Качествено БМВ на добра цена ?
Модератор: Общи модератори
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: Качествено БМВ на добра цена ?
Автора да си каже критериите . Повечето хора се плашат от средно голяма кола , плашат се от нормален двигател , плашат се от задно предаване ... вследствие на което си купуват малолитражен кенеф на предно с разход колкото на 200кс БМВ .
Принципно всеки нов фен на нашата марка иска да е гъзар с БМВ ама по възможност да е 1,2л мотор ... та купува си 316 или 318 след това или намразва марката или минава на 3ка с пълноразмерен мотор ... или разбира че по нашите лунни пейзажи спортно не може да се кара и по-добре да се търси комфорт в 5ца , щото поддръжката и разходите са сходни като за 3ка ... и те така .
Качествено БМВ за 7к , съвета ми е Е39 528и , щото така или иначе 80% слагат газ .
Принципно всеки нов фен на нашата марка иска да е гъзар с БМВ ама по възможност да е 1,2л мотор ... та купува си 316 или 318 след това или намразва марката или минава на 3ка с пълноразмерен мотор ... или разбира че по нашите лунни пейзажи спортно не може да се кара и по-добре да се търси комфорт в 5ца , щото поддръжката и разходите са сходни като за 3ка ... и те така .
Качествено БМВ за 7к , съвета ми е Е39 528и , щото така или иначе 80% слагат газ .
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
acho.rs написа:Автора да си каже критериите . Повечето хора се плашат от средно голяма кола , плашат се от нормален двигател , плашат се от задно предаване ... вследствие на което си купуват малолитражен кенеф на предно с разход колкото на 200кс БМВ

- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130

Последна промяна M10 на 31 Окт 2013, 20:44, променена общо 1 път
- rosendaal
-
-
- Кара: '74 3.0CSi
- Мечтае да кара: made by pininfarina
- Детайли за колата: винаги над 200 к.с.
Не че е по темата но българина купува по цена,а не по екстри и качества.
Убеден съм че 80% от хората ще си купят това: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11379947799851323&f1=details&slink=4neh5t пред това : http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11380483776523341&f1=details&slink=4neh09 само защото първото е ''по-новия'' модел.
Убеден съм че 80% от хората ще си купят това: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11379947799851323&f1=details&slink=4neh5t пред това : http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11380483776523341&f1=details&slink=4neh09 само защото първото е ''по-новия'' модел.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Само се чудя след като не става за друго тоя форум, вие какво правите тука да си губите времето?
Предполагам има и други циркаджийски места, където даже ще сте по-добре.
Между другото, това е форум - питаш и ти отговарят. Водещо е това, че някой пита нещо и други хора му отговарят за да помогнат. Това е целта. Дори да имаше такива, които пускат теми с целта да гледат "цирк"(колко тъп трябва да си за да пуснеш такава тема само за да гледаш сеир
), то ние не може да игнорираме останалите 90 и отгоре процента, които се надяват с пускането на темата да получат някакви насоки.
Защо пък да не допуснем, че човека е пуснал темата точно с тази цел? Както видяхте, беше объркал раздела дори. Не можели сега да почва от "а, б, в...", ами трябва всички да са родени научени(каквото и да значи това)и разбиращи от всякакви БМВ-та?
Много ме кефеше подписа на един колега, който гласеше нещо подобно на това:
"Американски форум - питаш и ти отговарят, Руски форум - питаш и те питат, Български форум - питаш и ти обясняват колко си тъп".
Аааа, ти сега реши да си сложиш нещо подобно за подпис. Ама късно, а и е далеч от онова подредено нещо, което имам предвид.
Точно попадение. 80%-та са малко.

Предполагам има и други циркаджийски места, където даже ще сте по-добре.
Между другото, това е форум - питаш и ти отговарят. Водещо е това, че някой пита нещо и други хора му отговарят за да помогнат. Това е целта. Дори да имаше такива, които пускат теми с целта да гледат "цирк"(колко тъп трябва да си за да пуснеш такава тема само за да гледаш сеир

Защо пък да не допуснем, че човека е пуснал темата точно с тази цел? Както видяхте, беше объркал раздела дори. Не можели сега да почва от "а, б, в...", ами трябва всички да са родени научени(каквото и да значи това)и разбиращи от всякакви БМВ-та?
Много ме кефеше подписа на един колега, който гласеше нещо подобно на това:
"Американски форум - питаш и ти отговарят, Руски форум - питаш и те питат, Български форум - питаш и ти обясняват колко си тъп".

