ЗА или ПРОТИВ легализиране на марихуаната

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ЗА или ПРОТИВ легализиране на марихуаната

ЗА
128
48%
ПРОТИВ
102
39%
Все ми е тая
34
13%

Общо гласове : 264
старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Re: ЗА или ПРОТИВ легализиране на марихуаната

Мнение от K_Ilkov » 29 Окт 2013, 10:25

Е.Димитров написа:Момчето което е наръгало другото момче,минути преди това са пушили марихуана...

Ако правилно разбирам и си спомням случая, за който говориш
ставаше дума за проблем с некви пари от продажбата на жойнт ...
поправи ме ако греша?!?

Недей да изопачаваш нещата, никой не е тръгнал да коли хора заради тревата!!!
В пияно състояние са станали много, ама мнооого повече убийства и битови престъпления от колкото от напушени ...
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 29 Окт 2013, 10:50

Ама и вие как заспорихте, все едно ще вземат да я легализират наистина. Размечтахте се :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 29 Окт 2013, 10:53

K_Ilkov написа:
Е.Димитров написа:Момчето което е наръгало другото момче,минути преди това са пушили марихуана...

поправи ме ако греша?!?

В пияно състояние са станали много, ама мнооого повече убийства и битови престъпления от колкото от напушени ...

Този случай за който говоря е преди няколко дена,две момчета от Пловдив пушили,скарали се и едното наръгало 12 пъти или нещо такова с нож.
Да не говорим колко неадекватен е някой под въздействието на упойващи вещества,каквато се явява марихуаната и как се мисли за безсмъртен...

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 29 Окт 2013, 11:07

тва ли е?

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2399464

е кАжи честно, че е заради тревата :banghead:

Е.Димитров написа:... и как се мисли за безсмъртен...

и тука бъркаш :winky:
и то много, тревата не подбужда към агресия ...

на мен ми е все тая дали ще се легализира!
ама спрете да пишете глупости като не сте наясно!
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 29 Окт 2013, 11:10

Е.Димитров написа:Този случай за който говоря е преди няколко дена,две момчета от Пловдив пушили,скарали се и едното наръгало 12 пъти или нещо такова с нож.

За този случай един прокурор каза снощи по всички телевизии, че няма алкохол в кръвта им, но пробите за наркотици ще са готови до 15 дни.
Случката е заради пари, но има няколко версии.
Това дето го пишеш са свободни съчинения :yes:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 29 Окт 2013, 11:10

Хич не се очудвам, че изявени форумни спамери-нинджи-професори-дървени философи се изявяват против марихуаната, незнам дали сте очаквали друго. Очаквам специалиста по всичко - колегата Beamerdriver или нещо такова да се включи към анти-марихуана лагера, определящ я като упойващо вещество, от което се чувстваш безсмъртен и ставаш агресивен :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Общо взето мнението ви е толкова изостанало, че сте далече от истината въобще за марихуаната. В момента точно се пуши толкова много коз, в толкова много различни социални кръгове, пуши се от всякакъв тип хора - от успяли хора на високи позиции, които използват мозъка си по цял ден много повече от вас, чиито умствени усилия приключват до там да копирате статия писана тип професор Вучков против марихуаната, до бачкатори и т.н.
Доста хора го ползват и като успокоително след тежък ден - когато си бил под пара и като легнеш мислиш за толкова много неща, че няма как да заспиш, доста хора го ползват като развлечение и т.н. Аз съм за - декриминализация и легализиране.
П.П. - не пуша, не ми харесва и не ми влияе добре..
Live it like you Love it

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 29 Окт 2013, 11:34

drago_pavlov написа:
Е.Димитров написа:Този случай за който говоря е преди няколко дена,две момчета от Пловдив пушили,скарали се и едното наръгало 12 пъти или нещо такова с нож.

За този случай един прокурор каза снощи по всички телевизии, че няма алкохол в кръвта им, но пробите за наркотици ще са готови до 15 дни.
Случката е заради пари, но има няколко версии.
Това дето го пишеш са свободни съчинения :yes:

Това което пиша са неща които са казани от компетентните органи,а именно че преди това са пушили трева и са се скарали заради плей стейшън
Но какво пък,все едно да споря с алкохолици че алкохола им влияе зле на преценката и не могат да шофират.
Пушете си каквото искате,хич не ме интересува,по принцип не мога да понасям дрогирани или пияни субекти,за мен тези хора са пропадняци,та вие като си пушите ако щете си мислете че сте ебаси великаните.

Пък и се оказах прав ,като писах да се пусне анкета за дрогата че ще има повече привърженици от колкото за тютюнопушенето,което доказва че първата анкета не може да има показателен пример за правилното мислене на част от хората.

Потребител
Аватар

Мнение от Greaddy » 29 Окт 2013, 11:56

blqsu4ko написа:Хич не се очудвам, че изявени форумни спамери-нинджи-професори-дървени философи се изявяват против марихуаната, незнам дали сте очаквали друго. Очаквам специалиста по всичко - колегата Beamerdriver или нещо такова да се включи към анти-марихуана лагера, определящ я като упойващо вещество, от което се чувстваш безсмъртен и ставаш агресивен :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Общо взето мнението ви е толкова изостанало, че сте далече от истината въобще за марихуаната. В момента точно се пуши толкова много коз, в толкова много различни социални кръгове, пуши се от всякакъв тип хора - от успяли хора на високи позиции, които използват мозъка си по цял ден много повече от вас, чиито умствени усилия приключват до там да копирате статия писана тип професор Вучков против марихуаната, до бачкатори и т.н.
Доста хора го ползват и като успокоително след тежък ден - когато си бил под пара и като легнеш мислиш за толкова много неща, че няма как да заспиш, доста хора го ползват като развлечение и т.н. Аз съм за - декриминализация и легализиране.
П.П. - не пуша, не ми харесва и не ми влияе добре..

Значи тревата не е упойващо вещество вече така ли ? :lol: Забелязвате ли как повече сте за ,а уж не пушите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 29 Окт 2013, 12:03

Е.Димитров написа:
K_Ilkov написа:

поправи ме ако греша?!?

Този случай за който говоря е преди няколко дена,две момчета от Пловдив пушили,скарали се и едното наръгало 12 пъти или нещо такова с нож.
Да не говорим колко неадекватен е някой под въздействието на упойващи вещества,каквато се явява марихуаната и как се мисли за безсмъртен...

Е толкова ли е трудно да видиш, че марихуаната спада към така наречените "downers" или на български депресант.
Все едно да вземеш успокоителни и да те избие на агресия... Наистина бъркаш тук.

Ти агресивен растафариан виждал ли си :mhihi:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 29 Окт 2013, 12:05

Явно повече имам представа от теб. Ти имаш ли представа колко трева се пуши всеки ден. Имаш ли представа, че това, че е нелегална е сериозен минус за държавата, гражданите и т.н. защото няма данъци, акциз и дилърите имат чиста печалба при много сериозен оборот на ден. В момента всеки може да си купи свободно от всякъде, всякакви хора получават ефективни и условни присъди за по 3-4 грама за лична употреба и куките взимат сериозни рушвети за да си затварят очите за по 1 глава. Ако се легализира и се отворят кофишопове няма да е толкова апетитно да продаваш марихуана точно, ще има някакъв контрол и ще влизат сериозни пари в държавната хазна. И пак казвам - не ми влияе добре и не пуша! По-скоро пуша изключително рядко. Иначе чистия коз, не някаква друсана плява е доста по-слабо упойващо вещество от алкохола. Както се каза по-назад в темата ако един хипар от 70те дръпне от сегашната трева, която се продава масово така ще си разбие главата, че ще се чуди от къде му е дошло :mhihi: :mhihi: Когато има контрол и над това какво се продава всичко ще е много по-различно!
Live it like you Love it

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 29 Окт 2013, 12:15

steeN написа:Ти агресивен растафариан виждал ли си :mhihi:

е как бе гледай, че народа се изпотрепа с тая трева ...
те и американските войници едно време са пиели кола и са безчинствали ...

спирам да пиша, че накрая като се затрие света
от бича на новото хилядолетие - джойнта ще се чувствам виновен :kuku:
Последна промяна K_Ilkov на 29 Окт 2013, 12:15, променена общо 1 път
Изображение

...

Потребител
Аватар

Мнение от Greaddy » 29 Окт 2013, 12:15

blqsu4ko написа:Явно повече имам представа от теб. Ти имаш ли представа колко трева се пуши всеки ден. Имаш ли представа, че това, че е нелегална е сериозен минус за държавата, гражданите и т.н. защото няма данъци, акциз и дилърите имат чиста печалба при много сериозен оборот на ден. В момента всеки може да си купи свободно от всякъде, всякакви хора получават ефективни и условни присъди за по 3-4 грама за лична употреба и куките взимат сериозни рушвети за да си затварят очите за по 1 глава. Ако се легализира и се отворят кофишопове няма да е толкова апетитно да продаваш марихуана точно, ще има някакъв контрол и ще влизат сериозни пари в държавната хазна. И пак казвам - не ми влияе добре и не пуша! По-скоро пуша изключително рядко. Иначе чистия коз, не някаква друсана плява е доста по-слабо упойващо вещество от алкохола. Както се каза по-назад в темата ако един хипар от 70те дръпне от сегашната трева, която се продава масово така ще си разбие главата, че ще се чуди от къде му е дошло :mhihi: :mhihi: Когато има контрол и над това какво се продава всичко ще е много по-различно!

То все едно ще се убият да плащат акциз и няма да има тарикатлъци точно в тая сфера.А това,че хора от всякакви социални кръгове употребяват марихуана не значи абсолютно нищо! Умни или прости,успели или провалени няма никакво значени,нещастни хора опитващи да избягат от реалността съществуват навсякъде !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 29 Окт 2013, 12:16

Майтапа на страна, ама и на мен ми изникна за американските войници, които се дрогирали с кола като четях темата...
Иначе за акциза и 10% от сегашния оборот да приберат пак е повече от 0. Празен аргумент...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 29 Окт 2013, 12:19

Greaddy написа:Умни или прости,успели или провалени няма никакво значени,нещастни хора опитващи да избягат от реалността съществуват навсякъде !

явно съм се объркал за спирането :mhihi:

Я кажи как алкохола е по-различен по темата с бягането от реалността?

steeN написа:Майтапа на страна, ама и на мен ми изникна за американските войници...

Ми как няма да ти изникне като половината от коментарите са от хора
дето само са чували, че има трева и е наркотик ...
Изображение

...

Потребител
Аватар

Мнение от Greaddy » 29 Окт 2013, 12:34

K_Ilkov написа:
Greaddy написа:Умни или прости,успели или провалени няма никакво значени,нещастни хора опитващи да избягат от реалността съществуват навсякъде !

явно съм се объркал за спирането :mhihi:

Я кажи как алкохола е по-различен по темата с бягането от реалността?

steeN написа:Майтапа на страна, ама и на мен ми изникна за американските войници...

Ми как няма да ти изникне като половината от коментарите са от хора
дето само са чували, че има трева и е наркотик ...

Същата история,алкохола го ненавиждам по абсолютно същия начин ама няма как да го забранят щото държавата ни няма да съществува :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата