знаете ли историята на колата ви?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Re: знаете ли историята на колата ви?

Мнение от Runnaway » 30 Ное 2013, 18:35

vld написа:
b_velev написа:Моята е карана от жена (или мъж) с маникюр, съдейки по драскотините по пепелника и малката жабка над него. :mhihi:

Е46 е с толкоа нежен интериор, че и без маникюр за 13-14г. ползване става като..... и аз незнам какво няма друг модел толкова захабяващ се вътре :shock:

Е, не цялата, но централната конзола и около ръчната наистина се драска много лесно. Лайсните, воланът, лостчетата за мигачите и чистачките и дръжките на вратите нямат никакви проблеми.

Моята е взета от Форума, но малко съжалявам за това. Не бих повторил. Въпреки това не бих върнал времето назад, защото си обичам колата. :) :mrgreen:
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 30 Ное 2013, 19:15

boksioraE39 написа:Да вярвай си че не я караше въобще.... ;)

ти на 10 драг старта, ако му викаш каране, явно не си виждал к'во правя с колите си :mhihi: :wave: :winky:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: F10 ///M5

Мнение от DriftoMania » 30 Ное 2013, 19:24

Може ли авторът да коригира заглавието - 'Знаете ли историята на колата си?"

Иначе не знам на моята, но почти съм сигурен, че я взех на реални 156к км :mhihi:
На джипа на бащата бившия собственик е бил някакъв афроамериканец :mhihi: от UK, който са го тикнали в затвора и са му продали 'жипката за 300 паунда :lol: за нея съм сигурен, че не е карана много, беше на 70к мили за 14-годишна бангия с всичко оригинално по нея :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 30 Ное 2013, 22:30

Аз я знам- Имало едно време едни умни немци в един завод в Динголфинг де земали кучина части и фанали та ги сбрали у кола. Кат видели че пали тръгва и спира земали та я пратили у италито при жабарите де я карали как им дойде и те така 13 годин и я като я зех мязаше на блъснат от ЗИЛ симитлийски вол ма все още пали тръгва и спира и вече е със ново масло :mhihi:
Изображение
ATR-42/72

ентусиаст
Аватар
Кара: дърто Е30
Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет

Мнение от SPEED_GABROVO » 30 Ное 2013, 23:50

Знам историята и до последните двама собственика,който са и членове на форума и са ми съграждани.Ето го първия собственик в Габрово,дори и с темa viewtopic.php?f=6&t=242627,в която даже съм му честитил за придобивката :mhihi: ,без да и подозирам,че ще е моя някога,даже с момчето учехме в едно даскало и се сещам как излизаше на врати от паркинга,доколкото позволяваше М20Б20 и отворения диф. :mhihi:
Така е била,като я е взел,после е разкарал голфаджийския лип и гадните халогени,а и джантите,последно при него беше на железарки.
022660853.jpg

После я разменя за Е34 520 с въпросния колега daniel.penchev,който също му беше честитил в темата :mhihi: ,тези които сте писали във въпросната темата, да не си помислите,че може и при вас да дойде,вече се приключи с продажбите,колата е влязла в проект "вечно моя" :mhihi: При въпросния колега,колата се променя доста,получава М20Б25,голямо прасе шперец,Борбетки А от друг габровски колега rahoGabroveca,рекаро салонче с подгрев и други благинки .После се появих аз,колегата я беше пуснал от известно време само в форума,защото чакаше дете и искаше да си взема Е39,обаче след време се появи във сайтовете за продажби и разбрах,че трябва да побързам,за голям късмет вече имах парите и нещата се случиха,че и други искаха да я вземат.Дори не бях я карал,само се повозих,нямах и книжка тогава,ама аз си я знаех от началото,какво ,що и не съм се и съмнявал в нея, а и колега си е точен,дори поддържаме връзка,аз и с първото момче се знам и сме си приказвали доста за колата,че и все ми се кара,че не съм и раздавал газ,и че искал да я купува,ама да е мислил на времето. :mhihi:

Ето как изглежда сега,така я взех и от последния собственик,макар да имаше среща с бордюр от моята простотия,ама си ми беше за урок :banghead: ,при което смачкана престилка,носач и рейка в гъ@а,ама всичко е оправено. :mhihi:
S6003164.JPG

S6003174.JPG

Сега спи зимен сън на сухо,а на пролет продължавам да си я правя,обожавам си я много. :bowdown:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 30 Ное 2013, 23:58

vicho написа:
boksioraE39 написа:Да вярвай си че не я караше въобще.... ;)

ти на 10 драг старта, ако му викаш каране, явно не си виждал к'во правя с колите си :mhihi: :wave: :winky:

Незнам к'во правиш с колите си но момчето не можа и седмица да се порадва на 46цата ти..... :winky:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

