ЗА или ПРОТИВ легализиране на марихуаната
Модератор: Общи модератори
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Re: ЗА или ПРОТИВ легализиране на марихуаната
немо написа:...холандците не са тръгнали масово да емигрират или поне аз не знам
Холандците са си много щастливи даже, всички говорят Английски, а не се правят на интересни като Французите и Германците примерно. Холандия е друга бира просто няма как да се сравнява с Булгаристан
Митко Стоянов написа:Та познавам доста употребяващи марихуана и всички са хора, които се развиват в работата си, вървят нагоре и нагоре. Познавам и хора, които отричат марихуаната и са любители на алкохола - е там няма нужда да ви споделям колко от тях имат златни ръце, но пиенето им ебава майката тотално...Има една хубава поговорка "И лудия бяга от пияния"
Колега то и аз познавам доста хора , които си пият ракия всяка вечер или почти всяка , но са доста успели в живота , също има хора от тях , които заемат доста отговорни длъжности. Както каза колега над мен всяко прекалено нещо е вредно.
Казваш възпитание - сигурно ще го учите , че наркотиците са вредни нали , е марихуаната какво е ? И тогава защо си ЗА легализирането й ? Според теб щом се легализира , дали няма да стане по-достъпна отколко е сега ? И това добре ли е зле ли е ?

- MCPO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 745d, 530d, 335d
- Мечтае да кара: Су-35
- Детайли за колата: - Е36 320i (SOLD)
- E46 330i BlackSapphire (stage 2) (SOLD)
- E46 330ci (SOLD)
- E46 330cd 400+ hp (SOLD)
- E65 745d 400+ hp
- E60 530d 300+ hp
- E92 335d (Stage 3)
Твърдо ПРОТИВ ! Познавам не един двама човека които от ученици си пафкат, стоиш му говориш и с темерутска усмивка ти казва - кво викаш....., не може да върне лентата 10 мин... Някви забили и изтрещели типове ! Вечно усмихнати, със жълти зъбки и някви супер изпадняци !

"Силата не идва от физическия капацитет. Тя идва от неукротимата воля." - Ганди
BWM Team Dobrich - Just Cavalli
BWM Team Dobrich - Just Cavalli
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Е-е-е, сега от легализирането на марата и белото го извъртате в забрана на пиенето... Ако така продължава, Аз ще емигрирам, ебаси!
Без страх, без спирачка!
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Познавам хора дето пафкат, доста се трудят и са много напред с материала. Толкова пъти дето съм пробвал, всички около мен се размазаха, аз нищо. Спрех и тва е. Честно казано ми е все тая.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Това с достъпнстта след легализиране граничи с адската глупост. Колега, повярвай ми, че в града е по-лесно да си намериш трева, отколкото домашна гроздова...Легализирането няма да направи 50% от населението употребяващи, повярвай ми - който е пушил, пак ще си пуши, който не го кефи - няма да си купува. Нямам намерение да влизам в безсмислени спорове, които няма да променят мисленето на никой.don_gori написа:Митко Стоянов написа:Та познавам доста употребяващи марихуана и всички са хора, които се развиват в работата си, вървят нагоре и нагоре. Познавам и хора, които отричат марихуаната и са любители на алкохола - е там няма нужда да ви споделям колко от тях имат златни ръце, но пиенето им ебава майката тотално...Има една хубава поговорка "И лудия бяга от пияния"
Колега то и аз познавам доста хора , които си пият ракия всяка вечер или почти всяка , но са доста успели в живота , също има хора от тях , които заемат доста отговорни длъжности. Както каза колега над мен всяко прекалено нещо е вредно.
Казваш възпитание - сигурно ще го учите , че наркотиците са вредни нали , е марихуаната какво е ? И тогава защо си ЗА легализирането й ? Според теб щом се легализира , дали няма да стане по-достъпна отколко е сега ? И това добре ли е зле ли е ?
Споделих моето мнение, направете го и вие

