Прието е премахват данъчните облекчения за стари коли
Модератор: Общи модератори
- mumford
-
320ci
-
- Детайли за колата: M52B20TU и 760Li
Re: Прието е премахват данъчните облекчения за стари коли
mumford написа:http://www.vesti.bg/bulgaria/politika/premahvat-danychnite-oblekcheniia-za-stari-koli-5996574
.... а доходите остават същите
То лошо няма да вдигат данъка на старите коли, но по някакъв начин да ни стимулират да си купим нови.
Като се замисля ново BMW под 100к.с. няма. Следващата ми кола ще е от магаина, но друга марка.
- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: E30
Мръсни псевдо-комунисти,еничари и народни предатели!ни управляват и това е поредното доказателство.
Хората нямат пари за нови коли бе! Aко ги е грижа за околната среда да махнат ромите,и бежанците да ги изселят в Tурция.Да ама явно целта е да се дерат кожите до последно.Утре и хляба ще вдигнат и тока ще скочи и парно и всякакви сметки а заплатата...Hе,мълчете си кротко.Слава на БСП ДПС и АТАКА!
Хората нямат пари за нови коли бе! Aко ги е грижа за околната среда да махнат ромите,и бежанците да ги изселят в Tурция.Да ама явно целта е да се дерат кожите до последно.Утре и хляба ще вдигнат и тока ще скочи и парно и всякакви сметки а заплатата...Hе,мълчете си кротко.Слава на БСП ДПС и АТАКА!

- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
bmw325tds написа:mumford написа:http://www.vesti.bg/bulgaria/politika/premahvat-danychnite-oblekcheniia-za-stari-koli-5996574
.... а доходите остават същите
То лошо няма да вдигат данъка на старите коли, но по някакъв начин да ни стимулират да си купим нови.
Като се замисля ново BMW под 100к.с. няма. Следващата ми кола ще е от магаина, но друга марка.
Погледни улиците и шосетата в какво състояние са и единственото, което ще имаш стимул да си купиш е москвич

ATR-42/72
Трябва да има облекчения за стари автомобили, за над 10г. примерно, но няма как тези автомобили да имат облекчение за действащ катализатор. 90% са пробити, откраднати, с резонаторни гърнета, или запушени. А, има сервизи, които срещу заплащане са готови да издадат документ за работещ катализатор дори и на Жигули.
- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
Моя страна моя България !!! да се завърна ...................Трагедия,пумия,леш,кучета ,цигани,зган,Няма да ми стигне речника да изброя всичко това което трови нашата "държава" в кавички е защото това не е държава това е .........гето,това е нищо !Срам ме е,че живея тук
Последна промяна BABHOMED на 22 Окт 2013, 21:43, променена общо 1 път
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

- bobeca111
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lincoln Navigator 5.4 w210 E320
- Мечтае да кара: пак Е38
Супер, отдавна трябваше да се направи тази промяна.
- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: E30
Club BMW написа:Супер, отдавна трябваше да се направи тази промяна.
Защото си един от десетимата които ходят на контра протестите в защита на Олигархски?
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Еми нали искаме да сме европейци,то в европа данъците на автомобилите са "мамата_си_трака" ,но пък и заплатите са реципрочни на данъците...
Всеки ден по някаква простотия става в тая държава!
Всеки ден по някаква простотия става в тая държава!
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Колега, преименувай се на Диарбекир клубClub BMW написа:Супер, отдавна трябваше да се направи тази промяна.

Викаш народът да плаща здраво, нищо че улиците ни са като лунен пейзаж, магистралите ни са пълен кенеф, въпреки че някои са на макс 5 години...Склонен съм да плащам, но при положение, че ми предоставят качествена услуга, в случая качествени магистрали, първостепенни и второстепенни пътища.

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

Beamerdriver написа:Club BMW написа:Супер, отдавна трябваше да се направи тази промяна.
Защото си един от десетимата които ходят на контра протестите в защита на Олигархски?
Не виждам смисъл от политизиране!
За какво да има облекчение ? Затова, че уж карате с катализатор или за да стимулираме вноса на старите курници от Европа? Даже много ви жалят...
Митко Стоянов написа:Колега, преименувай се на Диарбекир клубClub BMW написа:Супер, отдавна трябваше да се направи тази промяна.![]()
![]()
Викаш народът да плаща здраво, нищо че улиците ни са като лунен пейзаж, магистралите ни са пълен кенеф, въпреки че някои са на макс 5 години...Склонен съм да плащам, но при положение, че ми предоставят качествена услуга, в случая качествени магистрали, първостепенни и второстепенни пътища.
Я ми обясни с какво е оправдана тази абсурдна привилегия, която ползвахте?
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Баща ми кара лада, няма пари за друга кола. Сложил и е газ, демек замърсява природата по-малко от евро6. Защо, той трябва да плаща толкова голям данък, при положение, че в момента му е 17лв и кара по 6-7-8к км на година?
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- rosendaal
-
-
- Кара: '74 3.0CSi
- Мечтае да кара: made by pininfarina
- Детайли за колата: винаги над 200 к.с.
Да не отварям нова тема но скоро ще се обсъжда и забраната на автомобили с десен волан.Нека видим дали някой ще нададе вой и за това.
Kroki написа:Баща ми кара лада, няма пари за друга кола. Сложил и е газ, демек замърсява природата по-малко от евро6. Защо, той трябва да плаща толкова голям данък, при положение, че в момента му е 17лв и кара по 6-7-8к км на година?
не се заяждам,но сега на колко е променен данъка на тая ладичка?