С какво гърне карате?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

С какво гърне карате?

Оригиналното си
89
69%
Спортно (Марково,истинско)
26
20%
Спортно (Менте)
3
2%
С права тръба
7
5%
Без Гърне
4
3%

Общо гласове : 129
младши ентусиаст
Аватар

Re: С какво гърне карате?

Мнение от rhase » 22 Окт 2013, 20:14

М42 - с 2 резонатора и крайно от Е46 328. Това за мен остана най-приемливия вариянт за поносимо звучащ ИС без мунинг

Бях с китайска тенекия от сирене, издържах я 5-6 месеца и я махнах. Преди това пък с крайно от е36 328, но с тръба на мястото на катализатора - и двете все ужаси :dummy:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 25 Окт 2013, 12:21

Сток генерация от М3...без катализатор.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20

Мнение от intention » 25 Окт 2013, 13:30

maxpower написа:
intention написа:
Dirty M5 driveR написа:+1 за Суперспринт, но Ремус колкото и да е истински - не !

Обоснови се за ремуса, защото аз съм доста доволен от моя, оригинален за 28ца.

Звука от Ремус-а ми е по натрапчив докато на Суперспринт-а е по - матов и по приятен за децибели не съм компетентен да говоря.
Технически също не знам на какво се дължи разликата освен на материалите които се ползват може би - нека по информираните да се изкажат.
Тук казвам лично мнение, все пак всеки си има предпочитания.
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
Мечтае да кара: зил 130

Мнение от M10 » 25 Окт 2013, 20:34

Е30 м42, двойна генерация, х-пайп, два резонатора по 30см и крайно някво неръждаемо правопоточно от м20 (не е шпортно).
Dirty M5 driveR написа:За е34 е мъка да се намери. Трябва да търся от друга кола, с подходящ вход и размери, да се прави захващане и т.н. И аз съм ЗА марково, но все още размишлявам.

Ти си знаеш, аз на умрял б20 пари за звук не бих дал. На един приятел с кола като твоята правихме генерация 2х50мм с по един резонатор и преправихме оригиналното средно дето събира 2 към 1 в крайно двойно - къси надупчени тръби, вата и го затворихме. Звука стана уникален, но не почна да върви повече и колко ще трае тая скраперия не е ясно :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 26 Окт 2013, 6:16

Ама аз не искам да върви повече (грешка - не очаквам :mhihi: ). Просто ми е за смяна това крайно гърне и за същите пари вместо да си взема стандартно за модела, искам да сложа качествено афтърмаркет. Нищо друго по генерацията няма да пипам.

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 26 Окт 2013, 9:27

Събирам за NES Sport. :yes:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 530d '00
Мечтае да кара: F10
Детайли за колата: Брутилда

Мнение от ico530d » 26 Окт 2013, 10:47

М57, 3.0д. Без катализатори,има прави тръби. Постига ефекта ,,уау'' на дизеловия мотор :banghead: :ok: :ok:
Изображение

Аватар

Мнение от Хаос » 26 Окт 2013, 11:09

s38b38 сток генерация с катализаторите итн, звука е добър - ниските боботят приятно, средните резонират плътно а във високите е като разярена пантера
m50b20 сток генерация с катализатор, звука е лош - ниските са ок, средните уж има звук, а във високите е тънък и леко дрънчащ
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 26 Окт 2013, 13:31

Не карам с гърне, а с тоалетна чиния :mhihi:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

Предишна

Назад към Извън Темата