Отмъщение ... или какво ще стане ако?
Модератор: Общи модератори
63 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Сега и аз де се изкажа
но първо да дам пример. Имам един приятел, който е моряк. Баща му е починал лека му пръст. Та той пътува доста и оставя колата си на майка му да я кара. Жената много е преживяла. Та един подобен комшия докато моя човек го е нямало (по плаванията) постоянно я тормозел. Обиждал я е, карал я е да мести колата от "неговото" място пред блока, псувал я е че не може да кара. Някви такива неща. А бе за убиване. Даже май няколко пъти я е разплакал. Та моя човек обаче разбрал като се върна миналия път и му разби кофата пред блока пред всички и сега никой не смее да каже нещо на майка му. Та ако и твоя случай е подобен и щом не може да го набиеш прави ЦАРСКАТА ВОДА и това е

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
аз не разбрах какъв е случая т.е. за какво искаш да му връщаш. Ако онзи ти говори нещо и затова се връзваш - що го слушаш, нека си говори сам, луди всякакви.
Ако нещо прави с колата си - примерно засичате, спира къде си иска или нещо подобно - по добре му тегли една майна и гледаш да го избягваш като не можеш да го пребиеш и така
Ама да съсипваш колата и да му оставяш бележка - той може пак да си продължи и при втоиря път като решиш да му правиш нещо на колата да те пипне и тогава ще има кой-кого.
Аз лично не виждам смисъл в съсипването на кола на някой си заради него самия, все пак колата не е виновна, а онзи тъпак. Ако на него не му пука за колата, ще му е все тая какво й правиш и ако си има достатъчно пари, то за тебе файда никаква, най-много при поредното съсипване на колата му да те спипат
Ако нещо прави с колата си - примерно засичате, спира къде си иска или нещо подобно - по добре му тегли една майна и гледаш да го избягваш като не можеш да го пребиеш и така
Ама да съсипваш колата и да му оставяш бележка - той може пак да си продължи и при втоиря път като решиш да му правиш нещо на колата да те пипне и тогава ще има кой-кого.
Аз лично не виждам смисъл в съсипването на кола на някой си заради него самия, все пак колата не е виновна, а онзи тъпак. Ако на него не му пука за колата, ще му е все тая какво й правиш и ако си има достатъчно пари, то за тебе файда никаква, най-много при поредното съсипване на колата му да те спипат
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
Според мен пък отмъщението води до нови и нови простотии....Бъди благороден и не обръщай внимание не вярвам да е толко нещо нетърпимо че да си струва главоблъскането 

НЕВОЛЯТА УЧИ........

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Бате явно не те е нервирал достатъчно
Ако те беше изнервил толкова много досега да си го причакал с тръба в тъмното
Е повярвай ми колкото и да е як ако го уцелиш няма да те забрави до живот

Ако те беше изнервил толкова много досега да си го причакал с тръба в тъмното

Е повярвай ми колкото и да е як ако го уцелиш няма да те забрави до живот

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Има една много готина течност която се раздува доста когато съхне.. напълни му всичките ключалки и уплътнения и ще може да влиза само през прозорците.
П.С.Мога да ти намеря, ако искаш.

П.С.Мога да ти намеря, ако искаш.
- Иво
- шПерко
-
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
Номерът с кирките също е доста стряскащ
Извън базика,веднъж ми бяха изляли нещо,което много приличаше на боза(незнам дали нарочно или не),но беше изсъхнало и нямаше миене,дори прецака лака на предния капак.....така 4е,давай с кирките 

