Малко романтика

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10 535i
Мечтае да кара: BMW M6 F13

Малко романтика

Мнение от Tsureto » 22 Ное 2013, 10:43

С приятелката ми имаме нужда да отидем някъде за два дни (една нощ),но и идея си нямам къде да я заведа.Тя е малко поохладняла,дори тя ми го каза,поради зачестилите скандали иии просто и двамата остановихме,че имаме нужда да отидем някаде събота и неделя.Говорим за София/София Окръг.Дори да не е с преспиване,просто да е на хубаво място ии да си прекараме доста добре.Кажете някакви предложения,къде да я заведа?Хотел с басеин/спа (да не е 100лв. нощувката)......хубав ресторант.....незнам,наистина съм в шах на тази тема.Моля помощ..
Who needs antidepressants when you can drive an BMW.

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Re: Малко романтика

Мнение от boksioraE39 » 22 Ное 2013, 10:48

На бонсови поляни има едно хотелче,казва се На върха от интернет можеш да вземеш телефона,та звъниш там и поръчваш стаята с джакузито,ресторанта е на много високо ниво и стаята ще ви хареса,всичко е точно за случая... Мисля че стаята беше около 50-лева.
Успех.
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 22 Ное 2013, 10:51

като е поохладняла я загрей с един шамар зад врата или направо шут в гъзаТ, нали знаеш ръжда и жена като тръгнат к'во става... :paranoid:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i

Мнение от raduslaf » 22 Ное 2013, 11:07

Projektzwo написа:като е поохладняла я загрей с един шамар зад врата или направо шут в гъзаТ, нали знаеш ръжда и жена като тръгнат к'во става... :paranoid:

Ти така ли би направил? :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Tsureto » 22 Ное 2013, 11:35

Абе не съм много съгласен с това "ръжда и жена тръгнат лиии.....".Просто напоследък имахме еднообразие ии доста скандали,отделно имаме доста проблеми и около нас и това оказва влияние,особено на нея.За това мисля,че ще е добре да отидем някъде и да прекараме добре :roll:

ентусиаст
Аватар
Кара: чайник

Мнение от sas_88 » 22 Ное 2013, 11:41

Община Роман с.Караш хотел "Горска Фея" чудничко е,насред природата. Не е много скъпо ресторанта е хубав и бунгалцата са страшни.Може да ви е малко скучно защото няма много къде да се ходи,но пък щом е охладняла се затваряте за 1-2 дена и може яко да и подгрееш терлика :ok: :mhihi:

http://pochivka.bg/o-8989-%D1%85%D0%BE% ... 0%B5%D1%8F

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Колело
Мечтае да кара: Suzuki Gsx R1 (к9) в народното събрание

Мнение от Conqueror » 22 Ное 2013, 12:08

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от taratora » 22 Ное 2013, 12:11

Projektzwo написа:като е поохладняла я загрей с един шамар зад врата или направо шут в гъзаТ, нали знаеш ръжда и жена като тръгнат к'во става... :paranoid:

+1

Cvetun написа:Абе не съм много съгласен с това "ръжда и жена тръгнат лиии.....".Просто напоследък имахме еднообразие ии доста скандали,отделно имаме доста проблеми и около нас и това оказва влияние,особено на нея.За това мисля,че ще е добре да отидем някъде и да прекараме добре :roll:

То тва им е най-лесно на сегашните мърли. "Еднообразно ми е....много проблеми...няма пари....а...у". Цаката не е веднага да подвива опашката и да "охладнява", а да се напъне малко и тя, щото сте двамата в кюпа. Не може на единия да му е все тая, а другия да се чуди какво да прави, че да угоди на първия. Проекта е прав, тва с басейни/джакузита/спа само ще закърпиш положението за известно време. Пиши я бегала и давай следващата :mhihi:

Иначе за СПА и такива глупости виж в grabo.bg, alldeals, kollektiva и другите сайтове за групово пазаруване къде са. Има изобилие от оферти "за двама".
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 22 Ное 2013, 13:02

taratora написа:То тва им е най-лесно на сегашните мърли. "Еднообразно ми е....много проблеми...няма пари....а...у". Цаката не е веднага да подвива опашката и да "охладнява", а да се напъне малко и тя, щото сте двамата в кюпа. Не може на единия да му е все тая, а другия да се чуди какво да прави, че да угоди на първия. Проекта е прав, тва с басейни/джакузита/спа само ще закърпиш положението за известно време. ".

Съгласен,
С уговорката,че само колегата си знае каква е точно ситуацията,може и той да не е много за търпене :lol: (теоретично де, не целя да обиждам)
Иначе сега е предсезон Боровец и не е пълно, излизат оферти- ако отидете рано петък/събота и сте по разходките определено има къде да се ходи и какво да се гледа.
Ако сте по-скоро хедонистично настроени ,може би друга дестинация е за предпочитане :oops:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Tsureto » 22 Ное 2013, 13:18

Еми тя 2 месеца ми даваше много,като цяло,беше до мен в трудни моменти,промени много неща заради мен.Но последните 3-4 скандала бяха заради мен иии я нараних като цяло,което доведе до това нещо,демек не е така,както написахте по-горе.Мерси за предложенията,а ако примерно не успеем с нощувка,нещо ресторант или друго "забавление" така да се каже да предложите :dunno:

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 320 Touring

Мнение от SpeedyMan » 22 Ное 2013, 13:30

Не е в софийско ама ако ти се кара 2 часа по магистралата: http://www.izvor-hotel.com/ по-малък и задушевен
или

http://www.spahotelcalista.com/ този е по-голям и има много добър спа център
Изображение Изображение
Изображение BMW 320d Touring Изображение MB A170 CDI

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Мнение от DiMIcha84 » 22 Ное 2013, 13:35

За съжаление колегата е прав, ама все пак не ти пречи да пробваш. Успех.
Изображение

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 22 Ное 2013, 14:12

DiMIcha84 написа:

За съжаление колегата е прав, ама все пак не ти пречи да пробваш. Успех.

Тц тц излезнаха и големите мъже дето си бият жените и са постройли комунизма много отдавна,пичове не всички са кифли и се постъпва така с тях,та вместо да надъхвате младежа с глупости по-добре се придържаите към темата.
Ако е за ресторант само,резервирай маса в ниагара. ;)
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 320 Touring

Мнение от SpeedyMan » 22 Ное 2013, 14:19

Секса оправя нещата, боя - не.

По-добре як секс от колкото як бой ;)
Изображение Изображение
Изображение BMW 320d Touring Изображение MB A170 CDI

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F82 M4

Мнение от devent » 22 Ное 2013, 14:20

Аз съм на мнение, че връзката е двустранна.. Ако си заслужава мадамата, обясни й ситуацията, че си затруднен, че имаш проблеми и тя ако е жена на място ще те разбере и ще бъде до теб и с теб. Много е тъпо всеки път да я "подгряваш" след всяко малко скарване. Така губиш твоята същност, променяш се само да й угодиш, а това не е редно.
Вече е ясно, че щом питаш си го решил(дано да не си сгрешил), така че няма да спамя излишно, а ще ти дам съвет да отидете до яз. Искър има едно много прекрасно местенце - http://www.kamelot-bg.com/

sas_88 написа:но пък щом е охладняла се затваряте за 1-2 дена и може яко да и подгрееш терлика :ok: :mhihi:

:lol:

Следваща

Назад към Извън Темата