За кого ще гласуваме?
Модератор: Общи модератори
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
На мене ми харесва в Сидеров, че открито и непрестанно говори за циганите и за нещата които те постоянно правят.Повечето от другите президенти и партии са меки китки и не смеят да критикувал ромите защото ги е страх да не загубят гласове...
Факт е, че ромите се занимават с най-мното престъпления независимо от това какво е матерялното им състояние, постоянно то им оправдание, че нямат пари.
Абе кат немате пари работете бе, учете не се оплакваите само
ако на вас ви спрът тока защото не си плащате няма да ви го пуснат нали ? а те си го пускат сами и така живеят с години.ГЛедах една циганка която каза, че ако доидат да и спират тока от енергото щяла да започне да вика, че я изнасилват и са щяли да се съберат цялата махала е това нормално ли е
Сидеров може да не е направи нищо, кой го знае ама поне казва нещата както са си, и щял да спре новините на турски - да ги спира, в Турция имали новини на Български ?
Аз нямам против никой нито пък съм расист или нещо такова, но ме е яд зашото някой хора си правят какво им е кеф и за тях няма закони...
Знаете ли, че влакове със скраб редовно се разтоварват ако спрът за престои на доста гари, банди цигани нападат и свалят наред сякаш им е бащиния това, полицията неправи нищо защото можело да стане малцинствен проблем, ще кажат, че ги тормозиме.Не ги марзи да крадат, а ги марзи да работят и учат е затова не ми харесват, а не защото имам против тях нещо.Познавам и свестни разбирасе, даже познавам роми които работят на 2 места за да издържат семеиствата си, ето това е похвално
Това са част от причините заради които Сидеров ми допада
Първанов е добър президент, отговорен мъж и всява уважение
Още не съм решил за кого да гласувам, но хора гласуваите защото като не гласувате няма да стане по-добре така поне ще можете да си изразите мнението по някакъв начин
Факт е, че ромите се занимават с най-мното престъпления независимо от това какво е матерялното им състояние, постоянно то им оправдание, че нямат пари.
Абе кат немате пари работете бе, учете не се оплакваите само

ако на вас ви спрът тока защото не си плащате няма да ви го пуснат нали ? а те си го пускат сами и така живеят с години.ГЛедах една циганка която каза, че ако доидат да и спират тока от енергото щяла да започне да вика, че я изнасилват и са щяли да се съберат цялата махала е това нормално ли е

Сидеров може да не е направи нищо, кой го знае ама поне казва нещата както са си, и щял да спре новините на турски - да ги спира, в Турция имали новини на Български ?

Аз нямам против никой нито пък съм расист или нещо такова, но ме е яд зашото някой хора си правят какво им е кеф и за тях няма закони...
Знаете ли, че влакове със скраб редовно се разтоварват ако спрът за престои на доста гари, банди цигани нападат и свалят наред сякаш им е бащиния това, полицията неправи нищо защото можело да стане малцинствен проблем, ще кажат, че ги тормозиме.Не ги марзи да крадат, а ги марзи да работят и учат е затова не ми харесват, а не защото имам против тях нещо.Познавам и свестни разбирасе, даже познавам роми които работят на 2 места за да издържат семеиствата си, ето това е похвално
Това са част от причините заради които Сидеров ми допада
Първанов е добър президент, отговорен мъж и всява уважение

Още не съм решил за кого да гласувам, но хора гласуваите защото като не гласувате няма да стане по-добре така поне ще можете да си изразите мнението по някакъв начин

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
_BoBI_ ,
мислиш ли, че Боленчо ще се справи с организираната циганска престъпност при все че всеки знае, а и вече коментирахме правомощията на президентската институция
За мен това си е прозрачен и кофти съшит (съSHIT
)популизъм 
мислиш ли, че Боленчо ще се справи с организираната циганска престъпност при все че всеки знае, а и вече коментирахме правомощията на президентската институция

За мен това си е прозрачен и кофти съшит (съSHIT

- Lila_Angel
- младши ентусиаст
-
аз след като гледах предаването на Коритаров с Нели Топалова и на Георги Марков с вицето и бях на ръба да си пусна документите и да поискам политическо убежище в Кого, Камбоджа или където и да е....
Свещена тъпота!!!

Свещена тъпота!!!

- Lila_Angel
- младши ентусиаст
-
Nucl3arDru1D написа:ngc7052 написа:Ще гласувам за лидера на десните партии!Макар да не е най-добрият кандидат който са излъчвали просто не виждам някаква друга алтернативада не гласувам означава да се оставя в ръцете на масата глупаци да решават бъдещето ми ,може би не моето ,но на родината ми
Не знам аз когато Първанов стана президент до последно не можех да повярвам
тоя плоскочел ,ръбест помак не мога да го гледам...на всичкото отгоре той спомогна най-много за това подмолните ДПС да получат от лъвския пай с тая коалиция
Не знам ,гадно е ,че много седесари са обезверени и няма да гласуват ,а и голяма част от разумните и къдърни българи в момента са в чужбина и няма да гласуват(още спад в електората на СДС и ДСБ)...Хора гласувайте ,тва мога да ви кажа няма нищо по-лошо от това да не се възползваш от правото си да определиш бъдещеъо на държавата сиА ако се случи така да отидат на балотаж Сидеров и Първанов не знам вече
Сидеров и власт=напускам страната веднага
![]()
аз също!но това, което ме потриса е как може хората масово да си харесват Първанката. Не ми се отваря устата за безкрайни негови издънки, за тоталната липса на лобиране във външнополитически план и най-вече за "социалния" президент....ако не беше тъжно щеше да е смешно!
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
"мислиш ли, че Боленчо ще се справи с организираната циганска престъпност при все че всеки знае, а и вече коментирахме правомощията на президентската институция"
Сигурно няма да се справи, но има смелостта да казва нещата каквито са си, докато много друхи хора и партии даже се подмазват на ромите за да гласуват за тях.
Аз не симпатизирам на никой не ме интересува дали някой е син или червен - интересуваме какво прави
Сигурно няма да се справи, но има смелостта да казва нещата каквито са си, докато много друхи хора и партии даже се подмазват на ромите за да гласуват за тях.
Аз не симпатизирам на никой не ме интересува дали някой е син или червен - интересуваме какво прави
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
ми не се сърди, ама точно за това иде реч: нищо не може да направи, а това чеси дрънка
е чист популизъм
Пример:
бате ви бойко се трогна много от концесията на Софийска вода и
, че ще разтрогне договора
"и верно"
same shit нищо подобно не се случи...

бате ви бойко се трогна много от концесията на Софийска вода и

- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
?!
Направи ми впечатление че повечето от колегите които толкова трескаво искат да гласуват за Гоце-то са току що стъпили в живота. Останалите явно се надяват и ТАТО да го изкопаем. Нищо лошо за Първанов но откакто се помня че гласувам в свободна държава, социалисти са печелили единственно с популизъм и измама. То вярно че и останалите какндидати не са цвете за мирисане. Колегата Vld искъм да го попитам как смята че Гоцето щеял да работи за разширяване на президентските пълномощия? Щото т'ва за мен си е чист популизам да му дадат парче от баницата. Как не мога да Ви върна малко 2-годишната казарма в бермутския триъгълник да Ви дойде акъла. По повод на това да не плюем комунистите искам да те питам Ти чел ли си изобщо нещо за комунизма? Или нещо по идеологията на социялизма? Останалите дето ги "АНАТЕМА"-осваш
не виждам причина да не гласуваш и за тях защото ти сам каза че са произлезли от партията на твоя кандидат?! Ако гласуваш за това че Ти е симпатичен и че никои не нападал... е NO COMMENT! а ако нас ни нападнат ко стаа?
Когато правиш подобни изказвания ги подкрепи!
Ак бяхме като Унгарците отдавна да сме доста по-напред с мат'ряла. Ма ние тука се си траем ся пак ше докарат турците да гласуват = на 300-500 хил. зависи колко автобуса успеят да осигурят.
Като гледам май ше ходя с Лила в Конго, Камбоджа, Того или... т. на т.

Когато правиш подобни изказвания ги подкрепи!
Ак бяхме като Унгарците отдавна да сме доста по-напред с мат'ряла. Ма ние тука се си траем ся пак ше докарат турците да гласуват = на 300-500 хил. зависи колко автобуса успеят да осигурят.
Като гледам май ше ходя с Лила в Конго, Камбоджа, Того или... т. на т.

- anabella
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 325xi touring
Nucl3arDru1D написа:ми не се сърди, ама точно за това иде реч: нищо не може да направи, а това чеси дрънка![]()
е чист популизъм
Пример:
бате ви бойко се трогна много от концесията на Софийска вода и, че ще разтрогне договора
"и верно"
Специално за Сидеров мога да кажа, че така наречената "истина в очите" си е чиста проба демагогия. Идеите му са абсолютно несъвместими с евроатлантическата ориентация на България и методите му са архаични. Той не може да приложи нищо от това, което обещава. Гледайте реално на нещата.
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
anabella написа:Nucl3arDru1D написа:ми не се сърди, ама точно за това иде реч: нищо не може да направи, а това чеси дрънка![]()
е чист популизъм
Пример:
бате ви бойко се трогна много от концесията на Софийска вода и, че ще разтрогне договора
"и верно"
Специално за Сидеров мога да кажа, че така наречената "истина в очите" си е чиста проба демагогия. Идеите му са абсолютно несъвместими с евроатлантическата ориентация на България и методите му са архаични. Той не може да приложи нищо от това, което обещава. Гледайте реално на нещата.
Демагогия е правилната дума

But does a human form display to those who dwell in realms of day
Гледахте ли снощи тъй наречения дебат? Ми то половнината кандидати откачалки .Кире либерало го няма, ама има достойни заместници. Гьорето (Гоце) се изсухли като пръдня из гащи, Болен дръпна една реч в стил Гитлер, Марков има нужда от консултация със специалист, Велев само за Съвета за национална сигурност говореше. Само Берон и Беронов що годе не предизвикваха смях. Пълна трагедия. Как да гласува човек, за кого. И какъв с смисъла от президент крайна сметка???
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
!
е30кандидат написа:Гледахте ли снощи тъй наречения дебат? Ми то половнината кандидати откачалки .Кире либерало го няма, ама има достойни заместници. Гьорето (Гоце) се изсухли като пръдня из гащи, Болен дръпна една реч в стил Гитлер, Марков има нужда от консултация със специалист, Велев само за Съвета за национална сигурност говореше. Само Берон и Беронов що годе не предизвикваха смях. Пълна трагедия. Как да гласува човек, за кого. И какъв с смисъла от президент крайна сметка???

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Гост
-
Тая политическа препирня е добра,защото се избистря настроението на хората!
Мое мнение--- имаше един подобен клоун на Сидеров преди не много време!.... Жорж се казва! И за президент гласуваха 36% от тези,които би трябвало да наричам свои сънародници!!!..... И когато попитах много близък мой приятел защо е гласувал за него ми отговори:
-Ми щото виж как готино говори по телевизора!!!!....
Тва не е шега ,бе хора!Живота ви зависи от това!Ако наистина не можете да изберете за кой-не гласувайте!Но ако избирате-избирайте така ,че наистина да живеете по-добре след тва!...Вие да живеете по-добре-заеби държавата и всичко останало! Не се водете по популизма и смехотвортството!
До скоро смятах,че трябва всички над 60 да ги заключват в деня на изборите,ма май с младежта работата е по-зле! Дори и баба ми/която е на 87/ при избори ме пита за кой да гласува,защото нейния глас е за това аз да живея по-добре след известно време!Жената явно си е с акъла!!!......
Мое мнение--- имаше един подобен клоун на Сидеров преди не много време!.... Жорж се казва! И за президент гласуваха 36% от тези,които би трябвало да наричам свои сънародници!!!..... И когато попитах много близък мой приятел защо е гласувал за него ми отговори:
-Ми щото виж как готино говори по телевизора!!!!....
Тва не е шега ,бе хора!Живота ви зависи от това!Ако наистина не можете да изберете за кой-не гласувайте!Но ако избирате-избирайте така ,че наистина да живеете по-добре след тва!...Вие да живеете по-добре-заеби държавата и всичко останало! Не се водете по популизма и смехотвортството!
До скоро смятах,че трябва всички над 60 да ги заключват в деня на изборите,ма май с младежта работата е по-зле! Дори и баба ми/която е на 87/ при избори ме пита за кой да гласува,защото нейния глас е за това аз да живея по-добре след известно време!Жената явно си е с акъла!!!......