Смяна на талона до края на годината!
Модератор: Общи модератори
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Re: Смяна на талона до края на годината!
пак гласувайте за БСП
до края на мандата може и още по-нови номера и талони да трябва да сменим

до края на мандата може и още по-нови номера и талони да трябва да сменим
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Пеца не ,че ги защитавам тия червени боклуци ама Наредбата е Н-3/ от 18.02.2013г. (те всички са от БКП и без това ).
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Мислех си че е само предложение но: http://www.dnes.bg/stranata/2013/11/24/ ... -lv.207188
Само като си помисля какви опашки ще са.......

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
AGT написа:Пеца не ,че ги защитавам тия червени боклуци ама Наредбата е Н-3/ от 18.02.2013г. (те всички са от БКП и без това ).
Принципно е така ама тая наредба до сега никой никаде по Радио или Телевизия не съобщи,че е задължителна? Че после ще е по-скъпо или невъзможно. Иначе да от началото на годината като съм ходил да регистрирам в КАТ София ме питат и отбелязват в талона...
Имам един Пасат 90г на газ слагана пред блока и май ще го бракувам

Тва ме дразни в нашата смотана държава,че в Италия примерно и Австрия се движат автомобили с номера от 70те години и никой не ги задължава да ги сменят!!! Чакат по естествен път да си отидат /загинат/
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
barty написа:Мислех си че е само предложение но: http://www.dnes.bg/stranata/2013/11/24/ ... -lv.207188
Тоест, след 1 март 2014, цената на газовите инсталации скача автоматично с едни 400 лева

- chenchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5 Е53
- Мечтае да кара: E39 M5...
Е добре на мен бутилката ми е на резервната на мястото,зареждачката е при тази на бензина,дюзите са под кората на мотора,а ключето в единия тайник,аджеба как ще ме глобят Катаджии примерно?

chenchev написа:Е добре на мен бутилката ми е на резервната на мястото,зареждачката е при тази на бензина,дюзите са под кората на мотора,а ключето в единия тайник,аджеба как ще ме глобят Катаджии примерно?![]()
Ще седат на пусия на бензиностанцията и като те видят, че сипваш газ - ела тука, че ми требеш

А сега сериозно по темата - тая глупост няма как да стане. Нито още са издадени лицензи на сервизи, които да "сертифицират" газовите уредби, нито пък КАТ имат капацитета до март 2014 да прекарат през каналите всички коли с АГУ .
Не Мы такие, Жизнь такая
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
да се надваме че няма да стане, ето още една последица от управлението на пожарникара .....дано новите смешници я отменят защото накрая и последния Българин които остане в тази изгнила държава няма да иска и знамето да вземе 

bedrock city racing
- rosendaal
-
-
- Кара: '74 3.0CSi
- Мечтае да кара: made by pininfarina
- Детайли за колата: винаги над 200 к.с.
Който иска да си слага газова уредба от какъвто и да е тип след 1ви март ли кога е там,просто преди да го направи като си регистрира ''новата'' кола в КАТ ги кара да пишат че ще се движи и на ЛПГ или каквото там си иска и това е.След това ще си слага газовата.
Но друго си е едно гръмко заглавие в еди-коя-си медия и рейтинга да се вдигне ,а.
Аз разбирам всички да спазваха правилата,да не съм виждал коли на газ паркирани в подземни гаражи,че това да беше проблема.
Някой се опитва да сложи ред в държавата-всички са против.
Българина иска да кара както си иска,да паркира където си иска,да дриска където си иска,никой да не му казва какво да прави и е най-щастливия на света тогава,независимо от клоаката в която живее.
Но друго си е едно гръмко заглавие в еди-коя-си медия и рейтинга да се вдигне ,а.
Аз разбирам всички да спазваха правилата,да не съм виждал коли на газ паркирани в подземни гаражи,че това да беше проблема.
Някой се опитва да сложи ред в държавата-всички са против.
Българина иска да кара както си иска,да паркира където си иска,да дриска където си иска,никой да не му казва какво да прави и е най-щастливия на света тогава,независимо от клоаката в която живее.
- thunderl
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 99' Е39 520i M52B20TU
Моята е слагана в сервиз имам си паспорт, но в талона ми не пише "Газ"... Трябва ли да ходя да си сменям талона, за да избегна по-голяма простотия?
- Божил|Божилов
- кандидат ентусиаст
-
thunderl написа:Моята е слагана в сервиз имам си паспорт, но в талона ми не пише "Газ"... Трябва ли да ходя да си сменям талона, за да избегна по-голяма простотия?
Да,задължително!

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Аз ще изчакам малко..
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
stefanoff написа:chenchev написа:Е добре на мен бутилката ми е на резервната на мястото,зареждачката е при тази на бензина,дюзите са под кората на мотора,а ключето в единия тайник,аджеба как ще ме глобят Катаджии примерно?![]()
Ще седат на пусия на бензиностанцията и като те видят, че сипваш газ - ела тука, че ми требешНали и без това уж им забраниха случайните проверки по пътищата, а като гледам глобата е между 2к и 5к (
) , така че в процент рушвета го виждам между 200 и 500 лв
![]()
А сега сериозно по темата - тая глупост няма как да стане. Нито още са издадени лицензи на сервизи, които да "сертифицират" газовите уредби, нито пък КАТ имат капацитета до март 2014 да прекарат през каналите всички коли с АГУ .
Ама колега, на теб не ти ли е ясно, че тъкмо това е целта? Да не минат всички за да може после колкото се може повече от тях да дават по 400-600 лв. или колкото там го мислят. Ако искаха да минават всички, просто щяха да го обявят това гласно и ясно по всички медии, още февруари месец. Ама така колко пари щяха да гушнат тия фирми?
И как ще ме разберат дали съм с газова, че да подменям талон? В малкия не пише на газ ли съм или на бензин. Или ще има специална акция на КАТ по пътя наречена ГАЗ?

Аз и без това се чудех да сменям един талон, където бунаците от КАТ не писали колата СИВ металик, а СИН...

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- kobrata_levski
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 540i
А дали мога да сменя талона, ако съм без човека, на когото на името е колата?
- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
kobrata_levski написа:....
То не случайно са го измислили един човек да е СОБСТВЕНИК на нещо,