маркуч в резервоара на тдс
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
маркуч в резервоара на тдс
Колеги опитвам се да разбера каде е бил този маркуч идващ от лявата половинка на рез. Снимката е на дясната част при помпата .Колата е купена без помпа и с висящ маккуч до кошницата. 

- ТРСТ
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325 TDS , Nissan primera 4x4
- Мечтае да кара: GTR
- Детайли за колата: комби,М пакет
Re: маркуч в резервоара на тдс
На по широкия щуцер в ляво.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
маркуча е откачен от дясната половина при помпата ,там не намирам мястото
- Z3Ro*
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 530DA, E61 530XD LCI
- Мечтае да кара: Murcielago SV
Колега, при мен държачът на нивомера е малко различен, но в общи линии отдолу трябва да има друг щуцер, под по-големия такъв от горната страна...този маркуч е от там.
Ето при мен как изглеждат нещата, ако ти вършат работа:
Ето при мен как изглеждат нещата, ако ти вършат работа:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- ТРСТ
- кандидат ентусиаст
-
Това,което е показал колегата по горе,сякаш е от лявата половина.При теб май има нещо нередно,щом е без помпа.Вероятно някога е изгоряла и за без пари са сложили кошница като от лявата половина.В такъв случай ГНПто си дърпа колкото му е нужно , обратната нафта е с малък дебит и не може да увлече гориво през Упомпата за да я прехвърли в дясно.Карана е колата с повече нафта.
Според мен е това.
Според мен е това.
- Z3Ro*
- старши ентусиаст
-
Снимките, които съм дал, са от дясната страна като се гледа по посока на движението...
- ТРСТ
- кандидат ентусиаст
-
Z3Ro* написа:Снимките, които съм дал, са от дясната страна като се гледа по посока на движението...
Добре,щом казваш.Тук обаче се вижда само нивомер.Къде е помпата.ТДСа заводско си има помпа в дясната страна.
- Z3Ro*
- старши ентусиаст
-
Пак казвам, не знам дали при ТДС нещата са на 100% така, но при мен помпата си е потопена в резервоара и това, което съм снимал, се вади без нея - махаш седалката, капак на три винта, след което е нивомера, захванат с една голяма гайка, която се отвива с отвертка и чук - излиза цялото това, което съм снимал.
Ако и колегата е снимал дясната част, този маркуч е на щуцер отдолу под шапката на нивомера, тази черната - снимките ми не са добри, но на първата се вижда точно този щуцер. Ако го няма, вероятно е счупен. Ппи мен немците бяха монтирали нивомера без голямото уплътнение и щом сипя повече от 35 литра, под колата ставаше локва. Така също бяха изрязали всичките маркучи от горната страна на нивоме...
Ако и колегата е снимал дясната част, този маркуч е на щуцер отдолу под шапката на нивомера, тази черната - снимките ми не са добри, но на първата се вижда точно този щуцер. Ако го няма, вероятно е счупен. Ппи мен немците бяха монтирали нивомера без голямото уплътнение и щом сипя повече от 35 литра, под колата ставаше локва. Така също бяха изрязали всичките маркучи от горната страна на нивоме...
- ТРСТ
- кандидат ентусиаст
-
Е,тук става въпрос за ТДС. Доколкото виждам,твоят мотор не е такъв и вероятно нещата са различни.
- Z3Ro*
- старши ентусиаст
-
Колега, ще ме извиняваш, че те обърках...
На този щуцер, който съм снимал аз, се закачва маркуча от помпата.
Този, който те интересува, влиза в държача на помпата под нея - ето на този клип на 2.27 минута ще го видиш ясно: http://www.youtube.com/watch?v=5uHc35c6fHA

На този щуцер, който съм снимал аз, се закачва маркуча от помпата.
Този, който те интересува, влиза в държача на помпата под нея - ето на този клип на 2.27 минута ще го видиш ясно: http://www.youtube.com/watch?v=5uHc35c6fHA
- Z3Ro*
- старши ентусиаст
-
Какво стана с тоя маркуч, колега?! 

Нямаше и помпа и нивомер.само този маркуч се луташе в резервоарА.Ходих в моргата и се оказа че този маркуч е имал накрайник които се включва в дъното ,а до него е помпата която прехвърля в самия маркуч от снимката.
Нямаше и помпа и нивомер.само този маркуч се луташе в резервоарА.Ходих в моргата и се оказа че този маркуч е имал накрайник които се включва в дъното ,а до него е помпата която прехвърля в самия маркуч от снимката.
13 мнения
• Страница 1 от 1