ЗА или ПРОТИВ легализиране на марихуаната

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ЗА или ПРОТИВ легализиране на марихуаната

ЗА
128
48%
ПРОТИВ
102
39%
Все ми е тая
34
13%

Общо гласове : 264
Потребител
Аватар

Re: ЗА или ПРОТИВ легализиране на марихуаната

Мнение от Petrolhead » 28 Окт 2013, 18:39

според мен вълчо се прави на умряла лисица.
сега пише че е против легализация, но всъщност не сяда зад компютъра без да се е одървил от пиене, трева и бело. едновременно.
само така си обяснявам постояната му параноя и несвързани брътвежи

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW E46/E39 MPower

Мнение от chl » 28 Окт 2013, 18:44

http://www.leafscience.com/wp-content/uploads/2013/09/2013_08_WorldWeed_1.png

Хърватският парламент е одобрил закон, който декриминализира притежанието на канабис за лична употреба.
Според промяната в законодателството на страната, притажанието на субстанции за лична употреба няма да бъде нарушаване на закона.
"Сега младежите заловени в парка с джойнт няма да бъдат осъждани и пращани в затвора, но ще трябва да платят глоба." заяви министъра на правосъдието Орсат Миленич.

От 1 октомври, възрастен заловен да пуши канабис в Швейцария може да си спести формалните законови процедури, като просто плати глоба.Реакциите в страната, която се присъединява към растящ списък от страни декриминализирали личната употреба, са смесени.
Отглеждането, консумирането и продажбата на канабис са забранени в Швейцария. Но от 1.10.2013, като едно обикновенно пътно нарушение, всеки с навършени 18 години, хванат с до 10 грама суха тревна маса, реагираща на канабис, ще получи глоба на стойност CHF100 и няма да бъде записан в криминалният регистър.

Група министри от либерално-демократическата партия са внесли предложение, което може драстично да промени 'лекарствената' политика във Великобритания. Предложението е именно легализация на канабиса.
Предложението е планирано като поправка на провалящата се война срещу наркотиците, която е довела до нарастване на престъпността и голяма финансова тежест за данъкоплатците.

24 Май 2013 година - Законите относно растението канабис в Германия изглеждат доста объркващи. Незаконно е да се притежава или консумира канабис. Освен ако не е малко количество за лична употреба. Но какво количество е разрешено? Това зависи от къде се намирате. Всяка федерална провинция има собствени правила.
Но това скоро може да се промени. Ралф Йагер, министърът на вътрешните работи на Северен Рейн-Вестфалиа, каза в четвъртък, че 16 Германски провинции търсят да приложат еднакакъв лимит в цялата страна. "Ние искаме от министерството на правосъдието да въведе равни и хармонизиращи закони, за да няма разлика от привинция до провинция." Йагер каза пред Westdeutsche Allgemeine Zeitung на конференция на вътрешното министерство в Хановер тази седмица.

Голяма деградация по целия свят :lol: Дано и нас не ни долети :mhihi: :winky:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 28 Окт 2013, 18:49

K_Ilkov написа:...
Сигурен ли си?
Щото докато се стигне до кирката и лопатата пътя не е кратък и евтин ...

...но пък през цялото време си плащаш пътуването /под формата на акциз/ :winky:

K_Ilkov написа:Дай и пример за някой дето е станал толко дебилен от пушене, че държавата да го издържа?

не мога, просто нямам в обкръжението си индивиди, за които върха на сладоледа е да са полу-отсъстващи от случващото се наоколо...

но пък виждайки колко ревностен защитник си на тая смрад предполагам ти можеш да дадеш примери за хора от твоето обкръжение, които са се изстреляли в небесата в следствие на пушенето на трева?
или ще покажеш някой сакат, изцелил се с трева?
или някой станал от смъртния одър, запалвайки коза?
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 28 Окт 2013, 19:49

K_Ilkov написа:
BMW Power ACM написа:Иначе аз лично бе употребявам марихуана, ама то същото важи и за алкохола, цигарите, че даже и кафе не пия. :mhihi:

Не разбрах само - НЕ употребяваш или ... БЕ употребяваш си :mhihi:

Да еба и тъпата ябълка, постоянно поправя думи, а съм в движение почти постоянно и нямам време за прегледи и редакции. Та в тоя ред на мисли ти си схванал, че има нещо гнило. :mhihi: НЕ употребявам! :yes: Ама изредих защо съм ЗА.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: сред идиоти.
Мечтае да кара: e31 850csi

Мнение от skipper » 28 Окт 2013, 20:13

BMW Power ACM написа:Да еба и тъпата ябълка, постоянно поправя думи, а съм в движение почти постоянно и нямам време за прегледи и редакции. Та в тоя ред на мисли ти си схванал, че има нещо гнило. :mhihi: НЕ употребявам! :yes: Ама изредих защо съм ЗА.

http://www.staplenews.com/home/2011/3/2 ... takes.html
Изображение
Изображение
Изображение
:D :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Последна промяна skipper на 28 Окт 2013, 21:53, променена общо 1 път
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 28 Окт 2013, 21:20

Wolf4 написа:... че убийствата и тежките престъпления в резултат на интоксикация с марихуана ...

Как изобщо можа да я напишеш тая глупост...
Последна промяна steeN на 28 Окт 2013, 21:22, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 28 Окт 2013, 21:22

steeN написа:
Wolf4 написа:... че убийствата и тежките престъпления в резултат на интоксикация с марихуана ...

как изобщо можа да я напишеш тая глупост...
Само тази да беше...
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 325i
Мечтае да кара: M-ка, кво друго?

Мнение от Wolf4 » 28 Окт 2013, 21:35

Petrolhead написа:според мен вълчо ... не сяда зад компютъра без да се е одървил от пиене, трева и бело. едновременно.

Колега/колежке или каквото си там,
Когато човек е роден с половин мозък и от обема на въпросното полукълбо работи само cerebellum -а, то за съжаление това няма как да се скрие. Особено в твоя случай. Щъкаш във всяка тема в която поствам и се пънеш да конструираш сложни изречения, които будят единствено снизхождение.

Темата е достатъчно сериозна и заслужава (както вече писах) далеч по-голямо внимание от степента на идиотизъм, който си в състояние да предложиш.
Are you M enough...?!

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 28 Окт 2013, 21:54

Wolf4 написа:
Petrolhead написа:според мен вълчо ... не сяда зад компютъра без да се е одървил от пиене, трева и бело. едновременно.

Колега/колежке или каквото си там,
Когато човек е роден с половин мозък и от обема на въпросното полукълбо работи само cerebellum -а, то за съжаление това няма как да се скрие. Особено в твоя случай. Щъкаш във всяка тема в която поствам и се пънеш да конструираш сложни изречения, които будят единствено снизхождение.

Темата е достатъчно сериозна и заслужава (както вече писах) далеч по-голямо внимание от степента на идиотизъм, който си в състояние да предложиш.

противни са ми подобните на теб типажи, затова не мисля че е правилно да се оставят да разпространяват глупостите си свободно.

по темата, твърдо против.
администрацията ни не може да се справи с подобни режими за легализиране.
не забравяйте, че ако се предлага свободно трева, тя трябва да се обложи с голям данък, много голям данък. а както знаем, където има голям данък има големи далавери и контрабанда. и ще се случи, че покрай тревата, сме станали и европейски център за оглеждане и преработка на кока и мак. пак ще има размазни мозъци на бивши спортисти пред чалготеките и тн. знаета какво имам предвид

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 28 Окт 2013, 22:05

zazomazo написа:...но пък през цялото време си плащаш пътуването /под формата на акциз/ :winky:
не мога, просто нямам в обкръжението си индивиди, за които върха на сладоледа е да са полу-отсъстващи от случващото се наоколо...

но пък виждайки колко ревностен защитник си на тая смрад предполагам ти можеш да дадеш примери за хора от твоето обкръжение, които са се изстреляли в небесата в следствие на пушенето на трева?
или ще покажеш някой сакат, изцелил се с трева?
или някой станал от смъртния одър, запалвайки коза?

интересен подход за изчисление ...
далече си от драмата на алкохолизма, но не е за това темата

по въпроса с моето познание по темата - да имам поглед и за това пиша
за разлика от теб, за които темата се изчерпва с "тая смрад" ...

не мога да дам примери за глупостите дето си написал, но
познавам доста хора по-напред от мен и теб взети заедно
и като интелект и като материално състояние и като прфесия
дето попушват и никои не е спрял и деградирал ...
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 28 Окт 2013, 22:24

K_Ilkov написа:......

примерът, който даде е изключително изчерпателен :mhihi:
благодаря ти, убеди ме в правотата си с този довод...буквално онемях и се съгласих с твоята позиция :mhihi:
Изображение

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 28 Окт 2013, 22:39

zazomazo написа:
K_Ilkov написа:......

примерът, който даде е изключително изчерпателен :mhihi:
благодаря ти, убеди ме в правотата си с този довод...буквално онемях и се съгласих с твоята позиция :mhihi:

кво искаш ЕГН-та и адреси ли :mhihi:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 28 Окт 2013, 22:51

тц.... довода, че познаваш доста хора ми е напълно достатъчен... :mhihi:
Изображение

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 28 Окт 2013, 23:22

идеално разбрахме се значи :mhihi:
ти си нямаш на идея за кво става въпрос,
но пък ако някои знае повече от теб това е без значение :yes:
Изображение

...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 29 Окт 2013, 9:59

steeN написа:

Как изобщо можа да я напишеш тая глупост...

Момчето което е наръгало другото момче,минути преди това са пушили марихуана...
Иначе
http://www.capital.bg/blogove/arhiv/200 ... okolo_vas/

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата