Откраднат москвич 412
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Откраднат москвич 412
Извинявам се ,че не е точно тук мястото,ама ми откраднаха москвича ,бял на цвят с рег.номер (черен) ПН-4362, просто ако някой забележи нещо в района на Пловдив ,ще почерпя .Беше ми много ценен. тел.0888290191
(снимка на Москвича има в профила ми)
(снимка на Москвича има в профила ми)
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Без да искам да те отчайвам, но според мен вече е отишъл за старо желязо. В момента дребните крадци и циганите бръмчат на такива далавери. Руските коли са лесни за отваряне и палене. Крадат някое соц. возило и го карат направо в пункт за изкупуване на метали. Там колата се разфасова и изчезва.

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
X-citer написа:Без да искам да те отчайвам, но според мен вече е отишъл за старо желязо. В момента дребните крадци и циганите бръмчат на такива далавери. Руските коли са лесни за отваряне и палене. Крадат някое соц. возило и го карат направо в пункт за изкупуване на метали. Там колата се разфасова и изчезва.
Иначе в 5 часа сутринта(по тъмно) отидох и подадох молба в полицията.Беше 1976 година произвидство и 20 години не беше каран на 110 000 реални километра от как е взет от мототехника ,чисто нов.Е поне да си излея мъката тук, здраве да е в края на краищата .
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Иво написа:А това според мен не трябва да става толкова лесно![]()
На скоро имаше дори репортаж по телевизията за една такава банда. За една нощ - 17 Лади. Крадат ги и ги карали директно в "Стомана" - Перник.

- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
РЕ:
X-citer написа:Иво написа:А това според мен не трябва да става толкова лесно![]()
На скоро имаше дори репортаж по телевизията за една такава банда. За една нощ - 17 Лади. Крадат ги и ги карали директно в "Стомана" - Перник.
A там ги ТУНИНГОВАТ за БИГАЧКИ...

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Според мене тия дето ги купуват и не искат никакви документи са за ебане
Те трябва да го отнесат

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
от известно време е модерно - нямат аларми, отварят се лесно, не са затраховани, не ги спират за проверка...
а и да ги спрат 'ми сори в нас ги остаих че се скарах с жената' и кой ще ти държи москвич / лада за проверка, то и пари няма да почерпи явно...
100-200 кинта взимат на кола, и при положение че е без риск си е много изгоден бизнес.
и аз сори но и според мен веданага са я предали за старо желязо
а и да ги спрат 'ми сори в нас ги остаих че се скарах с жената' и кой ще ти държи москвич / лада за проверка, то и пари няма да почерпи явно...
100-200 кинта взимат на кола, и при положение че е без риск си е много изгоден бизнес.
и аз сори но и според мен веданага са я предали за старо желязо
9 мнения
• Страница 1 от 1