Тъпи ли са американците?
Модератор: Общи модератори
- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
Re: Тъпи ли са американците?
Тъпи сме ние, че се занимаваме с тях, а не със себе си.
Много са си добре те - знаят и правят предимно това, което ги прави по-богати и с по-уреден живот, съответно и по-щастливи за наше съжаление...
Много са си добре те - знаят и правят предимно това, което ги прави по-богати и с по-уреден живот, съответно и по-щастливи за наше съжаление...
Only dead fish follow the stream...
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Zagy написа:Стрдностатистическия американец е с по-ниска обща култура от средностатистическия българин...
Сигурно визираш хора в границите 25-40-50 години.
Ако трябва да си говорим за хора под 20 години ситуацията плачевна... Не говорим за ниска, а за липсваща обща култура при поне 80% от цитираната възрастова група. Със сигурност не отстъпват на американските "тийн"-ове по тъпотия.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Страшно представително изказване Zagy, моите уважения. От един тим на САЩ. Поздравления. Мога да ви гарантирам, че от вашата собствена камбанария почти нищо не виждате и изводите, които ще направите ще са ограничени и доста погрешни. Затова коментирайте фактите. Ето аз казах един, това е една световна сила. Как става тази работа, с тъпи хора ли? Не мога да повярвам на K_Ilkov, че тъпи хора избират умни да ги управляват. Понеже гледам българският пример сигурно. Аз не си припадам по Америка. Но не обичам някой да си криви душата, за да се прави на интересен или кой знае защо. Понеже ми се ще да видя, колко от тия дето днес казват, че американците са тъпи, ако утре спечелят Зелена карта или получат друга възможност да заминат да живеят и работят при тези тъпи хора, ще откажат с този мотив.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- exvitermini
- младши ентусиаст
-
- Кара: '96 Е34 tds touring Individual
- Мечтае да кара: E34 M5 Touring
По тази карта за IQ ги дават по-умни от нас:
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Avera ... -World.png
но пък за сметка на друга статистика ги водиме
http://www.targetmap.com/viewer.aspx?reportId=4923
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Avera ... -World.png
но пък за сметка на друга статистика ги водиме

http://www.targetmap.com/viewer.aspx?reportId=4923

- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Не изчетох мненията преди мен, но в момента имам на гости за около месец, чист американец - средностатистически. От малък град, с дървена къща, барария на приземния етаж, голям пикап, iPhone и т.н.
Ще споделя мнение като мине време тъп ли е, не е ли, но на пръв поглед си е ОК момчето.

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
Тъпи не е правилната дума, по скоро са ограничени. Явно нарочно ги държат такива - да бачкат яко, и да не мислят много много за странични неща. През това време разни бели якички на Уол Стрийт здраво ги ограбват. Давам и конкретен пример - през 60те години в едно американско семейство е било достатъчно да работи само мъжа по 8 часа на ден, за да могат да си позволят всичко за едно нормално съществуване, дори доста над нормалното, ако ги сравняваме с останалия свят по това време. Сега се налага да бачкат и мъжа и жената по 14 часа, повечето имат по 2 и 3 работи и едвам си плащат ипотеките . Така че хич не ми ги давайте за пример 

Не Мы такие, Жизнь такая
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Elesar74 написа:Не мога да повярвам на K_Ilkov, че тъпи хора избират умни да ги управляват.
Не е за вярване наистина ...
ама тва е ако изхождаш от логиката, че избират нещо ...

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
stefanoff написа:Давам и конкретен пример - през 60те години в едно американско семейство е било достатъчно да работи само мъжа по 8 часа на ден, за да могат да си позволят всичко за едно нормално съществуване, дори доста над нормалното, ако ги сравняваме с останалия свят по това време. Сега се налага да бачкат и мъжа и жената по 14 часа, повечето имат по 2 и 3 работи и едвам си плащат ипотеките . Така че хич не ми ги давайте за пример
Понеже извънземните гръмнаха Кенеди, затова сега генномодифицираните маймуни трябва да работят по 14 часа

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- ociata
- кандидат ентусиаст
-
Хмм интересно колко от 70-те процента(към момента) мислещи че са тъпи са били в САЩ и колко време са прекарали там? Защото в някои страни мислят че Българите сме цигани живеещи на катуни и имащи по 18 деца 

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
ociata написа:Хмм интересно колко от 70-те процента(към момента) мислещи че са тъпи са били в САЩ и колко време са прекарали там? Защото в някои страни мислят че Българите сме цигани живеещи на катуни и имащи по 18 деца
а па тва па изобщо не е критерий
щото щатите понеже са малка държава
и избщо няма шанс да попаднеш в коренно различни ситуаций ...
естествено човек дето не е бил там не виждам причина да коментира, ама ние нали всичко знаем

drago_pavlov написа:Понеже извънземните гръмнаха Кенеди, затова сега генномодифицираните маймуни трябва да работят по 14 часа
а като си помисля, че това е само частичка от нещата, които не знам

сега ми е по-интересно какъв ще е извода от двете анкети за бухалките и тъпите американци

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
drago_pavlov написа:stefanoff написа:Давам и конкретен пример - през 60те години в едно американско семейство е било достатъчно да работи само мъжа по 8 часа на ден, за да могат да си позволят всичко за едно нормално съществуване, дори доста над нормалното, ако ги сравняваме с останалия свят по това време. Сега се налага да бачкат и мъжа и жената по 14 часа, повечето имат по 2 и 3 работи и едвам си плащат ипотеките . Така че хич не ми ги давайте за пример
Понеже извънземните гръмнаха Кенеди, затова сега генномодифицираните маймуни трябва да работят по 14 часа
http://www.youtube.com/watch?v=yLDIoO_ug2c
и тук със буквички
http://zamunda.net/details.php?id=215738&hit=1
гледай го, и после се присмивай ... на мен не ми е някак си смешно. Отделно, че не аз писах за генно модифицираните маймуни

Не Мы такие, Жизнь такая
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
stefanoff написа:http://www.youtube.com/watch?v=yLDIoO_ug2c
и тук със буквички
http://zamunda.net/details.php?id=215738&hit=1
гледай го, и после се присмивай ... на мен не ми е някак си смешно. Отделно, че не аз писах за генно модифицираните маймуни
Грешно си ме разбрал. Не се присмивам на теб, а просто "обяснявам" защо 60-те са живели добре, а след това не

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Може би трябваше да кръстиш темата "Тъпи ли сме американците/канадците"
Мислех че вече не си БЪЛГАРИН?!
Без лоши чувства.
Мислех че вече не си БЪЛГАРИН?!

Без лоши чувства.

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
темата тряа да е "Тъпи ли са Българите ?" и да има само един отговор "ДА"

- nikinenov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 335d, F30 320d
Хората от САЩ на моето професионално ниво, с които съм имал общи проекти през годините, са били с много по-повърхностни знания в сравнение с хора завършили в западна Европа. Същото съм чувал и от колеги.
Та, не, не бих казал тъпи, просто по-зле подготвени, но очевидно все пак достатъчно за да се справят успешно
Та, не, не бих казал тъпи, просто по-зле подготвени, но очевидно все пак достатъчно за да се справят успешно
Only a month ago, I stepped out of the Ferrari 430 and thought that maybe in 200 years, someone, somewhere, using materials that don't currently exist, will make something better. But in fact, I only had to wait four weeks. The M5 is that good.