България в ЕС

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

България в ЕС

Мнение от Escape » 26 Сеп 2006, 18:11

ЕС: Добре дошли, поздравяваме ви

Еврокомисарят по разширяването Оли Рен представи пред депутатите от Европарламента мониторинговия доклад за напредъка на България и Румъния.

Това е последният предприсъединителен доклад, от който стават ясни условията, при които двете балкански страни ще станат 26-та и 27-та страни членки на съюза.

Точно в 16.00 часа, преди да даде думата на Оли Рен, председателят на Европарламента Жозеп Борел обяви, че Европейската комисия е приела заключителния доклад, който гласи, че:
Двете страни могат да поемат правата и задълженията произтичащи от членството от 1 януари 2007 година.

Борел:
Искам да поздравя народите на България и Румъния за изпълнението на условията за присъденяването им към ЕС.

След парламентарния шеф думата взе председателят на Еврокомисията Жозе Мануел Барозу, който от своя страна заяви

Готовността на България и Румъния е пряк резултат от усилията им.
Комисията поема своята отговорност за утвърдителния договор много сериозно.
Подкрепата на датата се основава на прецизна, точна и прозрачна оценка.
България и Румъния намериха правилен отговор на условията, които набелязахме през май.
Днешният доклад очертава някои области, в които трябва да постигнат допълнителен напредък до присъединяването.
Комисията определи някои мерки - механизъм за сътрудничеството в съдебната реформа и борбата с престъпността
Комисията ще докладва редовно за резултатите.
Комисията може да активира предпазните мерки заложени в договора за присъеднияване
Правилата на ЕС ни предоставят цялостен набор от мерки, за да се справим с рисковете.
Убедени сме, че разширяването ще се осъществи гладко по начин, който да укрепи, а няма да конфронтира съюза.
Ние очакваме след историческото постижение на България и Румъния двете страни да дадат енергичен принос към процеса на евроинтеграцията.
Оли Рен:
Искам да се присъединя към казаното от Жозе Барозу и да поздравя България и Румъния за историческото постижение.

Източник:
http://news.ibox.bg/news/id_603940466

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 27 Сеп 2006, 8:43

Айде честито на всички :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от shenko » 27 Сеп 2006, 8:59

Тежки времена ни очакват :confused:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 27 Сеп 2006, 9:55

GaD написа:Айде честито на всички :)

Честито за какво? Че половината фирми ще фалират ? :confused:
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 27 Сеп 2006, 10:05

Ей сега си еб. ма..та :evil:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от coolio » 27 Сеп 2006, 11:03

MaXimal написа:
GaD написа:Айде честито на всички :)

Честито за какво? Че половината фирми ще фалират ? :confused:

Или ще напуснат България и ще ходят да си търсят евтина работна ръка другаде. :twisted:
GOLF - PLAY IT, DON'T DRIVE ITИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 27 Сеп 2006, 11:09

как няма да напуснат, с нашите абсолютно неадекватни закони и изобщо никакви условия..

аз съм сигурно единственият направил глупостта да се върне от чужбина в .бг - естествено си бачкам за тамошната фирма - но пак едвам се сдържам от глупостите срещани всеки ден. А сега и както влизаме в ЕУ-то, и подскочат и цените и докато се разплетат бозите покрай промените, ще има плач ;)

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 27 Сеп 2006, 11:25

t0sh написа:.... аз съм сигурно единственият направил глупостта да се върне от чужбина в .бг ....

Аз съм втория и не съжалявам. В БГ ми е по-весело. Вярно че има много простотии които ме изнервят ама си е купон. Освен на Балканите това го няма другаде пък който каквото иска да ми разправя. Може би съм си свикнал така, може би е балкански синдром ама другаде не вирея :mhihi: :mhihi: :mhihi: Затова ще си седя тука и ще се гърча. Който иска да ходи в чужбина и да става отшелник. Важното е аз да съм до близките си (роднини и приятели) Все някак ще се оправя. Нали съм близо до хората които ме обичат и подкрепят :D Пък и в тая чужбина не можеш да направиш малко кушия бе :mhihi: :mhihi: :mhihi: Миналия ден ми е пристигнала първата глоба от Франция (дето бях за 2 седмици) 120 Евро. Ама очаквам още. Копелета :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 27 Сеп 2006, 12:38

Ей това Българина няма угодия....

преди 3-4 години всеки ревеше за ЕУ, сега като ни приеха всеки мрънка...

Малките фирми ще фалират, нормално това не става само в БГ, така е по цял свят...

ама кво ли разбирам аз...

ПС. И аз се връщам в БГ таз година, това ми е последен семестер и обратно към любимата държава !

Арабиата
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от The 5th element » 27 Сеп 2006, 12:40

Хубава новина......може би :roll: :help:
[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]Изображение[/url

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 27 Сеп 2006, 13:20

Еми ревахме преди 3-4 години, щото си мислехме, че ше има гювеч. Ма се оказва, че гювеча нема да е за нас, а само за некои :mhihi:
Та за това сега ще се види нанагорно на българина. И като искахме ЕС, да си бехме избрали по-добри управници. Ама такива в БГ просто няма. Съдба българска. Това е. Един Волен й трябваше на тая държавица, ама преди 15 години, при това нормален, а не сега и болен като тоя.
It's not who You are, it's who You know...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 27 Сеп 2006, 17:07

zAcK написа:Важното е аз да съм до близките си (роднини и приятели)

Абе и това е така ама.........То от всички роднини май само майка ми и баща ми са в БГ а приятелите отдавна са на вярното място извън страната ;) Като се има в предвид ,че и по лошо ще става :dunno: :dunno: :dunno:
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 27 Сеп 2006, 18:10

аааааааааа :nono:
стига песимизъм де :confused:
аз вярва, че е за добро ;)
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gyrate » 27 Сеп 2006, 22:08

t0sh написа:
аз съм сигурно единственият направил глупостта да се върне от чужбина в .бг -

не си :bchug: :have one:

аз винаги съм бил против еврото, тези които реваха бяза тези които гласуваха за немеца в 2001.
Последна промяна gyrate на 27 Сеп 2006, 22:15, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 27 Сеп 2006, 22:13

Сега остава да видиме кво ще правиме с европейските фондове... :) Ако оставят политиците пак да си правят каквото искат и последната ми надежда да се върна някога в БГ и да градя там живота си ще изчезне...
In Ban We Trust!

Следваща

Назад към Извън Темата