ЗА или ПРОТИВ легализиране на марихуаната
Модератор: Общи модератори
- Wolf4
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 325i
- Мечтае да кара: M-ка, кво друго?
Re: ЗА или ПРОТИВ легализиране на марихуаната
vladi_totev написа:...Това според мен означава след години ще има лесно манипулативна маса умствено изостанали хора, но все пак работоспособни(за строежи и т.н.)- понеже марата не вреди на здравето и ще имаме здрави и читави работници без ракови заболявания и т.н. И от друга страна ще имаме една малка маса хора умни и проспериращи способни да управляват другата маса. Надявам се това да се случи по-късно в България от колкото в другите страни(живея от скоро в чужбина и виждам че нещата тука са тръгнали на зле).
Невероятно! Имало и хора, способни да видят истината. Адмирации...
Are you M enough...?!
- methaman
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30 über alles
- Мечтае да кара: ЦСЛ ръчка, е28/е12/е24 + с62
- Детайли за колата: проект :p
Това, някой да пуши цигари (редовно) или да пие алкохол (докато не се смаже, поне веднъж седмично) и после да казва, че коза бил в основата на всичко зло, е пълно лицемерие. 90% от хората, които са се обявили против дори не знаят за какво става въпрос: "Пуших веднъж и ми стана гадно.", "Мирише на чорапи.", "Хората, които пушат са деградирали келеши." Ето на това се вика дебилни агрументи от ограничени типчета. Дори в Америка, където водят "War on drugs" от десетилетия, най-накрая разбраха, че при коза плюсовете са реални и много повече отколкото минусите, като минусите са най-вече потенциални и зависят от самия човек и това колко е лабилен, а не от самата трева. Който си е келеш е такъв със или без коз. Това някой олигофрен да разправя, че бил против, защото хората, които пушат били спрели е все едно някой да псува любимите ни БМВ-та, щото видиш ли, който ги кара е убиец на пътя. 

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Wolf4 написа:vladi_totev написа:...Това според мен означава след години ще има лесно манипулативна маса умствено изостанали хора, но все пак работоспособни(за строежи и т.н.)- понеже марата не вреди на здравето и ще имаме здрави и читави работници без ракови заболявания и т.н. И от друга страна ще имаме една малка маса хора умни и проспериращи способни да управляват другата маса. Надявам се това да се случи по-късно в България от колкото в другите страни(живея от скоро в чужбина и виждам че нещата тука са тръгнали на зле).
Невероятно! Имало и хора, способни да видят истината. Адмирации...
Само да ви питам едно две неща ...
Вие двамата пушили ли сте редовно за да знаете колко е работоспособен човек ... за строежи и тн. ...
и по-важното вече конкретно към Волф4:
тая работа с жожобата на Ротшилд ли е дело или има друго разклонение на рептилите и тн там изруди
занимаващо с опиатното течение на световния заговор за деградация ...

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Wolf4
- младши ентусиаст
-
K_Ilkov написа:...
и по-важното вече конкретно към Волф4:
тая работа с жожобата на Ротшилд ли е дело или има друго разклонение на рептилите и тн там изруди
занимаващо с опиатното течение на световния заговор за деградация ...
KIlkov,
Ако за ролята на фамилии като тази на Ротшилд в световната дистрибуция на наркотици могат да се правят само догадки, то за съжаление при първи прочит на коментарите ти, изводът за деменция се самонатрапва безцеремонно.
По темата - да се легализира марихуаната в България и по този начин да се задуши и без това изтлялата от мизерия и нихилизъм млада генерация българи, е безумие. Последствията ще бъдат ужасяващи.
Are you M enough...?!
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Ти си доста прозорлив, разкри ме веднага, колко съм зле
Би ли обяснил как по-точно ще се отрази толкова зловещо легализацията?
Аз досега в България не съм забелязал да има проблем да си набавиш квото ти трябва ...
Даже има един куул статус, че се прави нещо незаконно и тн.
Как точно легална продажба ще стимулира по-голямо потребление?
Холандия деградирала ли е като нация като е легално?
Ти си там кажи как е, мен ми е правило впечатление, че туристите ходят да се "направят",
а на холандците им е все тая май май
Единствената разлика е, че държавата ще прибира данъци ...
И заради келешлъка си няма да рискуваш да ти направят досие ...
пп. Може да продължаваш да храчиш по мой адрес не ми пречиш

