Кличко или Поветкин
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Кличко или Поветкин
Ако трябва да съм честен не ми харесва като стил. Все едно от джобовете си ги вади тия удари
Опитва се да прави шоу, което е присъщо на по-леките категории.
Имах в предвид, че не му знам противниците, защото за един относително добър боксьор, който не се е борил за титлата е лесно да му се докара един добър баланс чрез внимателно подбиране на противниците. Какъвто между другото е случая с Кубрат.

Имах в предвид, че не му знам противниците, защото за един относително добър боксьор, който не се е борил за титлата е лесно да му се докара един добър баланс чрез внимателно подбиране на противниците. Какъвто между другото е случая с Кубрат.
- Wolf4
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 325i
- Мечтае да кара: M-ка, кво друго?
bum_bum написа:Ако трябва да съм честен не ми харесва като стил...
Той няма стил. Всичко, което може да предложи е антропометрия. Противниците му падат в нокдаун един след друг, защото са третокласни боксьори, които просто опитват да препечелват от епизодични прояви на ринга. Дори толкова тромав боксьор като Николай Валуев изглежда по-добре (постановка и движение) от баскетболистът Уайлдър.
А междувременно призивите за отмяна на резултатът от скандалният мач между Кличко и Поветкин, както и разследване на пуерториканският съдия дадоха изненадващо бърз резултат:
Кличко може и да даде реванш на Поветкин
Украинският боксьор Владимир Кличко допуска възможност за провеждане на мач-реванш с руснака Александър Поветкин, съобщава „Интерфакс”, като цитира интервю на украинеца за телевизионния канал „Интер”.
Преди дни украинецът победи по точки в Москва, а сега заяви, че е готов да се срещне отново с Поветкин.
Интерес към мач с Кличко показа и бившият абсолютен шампион в тежка категория Ленъкс Люис, но битка между двамата е малко вероятна, въпреки предложените 50 милона долара хонорар за британеца.
http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2762033
Are you M enough...?!
- PaCk0o
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e36 m3
хахахаа т'ва ми напомня преди години мача на Люис с Тайсън, излизаш само за парите и знаеш че ще си нокаутиран
все си мисля че Люис не е толкова тъп да се излага така грозно. От друга страна 50 милиона са си 50 милиона и забрава за реномето си, поне за мен си е излагация, а съм му голям фен.

- Wolf4
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 325i
- Мечтае да кара: M-ка, кво друго?
"Позор за боксовия свят"
http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2762690
Така президентът на UFC Дейна Уайт нарече шампиона при свръхтежките професионалисти във версии WBO,WBA и IBF Владимир Кличко.
Още по темата
Според него украинецът е трябвало да бъде дисквалифициран в мача за титлата с руснака Александър Поветкин, защото в 12-ия рунд не е нанесъл нито един удар.
"Това не е шампион, това е позор. Ако това е лицето на тежката категория, то по-добре да я закрият", твърди Уайт.
"Виждал съм братята Кличко веднъж в Лос Анджелис. Това не са хора, а чудовища. Толкова са огромни", смята той.
"Кличко просто не иска да се бие. Само се крие и дебне съперника. Това е отвратително. Не мога да повярвам, че са се намерили хора, които са му дали 17 милиона долара. Ако се бие в САЩ ще бъде дисквалифициран", казва още Уайт.
Така президентът на UFC Дейна Уайт нарече шампиона при свръхтежките професионалисти във версии WBO,WBA и IBF Владимир Кличко.
Още по темата
Според него украинецът е трябвало да бъде дисквалифициран в мача за титлата с руснака Александър Поветкин, защото в 12-ия рунд не е нанесъл нито един удар.
"Това не е шампион, това е позор. Ако това е лицето на тежката категория, то по-добре да я закрият", твърди Уайт.
"Виждал съм братята Кличко веднъж в Лос Анджелис. Това не са хора, а чудовища. Толкова са огромни", смята той.
"Кличко просто не иска да се бие. Само се крие и дебне съперника. Това е отвратително. Не мога да повярвам, че са се намерили хора, които са му дали 17 милиона долара. Ако се бие в САЩ ще бъде дисквалифициран", казва още Уайт.
Are you M enough...?!
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Wolf4 написа:"Позор за боксовия свят"
Още по темата
да си урежда мач с Кличко и да го пребива като куче, щом е голям боксьор.
Много са ми смешни, тоз щял да го бие, онзи щял да го бие, сравнения с тайсън, али и тн, а оня от 6-8 години абсолютен световен - смяяяях
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- MCPO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 745d, 530d, 335d
- Мечтае да кара: Су-35
- Детайли за колата: - Е36 320i (SOLD)
- E46 330i BlackSapphire (stage 2) (SOLD)
- E46 330ci (SOLD)
- E46 330cd 400+ hp (SOLD)
- E65 745d 400+ hp
- E60 530d 300+ hp
- E92 335d (Stage 3)
"Силата не идва от физическия капацитет. Тя идва от неукротимата воля." - Ганди
BWM Team Dobrich - Just Cavalli
BWM Team Dobrich - Just Cavalli