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
don_gori написа:Митко Стоянов написа:Та познавам доста употребяващи марихуана и всички са хора, които се развиват в работата си, вървят нагоре и нагоре. Познавам и хора, които отричат марихуаната и са любители на алкохола - е там няма нужда да ви споделям колко от тях имат златни ръце, но пиенето им ебава майката тотално...Има една хубава поговорка "И лудия бяга от пияния"
Аз се сещам на 1-во четене за поне 5-6 кадърни човека,дето алкохола им е_а мамата,ама не мога да се сетя за някой пропаднал заради марихуана....не казвам,че няма,аз не познавам такива!
Да,наркотиците са вредни....цигарите са наркотик,алкохолът също,к'во правим?
http://vivata.bg/marijuana
Я да се образоваме малко

Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
Абе от тревата ще спреш, ако пушиш по много и то във възрастта в която още се развиваш. Имам доста приятели дето в момента си пушат често и няма никакви ядове, нормални хора, работещи и така. От време на време се събираме да пушим и е супер весело. Взимаме си пица, пускаме някоя комедия и така. А дали е баш наркотик. Според моите критерии не. Това си е билка и си расте естествено в природата. Наркотиците си ги правят синтетично в лаборатории. И да се позволи и да не се позволи все тая. Масово се пуши и не виждам лошо

MatriX_Fucked написа:Ако ще легализирате марата, искам и белото да го легализирате, не на дискриминацията!
Vanqu1sh написа:... Това си е билка и си расте естествено в природата. Наркотиците си ги правят синтетично в лаборатории. ..
да бе, те мака и коката растат в епруветки и колби

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Vanqu1sh написа:А дали е баш наркотик. Според моите критерии не. Това си е билка и си расте естествено в природата. Наркотиците си ги правят синтетично в лаборатории.
Tooo и гъбите са си от природата, но има видове, от които такива халюцинации получаваш, че си оставаш побъркан завинаги. На един приятел му се губеха 2 дни

По темата - против. Само до това сме опрели

- Wolf4
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 325i
- Мечтае да кара: M-ка, кво друго?
За да разберете какво причинява въпросната трева би следвало да поживеете няколко години в Холандия. Ако имате този късмет ще успеете лично да наблюдавате деградацията на хора, които познавате и уважавате, в резултат на невинното подръпване на цигари с трева веднъж седмично (като начало). После подръпванията зачестяват и това ужасно започва да се забелязва от околните. И не след дълго високоинтелигентни хора с престижна професия и много добър обществен имидж се превръщат в сенки. Това е думата, да - сенки. И човек е безсилен да им помогне...
По темата - НЕ ГО ДОПУСКАЙТЕ!!!
По темата - НЕ ГО ДОПУСКАЙТЕ!!!
Are you M enough...?!
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
zazomazo написа:Vanqu1sh написа:... Това си е билка и си расте естествено в природата. Наркотиците си ги правят синтетично в лаборатории. ..
да бе, те мака и коката растат в епруветки и колби![]()
Е какво искаш да кажеш че не се синтезира по химически път коката ли ?

- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
In_Memoriam написа:Vanqu1sh написа:А дали е баш наркотик. Според моите критерии не. Това си е билка и си расте естествено в природата. Наркотиците си ги правят синтетично в лаборатории.
Tooo и гъбите са си от природата, но има видове, от които такива халюцинации получаваш, че си оставаш побъркан завинаги. На един приятел му се губеха 2 дни![]()
По темата - против. Само до това сме опрели
То бая работи дето растат не трябва да се ядат. Друго имам в предвид е хората да правят разлика между наркотици и трева. Канабиса даже се предписва като лекарство.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
това си е така,то и анаболните стероиди също имат своето място в лечебната медицина,амаVanqu1sh написа: Канабиса даже се предписва като лекарство.

Кокаинът и той има своята медицинска история ит..н..
Съгласен съм с Волф4-макар че който реши да тръгне надолу ,ще успее най-вероятно,а дали чрез нарКотици,алкохол ,жени

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"