Би ли обяснил как по-точно ще се отрази толкова зловещо легализацията?
Аз досега в България не съм забелязал да има проблем да си набавиш квото ти трябва ...
Даже има един куул статус, че се прави нещо незаконно и тн.
Как точно легална продажба ще стимулира по-голямо потребление?
Ти си там кажи как е, мен ми е правило впечатление, че туристите ходят да се "направят",
а на холандците им е все тая май май
Единствената разлика е, че държавата ще прибира данъци ...
И заради келешлъка си няма да рискуваш да ти направят досие ...
пп. Може да продължаваш да храчиш по мой адрес не ми пречиш

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Wolf4
- младши ентусиаст
-
K_Ilkov написа:...
... пп. Може да продължаваш да храчиш по мой адрес не ми пречиш
KIlkov,
Средностатистическият холандец е не просто деградирало, а ужасно деградирало човешко същество. При това всеки като мен, който е живял в няколко западно европейски страни за повече от година може да го потвърди. Достатъчно е да се разходиш по който и да е шопинг център, гара или автогара за да се убедиш с очите си в огромният брой от умствено прогнили индивиди, наричани за краткост джонки, които се разхождат неми или крещейки с безумни погледи и обезобразени от сбивания и наркотици лица.
Да, тук това е законен бизнес от който Холандия и холандската кралска фамилия прибират милиарди годишно. Да, страната е уникално подредена, просперираща и нацията и се радва на материално благополучие. Но зад лъскавата обвивка наднича грозното лице на статистиката сочещо, че страната има най-голям брой родени с дефекти деца на глава от населението, че нацията и е удивително НЕжизнеспособна, че психическите заболявания са с най-висок ръст сред хората в работоспособна възраст в цяла Европа, че убийствата и тежките престъпления в резултат на интоксикация с марихуана и екстази са сред най-високите в света че... и спирам да изброявам.
Холандците са богати, но са нещастни и изродени, холандците имат закони, но нямат морал, холандците имат лесен живот но безлично съществуване и всичко това в най-голяма степен се дължи на напастта на т.н. "леки" наркотици. Когато за първи път видиш 10-11 годишно дете да пуши джоинт докато се прибира от училище, разбираш накъде е тръгнала тази страна. Аз не искам същото да се случи в България.
Колкото до теб и останалите няколко субекта, които подскачат при всеки мой отговор на техни обиди - мисля, че ви дадох достатъчно време да престанете. Изборът да развивате мазохизъм е изцяло ваш.
Are you M enough...?!
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Wolf4 написа:K_Ilkov написа:...
... пп. Може да продължаваш да храчиш по мой адрес не ми пречиш
KIlkov,
Средностатистическият холандец е не просто деградирало, а ужасно деградирало човешко същество. При това всеки като мен, който е живял в няколко западно европейски страни за повече от година може да го потвърди. Достатъчно е да се разходиш по който и да е шопинг център, гара или автогара за да се убедиш с очите си в огромният брой от умствено прогнили индивиди, наричани за краткост джонки, които се разхождат неми или крещейки с безумни погледи и обезобразени от сбивания и наркотици лица.
Да, тук това е законен бизнес от който Холандия и холандската кралска фамилия прибират милиарди годишно. Да, страната е уникално подредена, просперираща и нацията и се радва на материално благополучие. Но зад лъскавата обвивка наднича грозното лице на статистиката сочещо, че страната има най-голям брой родени с дефекти деца на глава от населението, че нацията и е удивително НЕжизнеспособна, че психическите заболявания са с най-висок ръст сред хората в работоспособна възраст в цяла Европа, че убийствата и тежките престъпления в резултат на интоксикация с марихуана и екстази са сред най-високите в света че... и спирам да изброявам.
Холандците са богати, но са нещастни и изродени, холандците имат закони, но нямат морал, холандците имат лесен живот но безлично съществуване и всичко това в най-голяма степен се дължи на напастта на т.н. "леки" наркотици. Когато за първи път видиш 10-11 годишно дете да пуши джоинт докато се прибира от училище, разбираш накъде е тръгнала тази страна. Аз не искам същото да се случи в България.
Колкото до теб и останалите няколко субекта, които подскачат при всеки мой отговор на техни обиди - мисля, че ви дадох достатъчно време да престанете. Изборът да развивате мазохизъм е изцяло ваш.
Ела си маме в България, тук и хората хора, и морала морал, и децета не пипат трева.

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Wolf4 написа:... че убийствата и тежките престъпления в резултат на интоксикация с марихуана ...
Това имаш ли как да го докажеш или са си някакви твой възгледи?
Можеш ли да сравниш същите проблеми в други западни държави, където марихуаната не е легална?
Да не вземе да се окаже, че проблемите не са в тревата или поне дали е легална или не?
Понеже обичаш да пропускаш, ще те питам пак:
Как легализацията, ще увеличи потреблението като и сега не е проблем да си купиш?
Doberman_vas написа:Ела си маме в България, тук и хората хора, и морала морал, и децета не пипат трева.![]()
![]()
... когато има амфетки и бонбонки на воля

Мда ще е грехота да се съсипе това културно, мислещо и работливо общество с тоя коз ...

...
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Wolf4 написа:Когато за първи път видиш 10-11 годишно дете да пуши джоинт докато се прибира от училище, разбираш накъде е тръгнала тази страна. Аз не искам същото да се случи в България.
Аз познавам

ЗА съм, въпреки, че нито пушим, нито пием. Просто ми се струва дискриминация един вид. Алкохола вреди сериозно и е легален. Цигарите още повече и пак е легално. Е защо да не са легални и 'жойнта и коката например. Или проституцията. Искате пари, чудите се как да запълните дъпките в бюджета. Па легализирайте ги тея неща да влизат някакви кинти в хазната. То ясно, че пак ще има нелегални дилъри/сводници и т.н. ма поне нещо ще влиза, като пари нали. Пък който иска да се трови с каквото му е кеф - цигара ли ще е, алкохол в промишлени количества ли ще е, кока ли, екс ли, кипяща от болести ковра ли дай му свобода да се трепе и да умира там 

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Сега все едно няма незаконни дилъри на цигари и пиячка... Айде моля ви се 

Без страх, без спирачка!
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Естествено, че за, понеже може да има доста повече ползи от това. Желаещи да пушат винаги ще има, а достъпността и сега е лесна. Та по-добре парите от печалбата да се разпределят между повече хора, а не както сега между малцина нагоре и един куп тревомани.
Аз не мога да разбера как се забранява нещо, което има вреди по-малки от алкохола, а той да е разрешен.
Да, от тревата може и да затъпееш, но от алкохола директно си отиваш със скапването на органите ти.
Някой да не ми говори противното защото бая народ видях да си отива от този свят заради злоупотреба с алкохол, а от трева нито един. За тютюн да не говорим.
Иначе аз лично бе употребявам марихуана, ама то същото важи и за алкохола, цигарите, че даже и кафе не пия.
Държави като Швейцария и Холандия не им дреме от никой и едните с едни такива по-различни откъм политика банки, а другите с дрогата правят пари, а ние тука се ослушваме? Бедна държава сме, ама не изплозваме наличните възможности. Затова сме в калта. Холандия бе ни ще в Шенген, ами пускайте легално дрогата тук и да видите как ще им секне част от работата, а нашата малко ще дръпне.
Аз не мога да разбера как се забранява нещо, което има вреди по-малки от алкохола, а той да е разрешен.
Да, от тревата може и да затъпееш, но от алкохола директно си отиваш със скапването на органите ти.
Някой да не ми говори противното защото бая народ видях да си отива от този свят заради злоупотреба с алкохол, а от трева нито един. За тютюн да не говорим.
Иначе аз лично бе употребявам марихуана, ама то същото важи и за алкохола, цигарите, че даже и кафе не пия.

Държави като Швейцария и Холандия не им дреме от никой и едните с едни такива по-различни откъм политика банки, а другите с дрогата правят пари, а ние тука се ослушваме? Бедна държава сме, ама не изплозваме наличните възможности. Затова сме в калта. Холандия бе ни ще в Шенген, ами пускайте легално дрогата тук и да видите как ще им секне част от работата, а нашата малко ще дръпне.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
BMW Power ACM написа:Иначе аз лично бе употребявам марихуана, ама то същото важи и за алкохола, цигарите, че даже и кафе не пия.
Не разбрах само - НЕ употребяваш или ... БЕ употребяваш си

...
BMW Power ACM написа:...
....
от гледна точка на обществото едно погребение излиза в пъти по-евтино от издръжката на полудебилен имбецил ...

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
zazomazo написа:BMW Power ACM написа:...
....
от гледна точка на обществото едно погребение излиза в пъти по-евтино от издръжката на полудебилен имбецил ...
Сигурен ли си?
Щото докато се стигне до кирката и лопатата пътя не е кратък и евтин ...
Дай и пример за някой дето е станал толко дебилен от пушене, че държавата да го издържа?

...