Въпросче за "MIAMI VICE"
Модератор: Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Въпросче за "MIAMI VICE"
Въпроса ми е свързан с един изрудски американ мъсъл кар. Появява се на няколко пъти в този филм за малко, но или е на заден план или е снимана в тъмнина и не мога да различа марката. Става въпрос за колата, която се движи зад бялата 6-ца преди последната престрелка във филма и с която Съни и дръпната мадама избягаха на края към една вила на брега на морето. Колата имаше много брутално излъчване и ми е любопитно каква марка е за да мога да разбера малко повече подробности за нея.

Re: Въпросче за "MIAMI VICE"
dodge chargerX-citer написа:Въпроса ми е свързан с един изрудски американ мъсъл кар. Появява се на няколко пъти в този филм за малко, но или е на заден план или е снимана в тъмнина и не мога да различа марката. Става въпрос за колата, която се движи зад бялата 6-ца преди последната престрелка във филма и с която Съни и дръпната мадама избягаха на края към една вила на брега на морето. Колата имаше много брутално излъчване и ми е любопитно каква марка е за да мога да разбера малко повече подробности за нея.
No bling at the Ring
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
3 мнения
• Страница 1 от 1