знаете ли историята на колата ви?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring

знаете ли историята на колата ви?

Мнение от Denmark » 25 Ное 2013, 0:51

по стечение на обстоятелствата се случи така, че намерих един от предишните собственици на колата ми в един датски форум.
намерих доста информация за нещата, които са правени и т.н. за съжаление тогава е изглеждала по-добре от сега, явно някой от следващите е усрал нещата, но да се надяваме, че и това ще се оправи с времето.

та, по темата..знам че има доста хора, които са си купили колата от човек от форума. а другите, знаете ли кой е бил предния и какви работи е правил? как е изглеждала и т.н.

интересното при мен е, че на една от снимките се вижда километража и има логика да е на тия километри, на които е сега. не че е важно де :D

п.п. темата не важи за тия с новите коли(при тях не е интересно :mrgreen: )
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: знаете ли историята на колата ви?

Мнение от blqsu4ko » 25 Ное 2013, 10:11

За моята знам само, че предишния собственик е имал куче.. Много космато куче :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Live it like you Love it

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 25 Ное 2013, 12:22

Моята пробвах да я сменям в камор за по-нова. Та от там не цялата история, но поне истинските ѝ километри разбрах. И сега съжалявам :mhihi:
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 1999 BMW 320D

Мнение от b_velev » 25 Ное 2013, 13:39

Моята е карана от жена (или мъж) с маникюр, съдейки по драскотините по пепелника и малката жабка над него. :mhihi:

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 25 Ное 2013, 16:28

b_velev написа:Моята е карана от жена (или мъж) с маникюр, съдейки по драскотините по пепелника и малката жабка над него. :mhihi:

Е46 е с толкоа нежен интериор, че и без маникюр за 13-14г. ползване става като..... и аз незнам какво няма друг модел толкова захабяващ се вътре :shock:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 25 Ное 2013, 16:39

До първите 7 (седем) километра не знам кой я е карал,от там на татък съм си все аз (надявам се да не е като при хората да са важни първите 7)

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 25 Ное 2013, 16:53

Е.Димитров написа:До първите 7 (седем) километра не знам кой я е карал,от там на татък съм си все аз (надявам се да не е като при хората да са важни първите 7)

И не е BMW?
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 25 Ное 2013, 17:06

Естествено някой служебен кош ще да е.
Малко са хората които карат чисто ново БМВ и кесят у извън темата по цял ден :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 25 Ное 2013, 17:24

boksioraE39 написа:
Е.Димитров написа:До първите 7 (седем) километра не знам кой я е карал,от там на татък съм си все аз (надявам се да не е като при хората да са важни първите 7)

И не е BMW?

За съжаление на този етап и на двете на които им знам историята (първите 3-7 километра) не са БМВ

vld написа:Естествено някой служебен кош ще да е.
Малко са хората които карат чисто ново БМВ и кесят у извън темата по цял ден :mhihi:

Да,до някъде си прав,но всъщност по-добре у форума да "кеся",от колкото в сервиза,защото Брат ми,братовчет ми и поне още двама приятели имаха чисто нови БМВ та и знам за какво става въпрос.

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 25 Ное 2013, 17:32

На "новата" й знам бая неща... предишните трима собственици, сервизна история и кво ли още не... в конкретният случай емоциите от наличната информация са повече от положителни :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW и VAG

Мнение от zafirovp » 25 Ное 2013, 18:12

Само знам, че италианката която е карала преди мен, ще и счупя крачетата ако я видя. :mhihi:

Аватар
Кара: '74 3.0CSi
Мечтае да кара: made by pininfarina
Детайли за колата: винаги над 200 к.с.

Мнение от rosendaal » 25 Ное 2013, 18:23

Колата е като жената--ако искаш да имаш хубаво бъдеще с нея,изобщо не ти трябва да й знаеш миналото.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '96 Е34 tds touring Individual
Мечтае да кара: E34 M5 Touring

Мнение от exvitermini » 25 Ное 2013, 21:12

Моята е била собственост на фирма в Германия. Взех я с bmw service card, на който пише VIN-a и името на фирмата, 4-5 ключа и нищо липсващо от нея. Даже и пълна туба с гориво. Има и сервизна книга... Ходих до Оснабрюк за нея :P

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 25 Ное 2013, 21:15

Мойта е Германка, преди няколко години някакъв циганин от кърджали я взима..... После Гришата(човека от който я купих)
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 330D
Мечтае да кара: S62B50

Мнение от Evkata » 25 Ное 2013, 21:26

exvitermini написа:Моята е била собственост на фирма в Германия. Взех я с bmw service card, на който пише VIN-a и името на фирмата, 4-5 ключа и нищо липсващо от нея. Даже и пълна туба с гориво. Има и сервизна книга... Ходих до Оснабрюк за нея :P

И моята я вземах и в жабката имаше такава bmw service card с Вин и името на първия собственик но не знам за какво може да ми послужи. Може би да видя кога е влизала последно в бмв сервиз ? :dunno:
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата