Носите ли нож в себе си?
Модератор: Общи модератори
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
Re: Носите ли нож в себе си?
drago_pavlov написа: ... ми звучи като нападение с прободни рани в торса за обезвреждане и после му прерязва сънната артерия за да го доубие...
Почеркът на престъпленията е еднакъв и показва умисъл, а не "обезумяла маймуна". Няма как от прободни рани в торса да нанесеш порезна във врата без да имаш конкретно такова намерение. Просто няма. Нито технически, нито механически, нито никак. Ако е качил по-високо удар, щеше да е прободна във врата и освен сънна артерия щеше да има поразена и трахея, евентуално и шийни прешлени, а човекът щеше да е в морга, не в Пирогов.
Имам позната, на която майка и беше със срязан врат пак от региона. Жива е, но я шиха. Не е срязана случайно.
За мен е очевидно, че човекът е направил опити за убийство като първо е нанасял прободни рани в торса, след което е рязал врата.
Нека не забравяме, че освен в Западна Европа и САЩ, по другите места в света е обичайно мъжете да колят животни и да знаят кое къде се намира.
А да си сигурен, че човек нанесъл десетки прободни рани на двама и повече хора, няма намерение да убива е странно. Няма да позлвам други думи.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
_galio_ написа:Няма как от прободни рани в торса да нанесеш порезна във врата без да имаш конкретно такова намерение.
Къде пише коя точно част на сънната артерия е прободена?
Сънната артерия започва още от аортата, после се разделя на вътрешна и външна:
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Relat ... ctures.png
Предполагам знаеш какво е аорта и къде се намира.
П.П.:
_galio_ написа:Почеркът на престъпленията е еднакъв и показва умисъл, а не "обезумяла маймуна".
Ако има умисъл, така както го е гонел в гръб, щеше да му резне директо външната сънна артерия още след първото пробождане в гърба.
Да наръгаш някой 12 пъти безразборно в гърба си е точно поведение на обезумяла арабска маймуна...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
drago_pavlov написа:Къде пише коя точно част на сънната артерия е прободена?
Сънната артерия започва още от аортата ...
Ако има умисъл, така както го е гонел в гръб, щеше да му резне директо външната сънна артерия още след първото пробождане в гърба.
"Не знам как запазих самообладание, вързах си една блуза около врата и се опитах да успокоя дишането си, за да намалее изтичането на кръв", спомня си моменти от преживяното Владимиров.
Според теб по каква причина си е вързал риза на врата? Как ще порази сънна артерия на врата, удряйки в гръб? И не пише да е мушкан в гръб, пише за поразени черен и бял дроб.
Ако си представяш атаките с нож като единични удари, спри американските филми и отвори пресата. Сериозно. Ножът не се ползва така.
Сънната артерия е срязана след като човекът е паднал на земята, или в процеса.
Опит за убийство, умишлен и осъзнат.
МВР го е оставило шест, а може би и повече месеца да мушка и коли хора насред центъра в София. След което аверите му го извеждат от България и е хванат в Гърция.
Ако от този случаи не ви светва червена лампичка ... има изгорели жици, със сигурност.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
_galio_ написа:...
Много странно как така едни и същи хора едновременно призовават да не вярваме на медийте и да си отворим очите, и в същото време от една статия правят изводи че някакъв тъп алжирец едва ли не е сериен убиец и реже артерии като съвременния доктор Менгеле...
Тая история смърди толкова много, че няма накъде повече:
- През май месец човек е почти заклан като животно и няма НИТО ЕДНА статия никъде по случая!!! Айде бе... Баси заспалите журналисти, а? То някой само да пръдне в Пирогов и ще се намери кой да напише статия, понеже като се напише Пирогов и се чете. А тогава са закарали полуумрял човек заклан като прасе и никой нито една дума да не напише??? Или по-скоро некадърните ченгета намериха удобен повод да си "свършат" работата от май месец.
- Прерязана му сънната артерия и той се превързал и се спасил... Ти знаеш ли какво означава прерязана сънна артерия - почти 100% фатален изход. Не искаш да ти разправям как доктори не са спасили такъв човек, камо ли сам да се превърже...
- Загубил 2 литра кръв... Ако беше загубил 2 литра кръв щеше да е оня свят вече. Средно кръвта е 7% от собственото тегло. Средностатистически 80 килограмов мъж има 5,6 л. кръв, 2 л. са 35% от тези 5.6 л, което е смъртоносно. Дори 25% е смъртоносно...
Сега пак ще кажеш, че съм циничен.
Еми може и да съм циничен, но вземи си прегледай жиците, пък дано ти светне лампичката, че тая статия е писана като за жълт вестник...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
drago_pavlov написа:
... някакъв тъп алжирец едва ли не е сериен убиец ...
- През май месец човек е почти заклан като животно и няма НИТО ЕДНА статия никъде по случая!!!
- Прерязана му сънната артерия и той се превързал и се спасил...
- Загубил 2 литра кръв... Ако беше загубил 2 литра кръв щеше да е оня свят вече. Средно кръвта е 7% от собственото тегло. Средностатистически 80 килограмов мъж има 5,6 л. кръв, 2 л. са 35% от тези 5.6 л, което е смъртоносно. Дори 25% е смъртоносно...
Човек, ти си изгубил връзка с реалността. Ако си имал изобщо.
Посоченият е рецидивист, т.е. извършил серия престъпления. Не е убиец по стечение на обстоятелствата. Откъдето и да го погледнеш е едва ли не сериен убиец.
Да наричаш "Дневник" "жълт", по повод на статия с цитирани имена е ... too much.
Ти смяташ, че всички престъпления се пишат в пресата? В смисъл ... леле ...
Цитираш суха статистика. Има много случаи на върнати от оня свят хора с големи кръвозагуби. Ако е в съзнание е нормално да опита да спре кръвотечението. И да - може да спре кръвотечение.
Има оцелели хора с всякви травми, не бих си позволил да пускам снимки тук, но има в интернет.
BTW, коментарите ти започват да стават абсурдни.
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
drago_pavlov написа:- Загубил 2 литра кръв... Ако беше загубил 2 литра кръв щеше да е оня свят вече. Средно кръвта е 7% от собственото тегло. Средностатистически 80 килограмов мъж има 5,6 л. кръв, 2 л. са 35% от тези 5.6 л, което е смъртоносно. Дори 25% е смъртоносно..
придържайте се към ножовете и не разсъждавайте математически върху физиологични състояния които нито сте виждали, нито познавате в дълбочина. Вярно е че вероятността да умре е много голяма, но ще ти кажа и че в Пирогов са идвали с прерязана сънна артерия, притисната с кърпа, на крака до кабинета. Виждал съм хора със смъртни показатели по учебник да ме гледат и да ми говорят.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
_galio_ написа:Човек, ти си изгубил връзка с реалността. Ако си имал изобщо.
И това го казва човек, който вярва в зелените човечета, chemtrails и т.н.

Аз може да съм циничен, ама ти си нагъл, и то много

- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
drago_pavlov написа:_galio_ написа:Човек, ти си изгубил връзка с реалността. Ако си имал изобщо.
И това го казва човек, който вярва в зелените човечета, chemtrails и т.н.![]()
драго, ставаш смешен с твоя хейт и експертизъм по всичко - не си ли гледал филма "Усещане"?
Бтв, какво лошо има да се вярва в човечета и кемтрейлс? Ако дори една тема оставиш ненацвъкана няма да е същото, а?
Ще се окаже накрая, че си с коефициент на интелигентност над 800 и нобелова награда за мир...
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
drago_pavlov написа:_galio_ написа:Човек, ти си изгубил връзка с реалността. Ако си имал изобщо.
Казваш ти.
Можеш ли да намериш мой пост, който да потвърди твърденията ти?
Не се имам за нагъл. Спориш за самия спор. Излишно е.
- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: E30
Нещата излязоха от контрол ми се струва в тая Ninja тема.Mоля ви успокойте се .Нали няма да се самоубиете групово ,накрая с различните "най добри" ножове,МЕЧОВЕ И ШУРИКЕНИ .
Tака изглежда отстрани. Come back into reality. - 現実に戻ってくる не случайно ви го пиша на японски.
PS: Bear Ggrylls бие всички,благодаря за вниманието!

- Larbi
- Потребител
-
Beamerdriver написа:Нещата излязоха от контрол ми се струва в тая Ninja тема.Mоля ви успокойте се .Нали няма да се самоубиете групово ,накрая с различните "най добри" ножове,МЕЧОВЕ И ШУРИКЕНИ .Tака изглежда отстрани. Come back into reality. - 現実に戻ってくる не случайно ви го пиша на японски.
Добре, че го написа на Японски

От самото начало на анкетата процента на хората носещи всеки ден нож/ка за работа, рязане на домати и салам, самозащита или просто нинджовски дела се е закотвил на 25

- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: E30
- Larbi
- Потребител
-
Beamerdriver написа::bchug: наздраве братле, трябва да се внимава с тези неща.
И аз така казвам. Дано да се налага да използваме ежедневно носените си остриета само за мирни цели

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
_galio_ написа:drago_pavlov написа:_galio_ написа:Човек, ти си изгубил връзка с реалността. Ако си имал изобщо.
Казваш ти.
Можеш ли да намериш мой пост, който да потвърди твърденията ти?
_galio_ написа:а следите от самолетите ги помня отпреди 25 години, та мога да сравнявам. а и като видя следа от хорозонт до хоризонт, а до нея - друга, която се влачи по 50-ина метра след самолета и изчезва, ми светва една лампичка. червена. а ти сигурно и за ГМО и за шистовия газ мислиш като за конспирация? нека, така по-спокойно се спи, предполагам
viewtopic.php?f=4&t=324508&hilit=%D0%BD%D0%BE%D0%B2+%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%BD&start=30
За другите простотии дето си припявате като бистришките баби не ми се рови да ги търся

П.П.: Намали броя на червените лампички и ще живееш по-спокойно

И сега малко по темата:
larbi написа:Според грамотността ми по математика това са 1/4 от хората или статистически без да ползваме теорията на вероятностите много много излиза, че всеки 4-ти човек който срещаме по улиците и изобщо навсякъде има нож. Ай НАЗДРАВЕ
Това е притеснително! При такъв прост и ненормален народ, такова въоръжаване е опасно. Ще станем като арабелите накрая

- Larbi
- Потребител
-
drago_pavlov написа:И сега малко по темата:larbi написа:Според грамотността ми по математика това са 1/4 от хората или статистически без да ползваме теорията на вероятностите много много излиза, че всеки 4-ти човек който срещаме по улиците и изобщо навсякъде има нож. Ай НАЗДРАВЕ
Това е притеснително! При такъв прост и ненормален народ, такова въоръжаване е опасно. Ще станем като арабелите накрая
Това беше огромна глупост

Евала, да си дойдем на думата - робите да не носят нищо и да са беззащитни и престъпниците да си правят каквото си искат.
Заради това мислене и тоя ред сме на тоя хал с престъпността

Притеснителното е че има хора с твоето мислене - мислене на управляваща каста която иска робите невъоражени, беззащитни, постоянно в страх и послушни.