Проблем с токове Модул, ibus Помогнете !!!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Iwelin Welikow
- Потребител
-
- Кара: Bmw e39 525 tds
Проблем с токове Модул, ibus Помогнете !!!
Колеги имам много кофти проблем които го имат и много от вас десня фар свети след изгасване на колата мига4и работят но не цъкат и не индикират доста лампи по таблото не работят но на теста са там . . крушките за задна скорост не работят а от там и парктроника свалил съм GM модола и LCM (Лаит модула) и ще ги нося на маистор но от това което съм прочел тук разбрах че проблема освен от тези 2 модула би могъл да е и от ibus-а моля ви кажете какво представлява този ibus и къде мога да го манеря. Много ви благодаря предварително. 

Re: Проблем с токове Модул, ibus Помогнете !!!
Майсторе ,майстореее.......проблема ти е само в LCM-a!
Не се занимавай с ремонт,потърси Тони (tngeorgiev) и си купи от него нов модул,има LCM III и то на супер цена,този модул има много повече екстри от твоя,така че действай смело.....и позлвай търсачката от време на време
Иначе за Ibus се подвизава навсякъде,но ако нямаш познания,по-добре не се рови по токовете,още повече на БМВ
Не се занимавай с ремонт,потърси Тони (tngeorgiev) и си купи от него нов модул,има LCM III и то на супер цена,този модул има много повече екстри от твоя,така че действай смело.....и позлвай търсачката от време на време

Иначе за Ibus се подвизава навсякъде,но ако нямаш познания,по-добре не се рови по токовете,още повече на БМВ

- Iwelin Welikow
- Потребител
-
- Кара: Bmw e39 525 tds
Добре маняк ясно а с какво е по различен LCM 3 от моят какви са му предимствата много чета но някои неща неги намирам тъи 

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
- Turbo_XD
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: смени старата tds-ка с кон умрял :D
Една от десетките теми с изразен проблем и без никакво обяснение на решението му....
Имам същият проблем, но щеше да е добре ако колегата беше обяснил за решението му

- ico530d
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d '00
- Мечтае да кара: F10
- Детайли за колата: Брутилда
Колега, случайно да имаш USB, добавяно? защото имах същия проблем като твоя и след махането на устройството (дублира чейнджър), изчистване на грешки - всичко тръгна.

- Turbo_XD
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: смени старата tds-ка с кон умрял :D
ico530d написа:Колега, случайно да имаш USB, добавяно? защото имах същия проблем като твоя и след махането на устройството (дублира чейнджър), изчистване на грешки - всичко тръгна.
имах GROM, но го махнах. и какво сега трябва да се изчисти грешка така ли ?
- ico530d
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d '00
- Мечтае да кара: F10
- Детайли за колата: Брутилда
Да за Гром говоря. След като изгоря, колата меко казано си е.а мамата. При мен нищо (ама наистина нищо) не работеше. Само дето пали и върви. Махнахме уредчето, изтрихме грешки и нещата се оправиха. Обяснението: другите модули се бъркат когато има прблем и минават в авариен режим за да не изгорят. Аз не съм навътре с тия неща, но това ми каза момчето, което ми оправи колата. Ако искаш на ЛС да ти дам тел. за да не излиза реклама. ТОВА ВАЖИ ЗА ВСИЧКИ КОЛЕГИ, КОИТО ИСКАТ ДА ПРОБВАТ ДА ОПРАВЯТ КОЛАТА СИ.

8 мнения
• Страница 1 от 1