[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
Escape написа:бахти....после що хората драскали колите, чупели стъкла и прочии мизерии. По добре иди при човека и директно в очите му кажи "така и така пич не ме кефиш"
Ако просто му преебеш нещо по колата има шанс той да не разбере нито кой е, нито защо. Т.е. ефекта ще е нулев
Въобще не е нулев ефекта, тогава му става ясно, че е сгафил някъде, но незнае къде и започва да се озърта и да внимава повече, факта, че колата ще седи сума ти време в сервиза и ще плаща, ще го накара да се замисли дали начина по който живее е добър и дали да продължава в същия дух.
А иначе, кетчупа, лютеницата, спирачната течност или пирона са най-добрия вариант. Ще му струва една торба пари и ще седи колата 1 седмица в сервиза
абе и вие сте като мене
абе и вие сте като мене
загубих си телфона в едно такси имам му и адреса и сичко ... и вместо да ходиа да го утрепам от бои си седиа в къщи обиаснението беше щотот го привикаха веднага че качил клиенти и не е намирал телфон
имам му адреса и сичко и като вас се чудиа каква мрасотиа да му направиа и нищо не предприемам щото си имам други грижи ...
само информативно ще ви споделия не че мястото и му е времето ... познавам лоши хора, отдавна съм в клуб 9 по 19 твърде дълго освен това съм 120 кила и съм прилично висок ... демек не съм кофа лайна
и още не съм си дигнал газа да го отрепия от бой с голи ръце
слизам 20 минути по късно званиме и телфона с извадена батерия ... звани му диспечера оставял бил клиенти после се оказа че вече ги бил оставил .. еи такива разминавания
та най мъшко е отиваш и му шибваш един в мутрата .... секви други планове ми се виждат смешни, ако не ти стиска и смяташ че си по умен се скатаваш и това е ...
срам ама това е живота и ако го разказете това на някой познат ще ви чукам
загубих си телфона в едно такси имам му и адреса и сичко ... и вместо да ходиа да го утрепам от бои си седиа в къщи обиаснението беше щотот го привикаха веднага че качил клиенти и не е намирал телфон
имам му адреса и сичко и като вас се чудиа каква мрасотиа да му направиа и нищо не предприемам щото си имам други грижи ...
само информативно ще ви споделия не че мястото и му е времето ... познавам лоши хора, отдавна съм в клуб 9 по 19 твърде дълго освен това съм 120 кила и съм прилично висок ... демек не съм кофа лайна
и още не съм си дигнал газа да го отрепия от бой с голи ръце
слизам 20 минути по късно званиме и телфона с извадена батерия ... звани му диспечера оставял бил клиенти после се оказа че вече ги бил оставил .. еи такива разминавания
та най мъшко е отиваш и му шибваш един в мутрата .... секви други планове ми се виждат смешни, ако не ти стиска и смяташ че си по умен се скатаваш и това е ...
срам ама това е живота и ако го разказете това на някой познат ще ви чукам
- Иво
- шПерко
-
Re: абе и вие сте като мене
535 написа:срам ама това е живота и ако го разказете това на някой познат ще ви чукам
А тва какво трябваше да значи

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Има нещо друго ако се оставиш да говори (или каквото прави там) излиза така че си некво шубе и той ще ти се качва още повече на главата за такива хора само бой му е майката. Майками има един конфликт с едни съседи и мъжа беше разправял на майками знаеш ли кои съм аз и такива неща а той е просто един мишок веднъж на паркинга тругнах да го газя ма се скри зад едни коли после пак на майками се правии са съм си обещал 4е нема да е задълго така ще бъде много здрво изненадан
- Иво
- шПерко
-
Всяка ситуация трябва да бъде преценена. Как разсъждавате като даже не знаете каква е случката. За мене това да правиш подобни неща на колата на някой е жалко. Освен ако не е извършил нещо наистина брутално де. Отвръщаш му със същото, може и да не набие и кво. Нали имаш приятели, после ще му влезете повече. Сега примерно много хора си мислят аз съм 160кг. и всички ще ми имат страх и ще си говоря каквото си искам. Ама до едно време 

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Иво написа:... аз съм 160кг. ...
абе 160 не си, ама имаш шансове

You said: "Time will change!" What if it changes you?
63 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5