Носите ли нож в себе си?
Модератор: Общи модератори
- Metzeler
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колело с обратна дирекция
- Мечтае да кара: колело с предно предаване
Re: Носите ли нож в себе си?
Работя с макетен нож почти постоянно,в колата имам 2 сгъваеми в кората(единия е за рязане на гуми) и 1 катана в багажника,че често обикалям из горите и си влиза в употреба и тя и още 1 вкъщи ако ме ядоса булката да е сготвим набързо
...та аз лично съм заобиколен от тях и си ги харесвам много 

- Cyberloner
- младши ентусиаст
-
- Кара: е53
в портмонето ми си държа едно такова - http://www.leighmans.com/media/products ... 40410z.jpg
безкрайно удобно е за разни дребни дейности, а сред природата обикновено си нося такъв http://www.workshopheaven.com/tools/Bah ... Knife.html само съм добавил ремък с велкро на канията, за да няма шанс да изпадне - вече 5-та година е просто отличен и факта, че струва 11 лева го прави още по-добър
безкрайно удобно е за разни дребни дейности, а сред природата обикновено си нося такъв http://www.workshopheaven.com/tools/Bah ... Knife.html само съм добавил ремък с велкро на канията, за да няма шанс да изпадне - вече 5-та година е просто отличен и факта, че струва 11 лева го прави още по-добър

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Metzeler написа:Работя с макетен нож почти постоянно,в колата имам 2 сгъваеми в кората(единия е за рязане на гуми) и 1 катана в багажника,че често обикалям из горите и си влиза в употреба и тя и още 1 вкъщи ако ме ядоса булката да е сготвим набързо...та аз лично съм заобиколен от тях и си ги харесвам много
Имаш катана в багажника?
Метни снимка да я видим

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Винаги е в мен, нарязал е безборой пържоли

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Незнам кой не носи никога и се прави на пацифист и не иска да си реже ябълките с друго освен кухненски нож в самата кухня и отваря кашони с макетен нож в склада ама тия арабели само с ножове ходят, е къде са нападнали тази магазинерка вчера и да я проболи 10 пъти... 

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
_galio_ написа:larbi написа:СЪКЪН!Защо носиш огнестрелно оръжие ти по улиците, офиса и банките? Да не живеем в Сирия? Анатема
![]()
![]()
Че и макетен нож! Остава да си признае и за ножовката и найлоновите чували в багажника ...
С макетния влезнах в монетния двор на БНБ даже без да ме хванат, те питат носите ли ножове, оръжия викам не

а 9х19 се по често май ще треа се носи

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Larbi
- Потребител
-
N.Mihaylovski написа:_galio_ написа:larbi написа:СЪКЪН!Защо носиш огнестрелно оръжие ти по улиците, офиса и банките? Да не живеем в Сирия? Анатема
![]()
![]()
Че и макетен нож! Остава да си признае и за ножовката и найлоновите чували в багажника ...
С макетния влезнах в монетния двор на БНБ даже без да ме хванат, те питат носите ли ножове, оръжия викам не![]()
а 9х19 се по често май ще треа се носи
Хубаво е да се носи, да! Отговорност е, но свободния човек носи огнестрелно оръжие, а роба е научен, че само милиционерите трябва да носят

Митко Стоянов написа:Винаги е в мен, нарязал е безборой пържоли![]()
Колега, каква е марката и модела на ножа? Колко е дълъг? Готин дизайн има, а и доста голям обсег...така де за рязане на по-големи ябълки говорим

- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Винаги нося, пълно е със разни отрепки и не се знае кога ще ми потрябва.
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Ножа ми е на кръста винаги като съм навън, скоро изкарвам и разрешително за оръжие и само да видим некоя нагла чернилка да прави мизерий, ще има градски лов на черен миризлив дивеч.

Дано си истински нинджа щото ще си полежиш дълго у пандиза при чернилките дето ще ти се зарадват многократно.
- rosendaal
-
-
- Кара: '74 3.0CSi
- Мечтае да кара: made by pininfarina
- Детайли за колата: винаги над 200 к.с.
Доста хора хора чета се надъхват как щели да използват ножа по предназначение дори само при намек за заплашителни намерения от трета страна.
Някой от вас някога да е клал домашно животно???Някой от вас някога намушквал ли е човек?Кръв да сте виждали от причинено от вас деяние??????
А служба КОС само дебне за подобни изявления на публични места

Някой от вас някога да е клал домашно животно???Някой от вас някога намушквал ли е човек?Кръв да сте виждали от причинено от вас деяние??????
А служба КОС само дебне за подобни изявления на публични места

- Larbi
- Потребител
-
rosendaal написа:Доста хора хора чета се надъхват как щели да използват ножа по предназначение дори само при намек за заплашителни намерения от трета страна.
А служба КОС само дебне за подобни изявления на публични места![]()
1. Който много говори, обикновенно си остава само с говоренето. Говоренето не е като правенето и човек се съди по действията, а не по думите.
2 Кой касапин кой не, всеки поставен в състояние на неизбежна самоотбрана може да използва всичко подръчно за да защити живота си - ножове, лопати, мотики, огнестрелно оръжие и т.н.
3. Много рядко някой ще те нападне посред бял ден на оживено място. Нападенията обикновенно става там където няма много хора наоколо и може да се измъкнат след деянието.
larbi написа:....всеки поставен в състояние на неизбежна самоотбрана може да използва всичко подръчно за да защити живота си - ножове, лопати, мотики, огнестрелно оръжие и т.н.....
Моли се никога, ама НИКОГА да не ти се налага да опираш до там да ползваш тези членове от закона в твоя полза. Лятото на 2016-та година ми напомни да те запозная с човек дето е лежал за убийство- в условията на НЕИЗБЕЖНА САМООТБРАНА, при въоръжен грабеж се сбива с наркомана нападнал него и гаджето му, отнема му пистолета (с патрон в цевта, за щастие на предпазител) и понеже е яко копеле с умения в бокса и някакъв вид карате нападателя буквално бива размазан от бой. 3 дни по-късно го заровиха...
В момента си лежи у пандиза човека, ще излезе един ден и ще носи клеймо "Убиец"- толкова по темата "неизбежна самоотбрана" и "МОЖЕ да използва...". Всеки ЩЕ използва каквото има и може, но и някои от нас после ще лежат по затворите щото има едни "дребни" подробности като "превишаване границите на неизбежната самоотбрана".
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
F3P е прав...много филми от колонистите гледате. Тва да не ви е Тексас. Квито и да са условията, убиеш ли човек (ако те хванат) ще го лежиш
- Larbi
- Потребител
-
F3P написа:larbi написа:....всеки поставен в състояние на неизбежна самоотбрана може да използва всичко подръчно за да защити живота си - ножове, лопати, мотики, огнестрелно оръжие и т.н.....
Моли се никога, ама НИКОГА да не ти се налага да опираш до там да ползваш тези членове от закона в твоя полза
Моля се естествено, никой нормален човек не иска да попада в такава ситуация. Но по-добре аз него и после да видим какво стане, отколкото да умра като пич пацифист и пълен идиот.
ineedmoney написа:F3P е прав...много филми от колонистите гледате. Тва да не ви е Тексас. Квито и да са условията, убиеш ли човек (ако те хванат) ще го лежиш
преди 2 седмици имаше предаване за това по КАНАЛ 1 и точно за тва говори адвокат Марковски, че закона ти позволява да си защитиш живота, но хората вика са прекалено изплашени и им е набито навътре в главите, че ако убият човек при самоотбрана те ще са виновни и ще лежат. Вика Българина тряя се оттърси от този придобит страх.
И си е прав човека ама то промити мозъци безброй