ЗАВЪРШЕНА: Клубни тениски- сини, бели....
- Dimo
- баварски фанатик
- 

- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
И аз си получиох тениската, благодаря много момчета за усилията и бързината с които направихте всичко въпреки всичките проблеми! 
Като идвате към София заповядайте на бира!
			Като идвате към София заповядайте на бира!

Asterix написа::bowdown:
ms, BraZeN - Благодаря Ви искрено за усилията и хвърлените нерви.
ЕДИТ2: BraZeN - извинявай, че не те добавих още вчера, нека не звучи като оправдание, обаче бях мнооого изморен.
Н П - И без това мойта заслуга беше почти никва поради огромната ми липса на време . Иначе мерси за благодарностите , и двамата с Милен се надяваме всички да си харесате тениските и да си ги носите дълго и с удоволствие !
- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
- 

- Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
- Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ
- amd
- клавиатурен мунингист
- 

- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Ееее благодаря ви - получих си тениските и са супер  Е това са точни хора - въпреки известни трудности се напънаха, оставиха собственото си време настрани и завършиха поръчката успешно, сега съм много радостен (нашите са получили тениските във Видин и аз ги чакам в Събота да ги върнат в София
  Е това са точни хора - въпреки известни трудности се напънаха, оставиха собственото си време настрани и завършиха поръчката успешно, сега съм много радостен (нашите са получили тениските във Видин и аз ги чакам в Събота да ги върнат в София  ). Евала още веднъж!
 ). Евала още веднъж! 
п.с. другите несериозници от "бмв клуб българия" - учете се, защото тези хора бяха доста по-бързи от вас!
			 Е това са точни хора - въпреки известни трудности се напънаха, оставиха собственото си време настрани и завършиха поръчката успешно, сега съм много радостен (нашите са получили тениските във Видин и аз ги чакам в Събота да ги върнат в София
  Е това са точни хора - въпреки известни трудности се напънаха, оставиха собственото си време настрани и завършиха поръчката успешно, сега съм много радостен (нашите са получили тениските във Видин и аз ги чакам в Събота да ги върнат в София  ). Евала още веднъж!
 ). Евала още веднъж! 
п.с. другите несериозници от "бмв клуб българия" - учете се, защото тези хора бяха доста по-бързи от вас!
BMW only!
		- БаЯн
- ентусиаст
- 

- Кара: Е30 340!!!
- Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3
- sikar
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: Е60 LCI 530 xd MT
- БаЯн
- ентусиаст
- 

- Кара: Е30 340!!!
- Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3
- ms
- 

- 

- Кара: Кенеф от Инголщат
Момчета извинявам се за пропуска- не ви казах с коя куриерска фирма ще пристигнат тениските. Поради "леко" несериозното отношение на фирми като Еконт и Спиди се наложи да ползвам други куриери- Лео Експрес. Ето ви сайта на фирмата откъдето да си вземете адреса и тел. на офисите им в различните градове ЛЕО ЕКСПРЕС Изрично проверих, че ежедневни доставки се извършват до всички градове от които имаше заявки за тениски. Просто си изберете града от менюто и ще си намерите адреса на офиса...
ПС.: Извинявам се, че тениските се забавиха малко повече от очакваното, но момчетата първоначално бяха допуснали една грешка в цветовете и се наложи да им ги върнем.

ПС.: Извинявам се, че тениските се забавиха малко повече от очакваното, но момчетата първоначално бяха допуснали една грешка в цветовете и се наложи да им ги върнем.
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
- 

- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
- Veson
- младши ентусиаст
- 

- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
- Asterix
- младши ентусиаст
- 

- Кара: Е46 320Ci
Между другото да кажа - ако някой не иска своята тениска (Размер - С или М) Нека да ми пише ЛС. Аз имам интерес. По възможност ако е синя. Перфектно би било да е С размер.
Ако няма ... Здраве да е

Ако няма ... Здраве да е

Asterix написа:Между другото да кажа - ако някой не иска своята тениска (Размер - С или М) Нека да ми пише ЛС. Аз имам интерес. По възможност ако е синя. Перфектно би било да е С размер.
Ако няма ... Здраве да е
Мисля че има още останали от някои размери - вклиучително от М , С не са поръчвани , така че ако някой иска доп. тениски да казва точно какво му трябва . MS може да каже със сигурност но мисля че който иска допълнително ще се намерят . Само давайте конкретни запитвания !!!
- amd
- клавиатурен мунингист
- 

- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
мОЯта вече е за пране, планирам да я нося седмица без да я пера, не мога да се разделя с нея  (шегувам се разбира се, макар, че наистина много ми харесва).
  (шегувам се разбира се, макар, че наистина много ми харесва).
			 (шегувам се разбира се, макар, че наистина много ми харесва).
  (шегувам се разбира се, макар, че наистина много ми харесва).BMW only!