Отмъщение ... или какво ще стане ако?
Модератор: Общи модератори
63 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- тони6600
- Палавника
-
- Кара: 320 D '03; Х5 Е70
По-добър вариант:
1.Оставяш колата на мира
2.Теглиш му една и го забравяш.
3.Отиваш и му казваш както каза колегата, че не те кефи.
4.Ако пак се заяжда и те дразни минаваш на план Б - отиваш купуваш си един спрей от оръжеен магазин - такъв дето е и с пипер не само газ,купуваш една шапка ловна за зимата тип скиорска маска(купи нещата от различни магазини да не се светнат нещо),от там една тръбичка по-лека или полицейска палка с оловно топче от горе които са и зачакваш
. Вече рано се стъмнява знаеш го къде живее кога се прибира ако е много светло около вас откачаш крушките във входа на първите два етажа и чакаш,от там солидно количество спрей във гърдите пръскаш да може да го държи повече спрея и с палката отзад в краката ама само там го удряй,че може да го утрепеш иначе и после му казваш каквото имаш да казваш.Цялата работа трае не повече от 45 секунди щото ще почнат да излизат хора и да се събира тълпа,от там спокойно излизаш от входа или там където е било и изчезваш и отиваш при голяма компания приятели като преди това хвърляш маската и спрея в някаде в някой боклук или я подпалваш маската и после изхвърляш палката и си при тайфата като няколко пъти питаш колко е часа да им се набие в колко си бил там и си готов.
1.Оставяш колата на мира
2.Теглиш му една и го забравяш.
3.Отиваш и му казваш както каза колегата, че не те кефи.
4.Ако пак се заяжда и те дразни минаваш на план Б - отиваш купуваш си един спрей от оръжеен магазин - такъв дето е и с пипер не само газ,купуваш една шапка ловна за зимата тип скиорска маска(купи нещата от различни магазини да не се светнат нещо),от там една тръбичка по-лека или полицейска палка с оловно топче от горе които са и зачакваш

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Escape написа:бахти....после що хората драскали колите, чупели стъкла и прочии мизерии. По добре иди при човека и директно в очите му кажи "така и така пич не ме кефиш"
Ако просто му преебеш нещо по колата има шанс той да не разбере нито кой е, нито защо. Т.е. ефекта ще е нулев
и си прав и не си ...
Като ида да му кажа, "че не ме кефи" (което ми се струва много тъпо), най-много да изям няколко шамара или да ми тегли една майна, и резултат никакъв, даже ще е още повече минус за мен.
Не ми е особенно приятно, че се налага да се стига до там, обаче няма просто друг начин!
Капина, тия с бой не се оправят, и да го биеш това, ъкъл няма да му дойде. Като си бръкне в джоба за ремонт (1-2 пъти), другия път ще се замисли дали ще раздава путки майни наляво и надясно и дали ще е толкова отворен.
Просто някой хора от дума не разбират.

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- vicho
- старши ентусиаст
-
sleepwalker написа:със полиуретанова пяна става супер
това за какво е

Ми моята идея е че има хора(какъвто явно е случая) дето и да им обясниш няма да те разберат, т.е. според мен няма да постигнеш нищо
Разправял съм се с такива хора и просто няма шанс да се осетят за какво иде реч.
Най фрапантния случай беше един чичка на около 50, професионален алкохолик и аз като му кажа нещо той се обръщаше към жена му да му обясни с по прости думи
Така че и да му направиш нещо на колата, вероятно няма да се усети какъв е повода.
Разправял съм се с такива хора и просто няма шанс да се осетят за какво иде реч.
Най фрапантния случай беше един чичка на около 50, професионален алкохолик и аз като му кажа нещо той се обръщаше към жена му да му обясни с по прости думи

Така че и да му направиш нещо на колата, вероятно няма да се усети какъв е повода.
- vicho
- старши ентусиаст
-
Ще му оставя бележка с подробни обяснения как и кога трябва и не трябва да се държи и защо... 

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
КАква е колата? АКо е БМВ викни някой Юзър от форума да я гепи и ... така - няма да има кола вече 

BMW only!
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Това за мене са пълни глупости... Ако всеки така си решаваше проблемите. Не знам какво ти е казал тоя ама пий една вода и щи мине. Както някой каза за всичко си има време и място и нещата винаги се балансират 

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
- vicho
- старши ентусиаст
-
BMWALPINA написа:Бате тва оня дет ми разправяше ли веднъж?
не е тоя ...
Иво, пих и съм по-спокоен вече, ама някой път като ми скефне ще му покажа откъде изгрява слънцето!
Ако искаме да си оправим държавата, първо ние трябва да станем на хора и чак тогава да изявяваме някакви претенции, а като по улицата 70% са простаци, 20% мангали и я има 10 свестни я не, кво искаме!
- Azrail
- UFO Pilot
-
Бе и аз доста често съм се замислял какво да ги правя такива...
Има го и единия, и другия вариант, но за мен за момента са на кантар нещата. Доста солидна дискусия може да излезне от тая тема... В смисъл като количество
'Щото хем не е да го оставиш, щото като знае, че може да се прави на 200лв на цяло безнаказано, ще започне да се прави и на 300, обаче от друга страна насилието поражда насилие... Не е това начина... (или може би е?)
Не знам, аз лично съм доста раздвоен и от време на време на такива типове ми иде да им изтръгна гръбнака и да го пребия с него, душейки го с червата му, но в крайна сметка се овладявам и не правя нищо, което също не е правилно (май).
Има го и единия, и другия вариант, но за мен за момента са на кантар нещата. Доста солидна дискусия може да излезне от тая тема... В смисъл като количество

Не знам, аз лично съм доста раздвоен и от време на време на такива типове ми иде да им изтръгна гръбнака и да го пребия с него, душейки го с червата му, но в крайна сметка се овладявам и не правя нищо, което също не е правилно (май).
MORE BEER!
63 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5