Невидим за 24 часа
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
- PaCk0o
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e36 m3
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Re: Невидим за 24 часа
Първо ще направя живота черен на много хора.
Второ ще взема неприлична сума пари,едната част ще даря на нуждаещите се а с другата ще си купя рекаро салон за Е39ката то само т'ва остана.

Второ ще взема неприлична сума пари,едната част ще даря на нуждаещите се а с другата ще си купя рекаро салон за Е39ката то само т'ва остана.

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
Влизам във вИликото Народно Събрание да почистя боклуците. Ама ще гледам да има за гласуване някой вот, че да може цялата паплач да е там.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Ако стана невидим за един ден ще се снимам чисто гол на бел фон и след това ще продавам снимките и получените приходи ще даря на Народното събрание....
- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
boksioraE39 написа:Първо ще направя живота черен на много хора.![]()
А бе и аз така, ама скоро взех рекаро, ами сега........ще напипам този, който на два пъти ме раздели от липа на задния капак и днес за рожденния ден ми е надрал предния капак, ще го вържа на дървото пред нас, ще дам 100 лева на ромите от кв. Факултета да го изнасилят брутално няколко пъти и накрая ще му набия в г.за 7 метров кол да му излезе през гръцмуня на копелето недно

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Първо през няколко банки за малко пачки. После в парламента за малко
и накрая ще влезна в някоя съблекалня да гледам разни плодове
.

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Kroki написа:Първо през няколко банки за малко пачки. После в парламента за малкои накрая ще влезна в някоя съблекалня да гледам разни плодове
.
Банани и мандарини или други

- Larbi
- Потребител
-
(bubsa) написа:Kroki написа:Първо през няколко банки за малко пачки. После в парламента за малкои накрая ще влезна в някоя съблекалня да гледам разни плодове
.
Банани и мандарини или други
По-скоро праскови и сливи

Аз съм го измислил и аз уж -първо ще посетя бижутерски магазини където има накити с ДИАМАНТИ, като говорим за много диаманти нали да има доволно, ще си събирам цял ден като ще си събера от някъде и малко пари за тва-онова, да има за цигарки

А време за гледане на сливи, круши, мандарини, дини и прасковки ще има бол.... и не само за гледане

- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
То като Ви чета постовете (на тея с парите и други работи като бижута) ще трябва и те да са невидими, че иначе много хора ще търчат по смодвижещите се ценности 

Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- Larbi
- Потребител
-
predel написа:То като Ви чета постовете (на тея с парите и други работи като бижута) ще трябва и те да са невидими, че иначе много хора ще търчат по смодвижещите се ценности
Е нали се сещаш (сещаш ли се?) че няма да сме голи?
http://www.bbc.co.uk/news/science-environment-22780651
http://www.ecouterre.com/real-life-invi ... etectable/
и каквото си вземаме няма да го размахваме над главата си като кърпичка на хоро ами ще го приберем и то "изчезва", къде отива не се вижда

Само да вметна, че това което се показва официално далеч не е това с което реално се разполага и се е разполагало преди хилядолетия още - справка в Гръцката митология КАК ПЕРСЕЙ УБИВА ГОРГОНА. Горгона Медуза е можела да убива само с поглед и затова пратен от "боговете" той трябва да е невидим за да я убие http://bg.wikipedia.org/wiki/Персей_(митология)
"...Убиването на горгоната Медуза
След това по поръчка на цар Полидект, брат на Диктис, който бил влюбен в Даная, бил изпратен на поход за главата на горгоната Медуза[2]. Хермес и Атина му помогнали. По техен съвет той посетил първо граите — три старици, които имали общо едно око и един зъб. С хитрост успял да им вземе единствените око и зъб и им ги върнал в замяна на крилати сандали, вълшебна торба и шлем, правещ го невидим. ...."
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
ivoo написа:Влизам във вИликото Народно Събрание да почистя боклуците. Ама ще гледам да има за гласуване някой вот, че да може цялата паплач да е там.

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- Jorata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31 Sport Line
- Мечтае да кара: 458 Italia
Aз ще почна от сараите и после в НС. СоколЕто ми е по-важен да Умре. После екзактно с украинско оръжие ше отстрелям малко 33годишни успели глигани и свинете им майки. После ше обиколя и други имоти наситени с арсен, мургини лица и менти. Бих отишъл и до Варна да се преборя с триглавата ламя, но не преди един известен мустак, който не е Борат.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3