Аааа, ти сега реши да си сложиш нещо подобно за подпис. Ама късно, а и е далеч от онова подредено нещо, което имам предвид.
rosendaal написа:Не че е по темата но българина купува по цена,а не по екстри и качества.
Точно попадение. 80%-та са малко.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

BMW Power ACM написа:...Между другото един съвет от мен - с бюджет от 7000 лв. се купува кола от максимум 6000 лв.
Не си прав- купува се за 5 бона, аз поне повече от 75% от бюджета не давам за кола... Желателно да НЕ Е БМВ, че в 95% от случаите се купува безподобна кочина и се псува колко е смотана тая марка коли... Не че като купят друга марка с тоя бюджет ще уцелят по-читава, ама поне ще псуват други марки коли

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Е, аз затова казах МАКСИМУМ, като за минимум лимит нямаше.
Иначе за другото си прав. Ама другите се слагат под общ знаменател кочини. За БМВ обаче се натъртва яко. Чудя се как да реагирам когато някой почне да ми обяснява какви кенефи били БМВ-тата и нали той бил имал преди време някакво си, което правело не знам си колко проблеми и се трошало, като на всичко отгоре горяло и не вървяло особено много. Та обикновено реагирам...никак.
Преди два дни един с едно Х3 ми сече пътя на едно кръгово и аз изкоментирах леко и една се обачжда "еми нали е с БМВ, трябва да се покаже". Аз добавям "то пък едно БМВ...поне да беше някакво хубаво". И ми се отвръща "ох, много са ми грозни БМВ-тата, хич не ги харесвам, предпочитам ХаЛуди или...Киа Соренто".
Та какво да реагираш на такива. Няма как да им обясниш нищо.

Иначе за другото си прав. Ама другите се слагат под общ знаменател кочини. За БМВ обаче се натъртва яко. Чудя се как да реагирам когато някой почне да ми обяснява какви кенефи били БМВ-тата и нали той бил имал преди време някакво си, което правело не знам си колко проблеми и се трошало, като на всичко отгоре горяло и не вървяло особено много. Та обикновено реагирам...никак.
Преди два дни един с едно Х3 ми сече пътя на едно кръгово и аз изкоментирах леко и една се обачжда "еми нали е с БМВ, трябва да се покаже". Аз добавям "то пък едно БМВ...поне да беше някакво хубаво". И ми се отвръща "ох, много са ми грозни БМВ-тата, хич не ги харесвам, предпочитам ХаЛуди или...Киа Соренто".

Та какво да реагираш на такива. Няма как да им обясниш нищо.

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Ти пък ква кола си купувал? От едно време само ги пробваше и се возеше на оная очуканата 90-ка...F3P написа:BMW Power ACM написа:...Между другото един съвет от мен - с бюджет от 7000 лв. се купува кола от максимум 6000 лв.
Не си прав- купува се за 5 бона, аз поне повече от 75% от бюджета не давам за кола... Желателно да НЕ Е БМВ, че в 95% от случаите се купува безподобна кочина и се псува колко е смотана тая марка коли... Не че като купят друга марка с тоя бюджет ще уцелят по-читава, ама поне ще псуват други марки коли

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
zvetiko написа:Иво, не го обърквай с тази Е32- ка. Колегата иска просто кола, а не маняшки изпълнения.![]()
Ами като не иска Е32 - http://www.mobile.bg/11378884814819976
Дали да не е и на Justboy ... По снимките ми мяза той да е снимал ! Има си и чесън - какво повече иска ?!
Дето ще се друса в някое Е36 на рязани пружини и други доработки - Не, благодаря ! Две седмици карах едно купе Е36 на Мтех и сие, ей живота ми се разби - ма спри че има дупка, леко че легнал полицай ... Спря някаква Мазда до мен - и я гледах като все едно е Гъливер еваси Отделно че при около 70-80 км/ч все едно всички прозорци са свалени ! ... Едвам дочаках 34-ка да стане, и да почвам да въртя руля

Тааааа - според зависи какво го влече, ама ако бях отворил обявите за 32, нямаше да карам 34

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Ами те всички купета на марката при 70-80 все едно си с отворени прозорци.
Хайде при М3 Е92 почва да шуми над 100, а на 160 бучи вече.
Тъкмо да усетиш с пълна сила тръпката на купето. 

Хайде при М3 Е92 почва да шуми над 100, а на 160 бучи вече.

- djkita
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe & E46 Coupe

Купето е по ''чувствително'' там заради липсата на рамки на прозорците, но с хубави уплътнения няма никакви шумове при 80-100км/ч.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Значи аз досега не съм се качвал на купе, което не свири. Може да не съм случил на купета, ама всичките ли уплътненията им куцат и ся за смяна?

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Ми много ясно, че ще свирят, те са на по 20 години тия уплътнения, да не са вечни? Няма и кой да ги сменя, като нови кретените от БМВ са им тупнали цена от 571лв/бр (за Е36) 
Уплътненията са едно от нещата, които най-мразя в което и да е БМВ. В сравнение с тия на мерцедес или ауди са тотален шит, а винаги струват сумати пари в дилъра

Уплътненията са едно от нещата, които най-мразя в което и да е БМВ. В сравнение с тия на мерцедес или ауди са тотален шит, а винаги струват сумати пари в дилъра

Последна промяна b00st на 01 Ное 2013, 20:30, променена общо 1 път
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Моето не свири...на всичкото отгоре съм се качвал в още 2,пълни кошове и те не свиреха. 

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
И на моето не свиреха
Засилвате човека към машини, дето не се купуват ей така. Ние първо не знаем на колко е, дали работи, има ли някакви доходи. На това е38 само 1000лв. са му летните гуми...