България в ЕС
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
България в ЕС
ЕС: Добре дошли, поздравяваме ви
Еврокомисарят по разширяването Оли Рен представи пред депутатите от Европарламента мониторинговия доклад за напредъка на България и Румъния.
Това е последният предприсъединителен доклад, от който стават ясни условията, при които двете балкански страни ще станат 26-та и 27-та страни членки на съюза.
Точно в 16.00 часа, преди да даде думата на Оли Рен, председателят на Европарламента Жозеп Борел обяви, че Европейската комисия е приела заключителния доклад, който гласи, че:
Двете страни могат да поемат правата и задълженията произтичащи от членството от 1 януари 2007 година.
Борел:
Искам да поздравя народите на България и Румъния за изпълнението на условията за присъденяването им към ЕС.
След парламентарния шеф думата взе председателят на Еврокомисията Жозе Мануел Барозу, който от своя страна заяви
Готовността на България и Румъния е пряк резултат от усилията им.
Комисията поема своята отговорност за утвърдителния договор много сериозно.
Подкрепата на датата се основава на прецизна, точна и прозрачна оценка.
България и Румъния намериха правилен отговор на условията, които набелязахме през май.
Днешният доклад очертава някои области, в които трябва да постигнат допълнителен напредък до присъединяването.
Комисията определи някои мерки - механизъм за сътрудничеството в съдебната реформа и борбата с престъпността
Комисията ще докладва редовно за резултатите.
Комисията може да активира предпазните мерки заложени в договора за присъеднияване
Правилата на ЕС ни предоставят цялостен набор от мерки, за да се справим с рисковете.
Убедени сме, че разширяването ще се осъществи гладко по начин, който да укрепи, а няма да конфронтира съюза.
Ние очакваме след историческото постижение на България и Румъния двете страни да дадат енергичен принос към процеса на евроинтеграцията.
Оли Рен:
Искам да се присъединя към казаното от Жозе Барозу и да поздравя България и Румъния за историческото постижение.
Източник:
http://news.ibox.bg/news/id_603940466
Еврокомисарят по разширяването Оли Рен представи пред депутатите от Европарламента мониторинговия доклад за напредъка на България и Румъния.
Това е последният предприсъединителен доклад, от който стават ясни условията, при които двете балкански страни ще станат 26-та и 27-та страни членки на съюза.
Точно в 16.00 часа, преди да даде думата на Оли Рен, председателят на Европарламента Жозеп Борел обяви, че Европейската комисия е приела заключителния доклад, който гласи, че:
Двете страни могат да поемат правата и задълженията произтичащи от членството от 1 януари 2007 година.
Борел:
Искам да поздравя народите на България и Румъния за изпълнението на условията за присъденяването им към ЕС.
След парламентарния шеф думата взе председателят на Еврокомисията Жозе Мануел Барозу, който от своя страна заяви
Готовността на България и Румъния е пряк резултат от усилията им.
Комисията поема своята отговорност за утвърдителния договор много сериозно.
Подкрепата на датата се основава на прецизна, точна и прозрачна оценка.
България и Румъния намериха правилен отговор на условията, които набелязахме през май.
Днешният доклад очертава някои области, в които трябва да постигнат допълнителен напредък до присъединяването.
Комисията определи някои мерки - механизъм за сътрудничеството в съдебната реформа и борбата с престъпността
Комисията ще докладва редовно за резултатите.
Комисията може да активира предпазните мерки заложени в договора за присъеднияване
Правилата на ЕС ни предоставят цялостен набор от мерки, за да се справим с рисковете.
Убедени сме, че разширяването ще се осъществи гладко по начин, който да укрепи, а няма да конфронтира съюза.
Ние очакваме след историческото постижение на България и Румъния двете страни да дадат енергичен принос към процеса на евроинтеграцията.
Оли Рен:
Искам да се присъединя към казаното от Жозе Барозу и да поздравя България и Румъния за историческото постижение.
Източник:
http://news.ibox.bg/news/id_603940466
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Ей сега си еб. ма..та 

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
как няма да напуснат, с нашите абсолютно неадекватни закони и изобщо никакви условия..
аз съм сигурно единственият направил глупостта да се върне от чужбина в .бг - естествено си бачкам за тамошната фирма - но пак едвам се сдържам от глупостите срещани всеки ден. А сега и както влизаме в ЕУ-то, и подскочат и цените и докато се разплетат бозите покрай промените, ще има плач
аз съм сигурно единственият направил глупостта да се върне от чужбина в .бг - естествено си бачкам за тамошната фирма - но пак едвам се сдържам от глупостите срещани всеки ден. А сега и както влизаме в ЕУ-то, и подскочат и цените и докато се разплетат бозите покрай промените, ще има плач

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
t0sh написа:.... аз съм сигурно единственият направил глупостта да се върне от чужбина в .бг ....
Аз съм втория и не съжалявам. В БГ ми е по-весело. Вярно че има много простотии които ме изнервят ама си е купон. Освен на Балканите това го няма другаде пък който каквото иска да ми разправя. Може би съм си свикнал така, може би е балкански синдром ама другаде не вирея

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

Ей това Българина няма угодия....
преди 3-4 години всеки ревеше за ЕУ, сега като ни приеха всеки мрънка...
Малките фирми ще фалират, нормално това не става само в БГ, така е по цял свят...
ама кво ли разбирам аз...
ПС. И аз се връщам в БГ таз година, това ми е последен семестер и обратно към любимата държава !
преди 3-4 години всеки ревеше за ЕУ, сега като ни приеха всеки мрънка...
Малките фирми ще фалират, нормално това не става само в БГ, така е по цял свят...
ама кво ли разбирам аз...
ПС. И аз се връщам в БГ таз година, това ми е последен семестер и обратно към любимата държава !
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Еми ревахме преди 3-4 години, щото си мислехме, че ше има гювеч. Ма се оказва, че гювеча нема да е за нас, а само за некои
Та за това сега ще се види нанагорно на българина. И като искахме ЕС, да си бехме избрали по-добри управници. Ама такива в БГ просто няма. Съдба българска. Това е. Един Волен й трябваше на тая държавица, ама преди 15 години, при това нормален, а не сега и болен като тоя.

Та за това сега ще се види нанагорно на българина. И като искахме ЕС, да си бехме избрали по-добри управници. Ама такива в БГ просто няма. Съдба българска. Това е. Един Волен й трябваше на тая държавица, ама преди 15 години, при това нормален, а не сега и болен като тоя.
It's not who You are, it's who You know...
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
zAcK написа:Важното е аз да съм до близките си (роднини и приятели)
Абе и това е така ама.........То от всички роднини май само майка ми и баща ми са в БГ а приятелите отдавна са на вярното място извън страната

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
t0sh написа:
аз съм сигурно единственият направил глупостта да се върне от чужбина в .бг -
не си

аз винаги съм бил против еврото, тези които реваха бяза тези които гласуваха за немеца в 2001.
Последна промяна gyrate на 27 Сеп 2006, 22:15, променена общо 1 път
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2