ЗА или ПРОТИВ легализиране на марихуаната

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ЗА или ПРОТИВ легализиране на марихуаната

ЗА
128
48%
ПРОТИВ
102
39%
Все ми е тая
34
13%

Общо гласове : 264
Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Re: ЗА или ПРОТИВ легализиране на марихуаната

Мнение от ///Явор » 05 Ное 2013, 13:20

чакайте да свия,да взема пуканките и продължавайте :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 05 Ное 2013, 13:24

къде си :mhihi:

пп. обичам пуканки :mrgreen:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 05 Ное 2013, 13:26

релаксирам в гаража докато правя едни пластмасови 46чки след серес :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

Потребител
Аватар

Мнение от boqn_petrov » 05 Ное 2013, 14:03

То тревата да ни е проблема, няма още 12:00 а малките с 2литровки бира по пейките ..... .

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 05 Ное 2013, 14:13

Явор написа:релаксирам в гаража докато правя едни пластмасови 46чки след серес :mhihi:

напрегна се от 46-ците ли :mhihi:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)

Мнение от red_bull92 » 10 Ное 2013, 16:47

TNT написа:
Е.Димитров написа:Пусни една анкета "да се легализира ли марихуаната" и ще видиш че повечето ще са "ЗА" легализирането.

По повод от другата тема :mhihi:

Аз съм твърдо против, въпреки че ще изиграе силно положителна роля в икономически аспект. И сега си има пре-предостатъчно наркоманчета.

Абослютно "ПРОТИВ" легализирането :yes:
Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 13 Ное 2013, 23:19

larbi написа:
MatriX_Fucked написа:Ако ще легализирате марата, искам и белото да го легализирате, не на дискриминацията!

Бялото ако го легализираме и ще стане война :mhihi:

може и хероина - то има и доста дето не са умрели от него :bowdown:

ПС: не всеки тревоман е станал наркоман , но всички наркомани тръгват от тревомани ;)

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 14 Ное 2013, 0:21

acho.rs написа:ПС: не всеки тревоман е станал наркоман , но всички наркомани тръгват от тревомани ;)
Ако ми кажеш как с толкова малко думи написа толкова много тъпотии :banghead: :banghead: :banghead: ...ше те еВа у звездата
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: на керосин

Мнение от NoBrainNoPain » 14 Ное 2013, 3:11

Повечето от тук писалите, със сигурност нямат елементарни познания за марихуаната, друга част са опитвали само веднъж-два и вече треперят да не им стане лошо или да не повърнат само при миризмата и .. Аз лично съм ЗА легализацията на марихуаната, защото така или иначе нейната употреба и разпространение няма да спрат, но нека поне държавата да контролира нещата и да прибира част от парите, които се въртят . От чалга и гЮбеци се затъпява доста повече отколкото от трева .. фен съм на ракията, но като се направиш на щайга да не можеш да ходиш, след това да повръщаш където ти дойде, после няколко часа си в нокаут и хич не ти пука къде точно се намираш и на всичкото отгоре си си прецакал целия следващ ден от главоболие и невъзможност нито да пиеш нещо, нито да ядеш, май не си струва .. пък да не говориш колко много повече си отровил организма си в сравнение с едно напушване, от което след няколко часа филмче или смях само огладняваш и ти се доспива ...
Не бъдете назидателни , всеки да гледа себе си ..
:smoke:
Аз съм млад , силен , красив , здрав , богат и много талантлив ... Има ли значение какъв цвят е BMW-то ми ?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 14 Ное 2013, 21:04

NoBrainNoPain написа:Повечето от тук писалите, със сигурност нямат елементарни познания за марихуаната, друга част са опитвали само веднъж-два и вече треперят да не им стане лошо или да не повърнат само при миризмата и .. Аз лично съм ЗА легализацията на марихуаната, защото така или иначе нейната употреба и разпространение няма да спрат, но нека поне държавата да контролира нещата и да прибира част от парите, които се въртят . От чалга и гЮбеци се затъпява доста повече отколкото от трева .. фен съм на ракията, но като се направиш на щайга да не можеш да ходиш, след това да повръщаш където ти дойде, после няколко часа си в нокаут и хич не ти пука къде точно се намираш и на всичкото отгоре си си прецакал целия следващ ден от главоболие и невъзможност нито да пиеш нещо, нито да ядеш, май не си струва .. пък да не говориш колко много повече си отровил организма си в сравнение с едно напушване, от което след няколко часа филмче или смях само огладняваш и ти се доспива ...
Не бъдете назидателни , всеки да гледа себе си ..
:smoke:

Е никой не е казал, че 2 бутилки уиски са полезни , но не всеки от пиещите алкохол , повръща по пейките всеки ден . Дозата прави отровата, но щом консумираме алкохол хайде да легализирам всичко друго което ни ебава мозъка :dunno:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 14 Ное 2013, 22:43

Абе искате ли всеки от пишещите да пише и на колко е години. Да започна - на 34 съм и съм против по доста дълъг ред причини, но сега пиша от тел и ще си счупя палеца ако започна да ги изброявам.

Sent from my GT-I9070 using Tapatalk

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 14 Ное 2013, 23:20

NoBrainNoPain написа: ....Аз лично съм ЗА легализацията на марихуаната, защото така или иначе нейната употреба и разпространение няма да спрат, но нека поне държавата да контролира нещата и да прибира част от парите, които се въртят....:smoke:

Е дай да легализираме и хероина....то така или иначе неговото разпространение няма да спре ? :paranoid:
Баце да не пушиш докато пишеш ? :mhihi:

Иначе съм на 33 годинки,и ако на всеки ъгъл почна да виждам напушени копилетия,които се хилят като идиоти,свивайки поредната си легализирана тревЪ....мисля,че ще откача :mrgreen:

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: на керосин

Мнение от NoBrainNoPain » 15 Ное 2013, 0:58

И acho.rs и Stambeto, както казах и двамата нямате познания за марихуаната(общата ви култура по темата е ниска го разбирай). Acho, казваш че имаме правото да си чупим тиквата с уиски, но с трева не .. защо ?
КАЗАХ не бъдете назидателни, не се опитвайте да промените мнението и/или мисленето на някого, заради вашата гледна точка .. гласувайте и дайте доводи защо ВИЕ сте гласували така, а не защо еди кой си не трябвало така да прави .
Няма да пиша повече в темата, защото така или иначе много глупости се изписаха ...

sambeto написа:..
Е дай да легализираме и хероина....то така или иначе неговото разпространение няма да спре ?

Щом изобщо сравняваш тревата с хероина, смятай колко си начетен по темата ..
А по-добре ли е да виждаш някакви хора, които вървят на зиг-заг и се чудят 15 минути как да пресекат едно кръстовище, отколкото хора, които са весели, кой знае защо ?
Аз съм млад , силен , красив , здрав , богат и много талантлив ... Има ли значение какъв цвят е BMW-то ми ?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 15 Ное 2013, 10:54

^Нормално е да имаш подобна позиция в предвид никнейма ти и аватара :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 15 Ное 2013, 10:57

Аз също намирам отношението към конопа за лицемерно имайки предвид тютюна и алкохола как се разпространяват.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата