ЗА или ПРОТИВ легализиране на марихуаната
Модератор: Общи модератори
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Re: ЗА или ПРОТИВ легализиране на марихуаната
То и листа от Кока се предписват като медицински за големи височини - Боливия, Чили...
Виж, ако легализират белото, обещавам, само на Витоша ще перкам...
ПП. Айде по темата да се изкажа, че ми се скараха...
Днешната мара няма нищо общо с онаа мара, дет се е пафкала преди 40-50 години, всичко сега е плод на хибриднизиране или ако щете - генно инжинерство, за да се получи THC>10%, демек ако някое хипи от 60-те години дръпне от сегашния коз ще има да драйфа ли драйфа...
Виж, белото, белото си е бело, от 50 години не само не го подобряват, ами го разреждат, гадовете... Хубаво бело или в Маями или дирекно в Южна Америка (справка Г.Б., там обърканите куфари)...
Или с две думи, за тея, дет не са ми разбрали иронията - или легализирайте всичко - мара, бело, джам, пико, или нищо ебаси.... Не ща да гледам весели физиономии, като знам, че съдържанието на джоба ми гарантира 1-6...
ПП. Джоба ми нищо не съдържа, само фигуративно! 
Днешната мара няма нищо общо с онаа мара, дет се е пафкала преди 40-50 години, всичко сега е плод на хибриднизиране или ако щете - генно инжинерство, за да се получи THC>10%, демек ако някое хипи от 60-те години дръпне от сегашния коз ще има да драйфа ли драйфа...
Виж, белото, белото си е бело, от 50 години не само не го подобряват, ами го разреждат, гадовете... Хубаво бело или в Маями или дирекно в Южна Америка (справка Г.Б., там обърканите куфари)...
Или с две думи, за тея, дет не са ми разбрали иронията - или легализирайте всичко - мара, бело, джам, пико, или нищо ебаси.... Не ща да гледам весели физиономии, като знам, че съдържанието на джоба ми гарантира 1-6...

Без страх, без спирачка!
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Митко Стоянов написа:Ще те помоля да се обосновеш с факти, цитати или линкове, в противен случай мнението ти е като ч***я на мокър пясък.vld написа:Да бе страшно е полезна, и след половин година редовна употреба забавяш лентата с поне 30% и на говор и на мисъл и на трудоспособност![]()
Мега яко е нема що, айде стига с тия тинейджърски глупостиКолега, детето ми ще стане такова, каквото го възпитаме с майка му, а и не виждам каква е връзката с темата. Тък говорим за неща достъпни след достигане на пълнолетие. Та познавам доста употребяващи марихуана и всички са хора, които се развиват в работата си, вървят нагоре и нагоре. Познавам и хора, които отричат марихуаната и са любители на алкохола - е там няма нужда да ви споделям колко от тях имат златни ръце, но пиенето им ебава майката тотално...Има една хубава поговорка "И лудия бяга от пияния"don_gori написа:Колега а да те питам по-добре ли е детето ти да пие примерно по някоя и друга бира или ракия по кръчмите или вместо това да си дърпа марихуанката![]()
Как изобщо можеш да защитаваш толкова вредни неща , ами хайде и да сложим и по-тежките наркотици под тоя знаменател , щото % на пияните е по-голям от другите
За финал ще ви преразкажа едно интервю с един дядо на 100+ години. Та репортерка го пита каква е тайната на дълголетието, с какво се храни, как е живял... И отговорът беше: "Тайната, моето момиче е това, че от всичко съм пробвал, но не съм прекалявал"
Колега какво да се обосновавам, видял съм го с очите си, проследил съм как влияе на хора редовно пушещи по няколко години които са ми били пред очите всеки ден, това ако не е достатъчно незнам кое е.

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
MatriX_Fucked написа:То и листа от Кока се предписват като медицински за големи височини - Боливия, Чили...
Или с две думи, за тея, дет не са ми разбрали иронията - или легализирайте всичко - мара, бело, джам, пико, или нищо ебаси.... Не ща да гледам весели физиономии, като знам, че съдържанието на джоба ми гарантира 1-6...ПП. Джоба ми нищо не съдържа, само фигуративно!
Ма те ако легализират белото няма да е вече толкова скъпо и съответно няма да е интересно.....

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
Познавам няколко човека пафкащи, всичките са 100% ADDICTED не могат без трева, ама те си казват че не са пристрастени и всячески се опитват да убеждават не пушещите че тревата е ОК, че е полезна и тн.
И като се напушат гледат
и не ми изглеждат много адекватни и когато не са напушени КО,НЕ?!?!
Пробвал съм почти всичко но тревата ми действа
кои каквото му е кеф, аз гледам да нямам допир с пушещи.
И като се напушат гледат

Пробвал съм почти всичко но тревата ми действа

- sas_88
- ентусиаст
-
- Кара: чайник
Абсолютно "Против" съм макар ,че гласувах със "Все ми е тая" Марихуаната е само първата крачка към наркоманията. Имам поне 3-ма(все още живи) примера около мен и никой неможе да ме обеди в обратното!
За съжаления забелязвам че повечето ми приятели и познати пафкат яко,а са активно спортуващи хора..И много се дразнят като стане въпрос на тема тревата вреди или не.Почват да обесняват колко е полезна тревата и така нататък,обаче истината е че повечето станаха мега забили типове и тревата им е един вид анти депресант,те и сами си го казват че като се притесняват за нещо и като пушат вече всичко е 6 и няма проблеми.За мен тревата е бягане от реалноста,а който квото иска да ми обеснява - забравяш за проблемите,ставаш неебат*лен,не ти пука за нищо.Тва не е нормално състояние живота е твърде кратък за да го прекарвам в незнаенка.
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Дали има разликата дали ще се купува и пуши само в специални заведения, като кофи шоповете където има специални правила 18+ и тн и тн, или всеки така или иначе може да си намери и купи отвсякъде?
Хайде някой който живее в Холандия да каже как е по закон там, дали трева не се би трябвало да се пуши само в кофи шопове или вкъщи!?
Доколкото съм влизал в кофи шопове, там даже пушенето на цигари е забранено - т.е. спазват се строги правила за продажба и използване на тревата. И не всичко е амстердам хора!
Хайде някой който живее в Холандия да каже как е по закон там, дали трева не се би трябвало да се пуши само в кофи шопове или вкъщи!?
Доколкото съм влизал в кофи шопове, там даже пушенето на цигари е забранено - т.е. спазват се строги правила за продажба и използване на тревата. И не всичко е амстердам хора!
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Wolf4 написа:За да разберете какво причинява въпросната трева би следвало да поживеете няколко години в Холандия. Ако имате този късмет ще успеете лично да наблюдавате деградацията на хора, които познавате и уважавате, в резултат на невинното подръпване на цигари с трева веднъж седмично (като начало). После подръпванията зачестяват и това ужасно започва да се забелязва от околните. И не след дълго високоинтелигентни хора с престижна професия и много добър обществен имидж се превръщат в сенки. Това е думата, да - сенки. И човек е безсилен да им помогне...
По темата - НЕ ГО ДОПУСКАЙТЕ!!!
Колега, айде не толко назидателно!
Запази си конспиративния тон за другите теми

В сянка може да се превърнеш по-много причини, и марихуаната не е по-страшна в този аспект от алкохола,
който е достъпен съвсем легално ...
А иначе, че ти смачква главата ако се пуши, често е ясно ама то и ако се правиш на дърво всяка вечер не е по-добре ...
Аз лично не мога да преценя дали е добре да е легална ...
От една страна ми се иска да има свобода на избора, от друга има много лабилни хора, които биха се зарибили при по-лесен достъп ...
А всъщност е все тая щото става въпрос за много пари ...
Пък аз помня когато джойнта беше левче

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
По-добре да пуша и да летя , отколкото да пия и пълзя.
Тревата действа на всеки различно, недейте така да конкретизирате всичко. Както има хора които да потънали от нея, така има и хора които си пафкат и не им дреме-драпат си нагоре, активни и нормални хора са. За мен е пълна тъпотия цигари и алкохол да се продават легално, при тях няма две положения, има само едно- от лошо на по-лошо, докато при тревата на всеки си му действа различно. И преди 10 години коза беше един, сега е напълно друг, преди пушиш и се смееш, а сега действието му е забиващо, супер рядко се попада вече на такъв "смешко", това е по повод хората на които приятелите им "забиват" от коза...аз що не забивам а?
Тревата действа на всеки различно, недейте така да конкретизирате всичко. Както има хора които да потънали от нея, така има и хора които си пафкат и не им дреме-драпат си нагоре, активни и нормални хора са. За мен е пълна тъпотия цигари и алкохол да се продават легално, при тях няма две положения, има само едно- от лошо на по-лошо, докато при тревата на всеки си му действа различно. И преди 10 години коза беше един, сега е напълно друг, преди пушиш и се смееш, а сега действието му е забиващо, супер рядко се попада вече на такъв "смешко", това е по повод хората на които приятелите им "забиват" от коза...аз що не забивам а?
the project is ready....

- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
Основен проблем е факта че за повечето хора няма разлика м/у синтетична дрога и марихуана, за тях всичко е т.н. наркотик, само че наркотик по-скоро мога да кажа на цигарите и алкохола, които при продължителна употреба водят до психическа и/или физическа зависимост, което на практика при марихуаната липсва.
Projektzwo написа:Основен проблем е факта че за повечето хора няма разлика м/у синтетична дрога и марихуана, за тях всичко е т.н. наркотик, само че наркотик по-скоро мога да кажа на цигарите и алкохола, които при продължителна употреба водят до психическа и/или физическа зависимост, което на практика при марихуаната липсва.
Да напълно липсва,затова всеки тревоман и поддържа версията,че по всяко време може да я спре.
- Wolf4
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 325i
- Мечтае да кара: M-ка, кво друго?
K_Ilkov написа:...
Колега, айде не толко назидателно!
Запази си конспиративния тон за другите теми...
А иначе, че ти смачква главата ако се пуши, често е ясно ...
Аз лично не мога да преценя дали е добре да е легална ...
...
Колега, затвърдяваш впечатлението ми, че събирането и изваждането на числата до 10 ти причинява трайна мигрена. Имам конкретно предложение (добронамерено) - не ми казвай какво да правя и няма да ти кажа къде да ходиш. Благодаря.
Are you M enough...?!
- r19
- младши ентусиаст
-
- Кара: 412 Turbo/323ti
- Мечтае да кара: Mig-29
- Детайли за колата: Old school!
И какво сега ? Излезе, че почти целия форум са тревоманчета
Твърдо против тези ла*на лансирани от песничките...
Не пристрастявало, да. Затова всеки, мой познат който пуши вика на всяка цигара, че била последната...

Твърдо против тези ла*на лансирани от песничките...
Не пристрастявало, да. Затова всеки, мой познат който пуши вика на всяка цигара, че била последната...

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
Projektzwo написа:Основен проблем е факта че за повечето хора няма разлика м/у синтетична дрога и марихуана, за тях всичко е т.н. наркотик, само че наркотик по-скоро мога да кажа на цигарите и алкохола, които при продължителна употреба водят до психическа и/или физическа зависимост, което на практика при марихуаната липсва.
цигарите-да
алкохола- не всички са алкохолици, има хора които си излизат и си пият един аперетив примерно и това е, не е системно

тревата- и тя като цигарите, колкото хора познавам дето пушат не могат да се откажат колкото и пъти съм ги чувал да се кълнат че това им е последната. Забелязвам ги че са много забили хора както каза един колега по горе, макар че всички твърдят че са ОК ама не могат да се видят отстрани!
- terziev
- младши ентусиаст
-
- Кара: mega10B18
Трябва да стане легална марихуанта, и да се продава както в холандия в някакви специализирани магазини, да има акциз и да не се продава ан лица под 18 години. Така хем ще има повече пари в блюджета на държавата, хем ще се спре паричния поток на криминалния контингент, хем всички които искат да пушат ще пушат! Марихуана винаги ще се пуши, въпроса е кой и как ще прибира парите от нея!