ентусиаст
Аватар
Кара: вана Чайка

Мнение от .:BENZINO:. » 01 Дек 2013, 0:12

SPEED_GABROVO написа:
Изображение

ти пък ако знаеш тея Борбети колко километра имат изминати настрани... :mhihi: Сега сигурно сами си знаят какво да правят,като й подадеш смес :winky:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring

Мнение от Denmark » 01 Дек 2013, 0:18

явно много хора знаят историята и на другите коли :mhihi: :driving:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от SPEED_GABROVO » 01 Дек 2013, 0:23

BENZINO VN написа:
SPEED_GABROVO написа:
Изображение

ти пък ако знаеш тея Борбети колко километра имат изминати настрани... :mhihi:

Бе предполагам :mhihi: ,имат доста следи от бордюри по бордовете,особено задните,дори веднъж ме прекараха и жулнах леко едната и дори не разбрах къде от множеството следи,но като цяло хващат окото и са си прави и без заварки(намислил съм и им освежаване ,но преди това има по-важни неща),но не знам дали колегата rahoGabroveca ги търкалял на неговата,че него вече го боли яко главата :mhihi: ,ама и той предал сектата :ranting:

Потребител
Аватар

Мнение от mirosk » 01 Дек 2013, 0:44

Моята я вземах от Италия една кака/баба я е карала да кажем доста прилежно я е гледала ама Големи маникюри по пелника волана чудоооо до 2011 я е карала и я е занимарила в една автокъща от към боя

ентусиаст
Аватар
Кара: вана Чайка

Мнение от .:BENZINO:. » 01 Дек 2013, 0:52

Преди да отидат при него,бяха във Варна на тази кола(номерата са по случайност такива :mhihi: )

Изображение
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от SPEED_GABROVO » 01 Дек 2013, 1:00

Я гледай ти,видя ли са простотия тия джанти,добре,че бях с железарките,когато я отървах в бордюра,че двете да са дали фира :mhihi: ,а железарката с двата чука и пак съм в играта. :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F30 LCI 320d XDrive ex E46 330xd
Мечтае да кара: Porsche Cayenne, BMW X5

Мнение от kasho » 02 Дек 2013, 14:44

Моята като я купих към комплекта документи беше и италианския документ за собственост - там има история на собствениците с натрупване. Първо я купува италианец от Милано и я кара 5 години. След това я прехвърля на дъщеря си (женско име със същата фамилия и рожд. дата 24 години след предния собственик), която я кара още 6 години. Резултат - маникюрни драскотини по интериора. След това щерката я връща в dealership-а, от който е купена. Нашенски Горублянски джамбази я вземат месец по-късно от там, докарват я, въртят километража :mrgreen: , после се пристигам аз с кинтьитьи и ... :driving:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 90" Е30 316i
Мечтае да кара: Е30 3??

Мнение от p0wEr » 02 Дек 2013, 15:07

Знам историята до някъде... Дадох Е36 седан м50б20 за красавицата м40б16 която е била някога на старец 33-та година пенсионер човечец(100% реално талоните бяха на негово име) от там отива при братята роми.. а от братята роми в друг ром :mhihi: от там аз я спасих и си я гледкам лека полека я стягам :winky:
Преди:Изображение
Изображение
Сега:
Бях изправил престилката но има леко ударче :lol:
Изображение
Изображение
Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили... :mhihi:
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...

Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 02 Дек 2013, 15:42

Колеги, аз съм проучил много подробно историята на колата си. Значи преди около 13,5 милиарда години Големият взрив е поставил началото на нашата Вселена. Доста по-късно, преди около 4,5 милиарда години, е започнала да се формира планетата Земя. Като част от съставящите я вещества, различните метали при изстиването на земната кора са се обособили във вид на сплави и окиси - известни много по-късно като метална руда. Моята кола произлиза от няколко такива къса железната руда (хематит, Fe2O3):

Изображение

По една щастлива случайност, на нашата планета възниква живот и разни дребни морски организми спомагат за образуването на нефта (без който колата ми сега би била неизползваема). Доста по-късно тези първични морски организми еволюират, излизат от океаните и поставят началото на сухоземните същества. Те от своя страна също еволюират - през безгръбначни, влечуги, дизозаври, млекопитаещи, та до Хомо Сапиенс. Едно от най-ранните технически достижения на човека е металургията, което позволява да се извлече желязото от споменатия в началото хематит. По-късно един велик човек - Рудолф Дизел, е дал своя решаващ принос, като е тласнал техническия прогрес в единствено вярната посока... Момент, че сестрата идва с хапчетата. Тя много държи да ги пия точно навреме, иначе се оплаква на лекарите и после санитарите ме обличат с едни много неудобни дрехи с дълги ръкави...
Excellent! Steven is my name!

Предишна

Назад към Извън Темата