизерии защото имат много клиенти от тази фирма и негативизма на тая фирма се изсипва на единичните частни клиенти!
- mirosk
- Потребител
-
Е.Димитров написа:Най-доброто каско или каквато застраховка е там,няма значение компанията а къде го е направила примерно фирмата в която работиш,примерно,фирмата ви има 20 автомобила и са ги застраховали в "Х" компания,отиваш там с представителя на фирмата ви и си застраховаш колата,обикновено когато някоя фирма има застраховки в дадена компания,същата компания не прави мизерии защото имат много клиенти от тази фирма и негативизма на тая фирма се изсипва на единичните частни клиенти!
това е много интересно ... лошото че в моя случай фирмата има представителство само в София но е интересен съвет и май са Алианц
Аз вече 11-12г. съм в Булинс и съм супер доволен. Още по-добре е, ако си правиш каското при чичките, които правят огледите (или техни роднини, те ще ти кажат къде да я направиш).

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2