Водачите на BMW били най-агресивни..

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: Водачите на BMW били най-агресивни..

Мнение от Е.Димитров » 18 Окт 2010, 17:17

Кой е агресивен бре алууу,е тия с тея списания ,ма как ми се иска ,ей така,да видя некое малко журналистче (макс 70кг) и така да му навръ пишещата машинка на едно местенце,ма едно такова местенце....,каква агресия,баси и малоумните изследвания ,нищо не произвеждат тея журналисти :ranting:

Ей така си карам аз котката на ветеринар,тя кило и 400 тежи,едно супер уплашено същество,и ония доктор ми вика "тя много агресивна"-абе охльо,и на тебе да ти слагат търмометър в гъзъ и ти ше си агресивен,пък аз също ставам агресивен като гледам как нищо не правят на животинчето ми,а ми искат 2 торби с пари!!!
Обещах му че следващият път ше си зема крокодил с най-благия характер.. :ranting:

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 18 Окт 2010, 19:52

Праз голям. :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от milko72 » 18 Окт 2010, 20:02

според мен не е от значение марката и кубатурата на автомобила, а олигофрена който го кара,а както знаете при нас олигофренията е на челно място като болест :mhihi: :mhihi: :mhihi: ,без значение от кое село си :mhihi: :mhihi: :mhihi:,те за това стават толкова ПТП ,но не е виновна държавата или ЕС или тн. а самото общество

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tonyy7 » 19 Окт 2010, 10:36

Не конете под капака са проблем, а магарето зад волана. :driving:

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 19 Окт 2010, 12:45

За там не знам, но за тук е вярно. Само се огледайте наоколо, всеки 2-ри е командос, а всеки 1-ви нинджа. :mhihi:
Изображение
От тогава русото не е на мода.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: сред идиоти.
Мечтае да кара: e31 850csi

Мнение от skipper » 21 Окт 2013, 23:02

Айде пак се почна "Зверска катастрофа на "Сливница", BMW влезе в спирка (СНИМКИ)" "Брутална катастрофа във Варна! Две БМВ-та се помляха до неузнаваемост"
Изображение
http://www.varnautre.bg/2013/10/21/1907 ... rka_snimki

http://pik.bg/%D0%B1%D1%80%D1%83%D1%82% ... 09701.html

Няколко души са пострадали при зверска катастрофа на бул. "Сливница" станала преди час. Две BMW-та - едното с варненска, а другото с добричка регистрация се удариха в района на параклиса в кв. "Младост". От сблъсъка добричката кола връхлетя върху спирката. И двата автомобила са в почти "насипно" състояние. Линейка и две пожарни коли са на мястото на инцидента.

По непотвърдена информация в едната кола е имало четири, а в другата пет човека. Млад мъж беше изваден от една от колите и откаран с линейка на Спешна помощ. Има и други пострадали, разказаха очевидци. Състоянието на ранените все още не е известно.

Тежката катастрофа предизвика огромно задръстване на булеварда. Няколко тролея, движещи се в посока центъра са заклещени. Десетки хора се събраха около спирката, а полицията разпитва хората, станали свидетели на инцидента.

Брутална катастрофа стана минути преди 22 часа на бул. "Сливница" във Варна. Две БМВ-та са се помляли. Има пострадали, съобщиха от полицията.

Инцидентът е станал до кръстовището с бул. "Република".

Едното БМВ е смачкано до неузнаваемост, а другото е излетяло в спирката.

Шофьорът на един от автомобилите е потрошен. Младото момче бе изкарано преди минути. Майка му реве от ужасната гледка.

Колата се е забила в спирката.

Поне още 3-ма са ранени от колите.

Не е ясно дали има пострадали хора на спирката.

По непотвърдена информация в едното БМВ са се возили 5 момчета, а в другото 4.

На мястото на инцидента има 3 полицейски коли, пожарна и линейка, пише Петел.Бг.

Очаквайте подробности!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от rhase » 21 Окт 2013, 23:13

За съжаление има нещо вярно. Много поевтиняха автомобилите и за 3000лв може да си купиш ~200 коньов ковчег, който като събереш с акъла на младото поколение става взривоопасен :censored:
На мен често ми се случва да се засека с колеги по светофари и срещу усмивката, която пращам, получавам лоши погледи :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: сред идиоти.
Мечтае да кара: e31 850csi

Мнение от skipper » 21 Окт 2013, 23:17

Колите са в потресаващо състояние :( Ето още снимки
http://www.varnautre.bg/gallery/2013/10 ... _slivnitsa
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от rhase » 21 Окт 2013, 23:20

Наистина е чудо, че няма загинали. Дано се оправят скоро пострадалите и близките им, и да им бъде голяма обеца на ухото занапред :angel:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 22 Окт 2013, 6:36

Снощи минах оттам. Беше страшно, просто беше страшно.
Дано всички пострадали да се възстановят напълно :(

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 22 Окт 2013, 11:26

Това е новия прясно асвалтиран преди три месеца булевард с много ленти и сега нощем стават гонки.
Преди два дни видях и един ЦЛ 63 се размазал в табела извън пътя....тази кола с гуми 280 мм. - 20 цола на този нов перфектен асфалт да излети от пътя си мисля че е летяла с поне 150-160 км в час....още повече ги вдига за няма и 12-13 сек.

Напоследък най-агресивните които съм видял са били с Ауди А3 97-98г. и няколко жени с мл и ку 7....особено арогантни са последните.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 530d '00
Мечтае да кара: F10
Детайли за колата: Брутилда

Мнение от ico530d » 22 Окт 2013, 11:43

Зачестяват случаите, да. Няма път, в който да съм излезнал с колата и да не съм видял такова поведение на пътя. :kuku: На мен също ми се случва вечер, късно да подам газ, гледам да няма трафик, че не знам кой какво може да направи докато се разминаваме. Гледам хора на мойта възраст (22) или около нея, качили момичета и се напъъъъъъъъват по светофарите само и само да се харесат. :driving: :driving: Сещайте се като се качите да карате дали сте готови да си дадете живота и да не видите много неща, които не сте видяли досега. Това ми е мотивацията за адекватно каране. Не ми се умира млад!!! :nono: :nono:
Изображение

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 22 Окт 2013, 11:48

Дано не се случва, живи и здрави да сме и да се оправят участниците в катастрофата ...

А стига хранили, защото няма гаранция за нищо :!:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 22 Окт 2013, 11:57

Ronka написа:Дано не се случва, живи и здрави да сме и да се оправят участниците в катастрофата ...

Няма гаранции? Сигурно няма затва че утре някой пъпчив тъпак няма да се размаже в твоята или моята кола.

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 22 Окт 2013, 12:01

b00st написа:
Ronka написа:Дано не се случва, живи и здрави да сме и да се оправят участниците в катастрофата ...

Няма гаранции? Сигурно няма затва че утре някой пъпчив тъпак няма да се размаже в твоята или моята кола.

Всичко се случва, може и ние с теб да направим мизерия, неволно или не, затова живи и здрави!
По друг начин следва да се следят уменията на шофьорите, не афтър, а бифор да се случи ...
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата