На българия, без любов

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Re: На българия, без любов

Мнение от Bogat-Beden » 09 Ное 2013, 18:40

BMW Power ACM написа:би следвало да си целял нещо, ама така и не разбрахме какво.

да почнем всички да пишем България с малка буква :mhihi:
Ти колега пуснал темата-да не би заради това пък да си заминал за Канада :lol: (напълни се там с криминален контингент бежанци от бившие соц. блок ей, и тая канадска полиция нищо не прави :mhihi: )
Шегувам се разбира се,нека разведрим темата,че ще се слее накрая тази,онази за ножовете и бежанците и ще стане да си е.бе змия ушенцето :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 09 Ное 2013, 22:01

BMW Power ACM написа:
Ако извадя и всичките ти други неща от сорта, че ням ада пишеш името с главна буква никъде по света, подаряваш знамена и още, и още(които всъщност служителите не са имали как да знаят за теб)аз самия също се чудя за какъв чеп им вадиш БГ паспорти и изобщо защо искаш да имаш нещо общо с БГ...уж. :dunno: В смисъл, че си противоречиш. Уж не знам си какво, ама дай пък да извадим от едното и от друго....не може да си ОТ ЦСКА, да влизаш в сектора на Левски и да викаш "кур за ЦСКА"...примерно. Така изглежда отстрани де, истината може и да е друга, не претендирам да съм сигурен, а и ти си знаеш най-добре. Ама щом си пуснал тема тук(в БГ форум, в България)би следвало да си целял нещо, ама така и не разбрахме какво.

Колега, всяко едно докосване до българия е свързано с безкрайно количество нерви. Всякакви държавни институции се подиграват и надсмиват, а арестът ми беше върха на унижението. Това беше капката, която преля не чашата, ами варелът ми с търпение. То се събира, събира и накрая избива. Съжалявам, но съм отвикнал да се подиграват с мен по този начин. Левски, ЦСКА, извинявай, но това ми е прекалено далечно. Гледам хокей, а там нещата са коренно различни. Нямам идея, къде виждаш противоречие. И понеже тук са патриот до патриона, мила моя майно льо, попитай ме колко хора ми дадоха адрес за да им изпратя знамето. Отговорът няма да ти хареса. До момента са 0 (нула). Един единствен ми прати ЛС, дали съм го дал вече на някого. Пуснах темата във форума, защото тук съм повече от 11 години и се познавам лично ичувствам близък с доста от юзърите. Нормално е да споделя с близки хора, а не в някой анонимен сайт.

Аватар

Мнение от F3P » 09 Ное 2013, 22:26

BMW_POWER написа:... И понеже тук са патриот до патриона, мила моя майно льо, попитай ме колко хора ми дадоха адрес за да им изпратя знамето. Отговорът няма да ти хареса. До момента са 0 (нула). Един единствен ми прати ЛС, дали съм го дал вече на някого....

А дали хората не ти искат знамето по друга причина :?: Може би си мислят, че ако ти вземат знамето ще ти вземат нещо твърде скъпо за теб :?:
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 09 Ное 2013, 22:59

BMW_POWER написа:
BMW Power ACM написа:
Ако извадя и всичките ти други неща от сорта, че ням ада пишеш името с главна буква никъде по света, подаряваш знамена и още, и още(които всъщност служителите не са имали как да знаят за теб)аз самия също се чудя за какъв чеп им вадиш БГ паспорти и изобщо защо искаш да имаш нещо общо с БГ...уж. :dunno: В смисъл, че си противоречиш. Уж не знам си какво, ама дай пък да извадим от едното и от друго....не може да си ОТ ЦСКА, да влизаш в сектора на Левски и да викаш "кур за ЦСКА"...примерно. Така изглежда отстрани де, истината може и да е друга, не претендирам да съм сигурен, а и ти си знаеш най-добре. Ама щом си пуснал тема тук(в БГ форум, в България)би следвало да си целял нещо, ама така и не разбрахме какво.

Колега, всяко едно докосване до българия е свързано с безкрайно количество нерви. Всякакви държавни институции се подиграват и надсмиват, а арестът ми беше върха на унижението. Това беше капката, която преля не чашата, ами варелът ми с търпение. То се събира, събира и накрая избива. Съжалявам, но съм отвикнал да се подиграват с мен по този начин. Левски, ЦСКА, извинявай, но това ми е прекалено далечно. Гледам хокей, а там нещата са коренно различни. Нямам идея, къде виждаш противоречие. И понеже тук са патриот до патриона, мила моя майно льо, попитай ме колко хора ми дадоха адрес за да им изпратя знамето. Отговорът няма да ти хареса. До момента са 0 (нула). Един единствен ми прати ЛС, дали съм го дал вече на някого. Пуснах темата във форума, защото тук съм повече от 11 години и се познавам лично ичувствам близък с доста от юзърите. Нормално е да споделя с близки хора, а не в някой анонимен сайт.

Айде стига колега каквото било било, нестига че се изсипва всякаква зган в България, ми сега и в тая тема толкова напрежение и омраза.
Пиши името на страната ни с главна буква, все пак тук си се родил, милиционерите дето едва завършват училище едва ли ще се трогнат от това, че пишеш България с малка буква, така че недей да пишеш "тръни" щото за мен лично е трън да чета така написано.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от pelikana » 09 Ное 2013, 23:02

Не че нещо против колегата пуснал темата,но навремето разправяше как се връщал до тук да ходи на зъболекар щото в канада било непосилно,та дано да са ти направили зъбите.
А до момчето с лалетата,ако навремето беше поучил повече,можеше и той да е банкер тук или шеф на полицията като
Съучениците му,а не складов работник с много интелект в бела канада.без лоши чуства,ама от такива дървени философи
Аман

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 09 Ное 2013, 23:30

Казах го и по горе- да си заминава в Канада и да не мрънка повече. Може ако иска да вземе един автомат и да изтрепе някое училище. :-D:-D:-D

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 09 Ное 2013, 23:34

vld написа:
BMW_POWER написа:
BMW Power ACM написа:

Айде стига колега каквото било било, нестига че се изсипва всякаква зган в България, ми сега и в тая тема толкова напрежение и омраза.
Пиши името на страната ни с главна буква, все пак тук си се родил, милиционерите дето едва завършват училище едва ли ще се трогнат от това, че пишеш България с малка буква, така че недей да пишеш "тръни" щото за мен лично е трън да чета така написано.
Мда и не съди за липсата на патриоти по това, че никой не ти е дал координати за знамето.
Аз лично знаме си имам у нас, не виждам за какво ми е твоето. :dunno: Предполагам и другите с атака. То си е твое, ако щеш прави с него...абе каквото решиш.
Ами като гледаш хокей, аз понеже гледам баскетбол, да ти кажа все едно да викаш едновременно за ЛА Лейкърс и Бостън Селтикс. Горе-долу така е да плюеш по едното като живееш и обичаш това другото, но същевременно пък да искаш някакви неща от това първото, което толкова плюеш. Нормалните хора по принцип като плюят някъде, после не облизват мястото.
А като си от 10 години тук, дали мислиш, че този твой кръг от познати сега изпитва гордост или те подкрепя в тези ти неща със знамето, отрицанието и името на страната ни? Аз ще ти кажа, че на повечето не им пука, а другите просто дразниш. Ако има някой, който споделя идеите ти по конкретния казус, то това ще са безкрайно малко народ ако изобщо има такива, съдейки по коментарите. ;)
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 10 Ное 2013, 2:34

BMW Power ACM написа:
vld написа:
BMW_POWER написа:
BMW Power ACM написа:

Мда и не съди за липсата на патриоти по това, че никой не ти е дал координати за знамето.
Аз лично знаме си имам у нас, не виждам за какво ми е твоето. :dunno: Предполагам и другите с атака. То си е твое, ако щеш прави с него...абе каквото решиш.
Ами като гледаш хокей, аз понеже гледам баскетбол, да ти кажа все едно да викаш едновременно за ЛА Лейкърс и Бостън Селтикс. Горе-долу така е да плюеш по едното като живееш и обичаш това другото, но същевременно пък да искаш някакви неща от това първото, което толкова плюеш. Нормалните хора по принцип като плюят някъде, после не облизват мястото.
А като си от 10 години тук, дали мислиш, че този твой кръг от познати сега изпитва гордост или те подкрепя в тези ти неща със знамето, отрицанието и името на страната ни? Аз ще ти кажа, че на повечето не им пука, а другите просто дразниш. Ако има някой, който споделя идеите ти по конкретния казус, то това ще са безкрайно малко народ ако изобщо има такива, съдейки по коментарите. ;)

как намираш време за тия дълги романи ве Биньооооо!!!
и за да не го приемете за спам ще замоля колегите да се обръщат един към друг по културно
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 10 Ное 2013, 10:17

BMW_POWER написа:Колега, всяко едно докосване до българия е свързано с безкрайно количество нерви. Всякакви държавни институции се подиграват и надсмиват, а арестът ми беше върха на унижението. Това беше капката, която преля не чашата, ами варелът ми с търпение.

Колега хич ама хич не се хаби! Те децата тук не са виновни. Рожбите на фейсбук, Планета Пайнер и амфета нема как да разберат неща, които са на малко по-високо интелектуално ниво от това на амебата. Те не могат да разберат, че флага на най-високата точка на трибуните струва колкото един милион написани тук "патриотични" шитове ;) Та те така.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 10 Ное 2013, 10:31

Понеже той отговаряше на моя пост, а ти на неговия, та да ти отговоря аз за някои крайни, но безпочвени твои заключения.
Фейсбук нямам, няма и да имам. Чалга не слушам, не съм слушал, няма и да слушам. Наркотици не употребявам, няма и да го правя. Ако те интересува да ти кажа, че не пуша цигари, не пия алкохол, кафе даже не пия, ако искаш може и егн-то да добавя с адреса ми и къде и какво съм завършил. :mhihi: За интелектуалното ниво не претендирам за особено високо такова, имам акъл колкото да се оправям и да виждам неща, които не всеки вижда.
Понеже не мисля, че визира все пак конкретно мен, не мога да се съглася и със заключенията ти да храниш тука наред всички, които не са съгласни с неговото мнение само защото не им харесва да гледат името на държавата си с малка буква и как някой отрича всичко родно. Просто е меко казано бездушно. Ако искате ходете и живейте в Чили, в Барбадос, в Канада, в Рио или където пожелаете, това си е ваше право и ние не го отричаме. Или поне аз. Ама недейте така ГРОЗНО да ни натрапвате убежденията си, че едва ли не ние сме малоумниците защото ни е грижа за неща, които на вас не ви минават през ума.
Темата мисля се изчерпа и от тук нататък няма кой да каже нещо кой знае какво, ОСВЕН да се започне някоя разпра за сътворението на света.

Красьо, какво да ти кажа, гледах снощи онези хубавите сини Ф10-ки и им точа лиги за някоя година напред в бъдещето, та от време на време и пописвах, ама съм като октопод на клавиатурата, трябва да ме видиш за да повярваш. Не ми отнема много технологично време да драсна това, което ми е в акъла. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 10 Ное 2013, 21:28

pelikana написа:Не че нещо против колегата пуснал темата,но навремето разправяше как се връщал до тук да ходи на зъболекар щото в канада било непосилно,та дано да са ти направили зъбите.

Koлега, зъби съм правил през 2009г.... Нямам идея колко регистрации имаш, но когато плащам, мисля че имам право на избор. В момента проверявам как стоят нещата в някои латоноамерикански клиники. Там цените са по-ниски, обслужването не по-лошо, а и полетът до там е 3, а не 10 часа.
Понеже се интересуваш, имам доста добра стоматологична застраховка и в последните две прибирания 2011 и 2013 дори не съм сядал за преглед. Медицински услуги ползвам в клиника Вита и болница Токуда, като си плащам на общо снование. Не съм здравноосигурен в страната.
Никога не съм писал, че е "непосилно" да идеш на стоматолог. Съжалявам, но леко си се пообъркал.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 10 Ное 2013, 22:41

BMW Power ACM написа:Понеже той отговаряше на моя пост, а ти на неговия, та да ти отговоря аз за някои крайни, но безпочвени твои заключения.

Млади момко, дори и да не употребяваш наркотици, нямаш фейс или пък си анти-чалга, това не те изключва от категорията "млади момко". Как да го обясня, че човек когато достигне определена възраст, натрупа малко акъл и опит и некакси вижда нещата малко по друг начин. Да давате акъл на такива хора кое как и защо е малко смешно. Аз разбирам, че ви се чешат клавиатурите, но все пак слушайте, помислете два три пъти пък тогава се излагайте.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 10 Ное 2013, 23:28

Откога кебекарите станаха канадци, та взеха да пишат Канада с главна буква :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mrgreen:
Ubi dubium, ibi libertas

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 11 Ное 2013, 0:17

E34 написа:Как да го обясня, че човек когато достигне определена възраст, натрупа малко акъл и опит и некакси вижда нещата малко по друг начин. Да давате акъл на такива хора кое как и защо е малко смешно. Аз разбирам, че ви се чешат клавиатурите, но все пак слушайте, помислете два три пъти пък тогава се излагайте.

Само че не всички трупат акъл :mhihi: Обаче пък всички се самозаблуждават, че като минат определна възраст са го натрупали :mhihi:

П.П.: "Акъл и цикъл не дойдат ли на време въобще не ги чакай!!!"
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 11 Ное 2013, 20:27

E34 написа:
BMW Power ACM написа:Понеже той отговаряше на моя пост, а ти на неговия, та да ти отговоря аз за някои крайни, но безпочвени твои заключения.

Млади момко, дори и да не употребяваш наркотици, нямаш фейс или пък си анти-чалга, това не те изключва от категорията "млади момко". Как да го обясня, че човек когато достигне определена възраст, натрупа малко акъл и опит и некакси вижда нещата малко по друг начин. Да давате акъл на такива хора кое как и защо е малко смешно. Аз разбирам, че ви се чешат клавиатурите, но все пак слушайте, помислете два три пъти пък тогава се излагайте.

Абе де да знам, на 30 станах, дете на 5 години, може и второ да има, отдавна не съм млади момко. Особено откакто лапетата по пътя почнаха да ми викат чичо. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Усещам те накъде биеш, ама си чел през пръсти. Прочети ако имаш желание и нерви моите постове по темата и ми покажи къде видя да съм написал нещо от това, което ти описа в последните си две изречения. Понеже мисля, че няма да го направиш аз ще ти кажа - никъде. Изказванията ми не бяха крайни, даже не заемам ничия страна, описал съм го много ясно, че всеки сам избира и не бива да бъде винен за избора си. Отделно съм описал и бая неща за емиграцията, за хората като вас(все в защита на вашите тези)ама кой да чете. Слагаш ни всички под общ знаменател и давай. Това умение да разграничаваш хората не се придобива с годините...явно.
Имах някои въпроси към автора, той на мен не отговори, няма проблем. Спирам да чета темата дори, макар тя да е лишена от всякакъв смисъл(написах го и доста по-назад)но никой не я затваря. Чака се явно да почнат да се кръстосват шпаги и тогава.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата