Издирва се СА 0486 СН!!!
Модератор: Общи модератори
50 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- SpLiT
- младши ентусиаст
-
- Кара: Mercedes-Benz E280 4Matic
- Мечтае да кара: отново BMW
Издирва се СА 0486 СН!!!
Колеги,
На 4ти срещу 5ти септември ми откраднаха красавицата... е46 фейслифт Титан силберграу с пълен М пакет, стил 32 18", леко чукнат преден десен калник. Открадната е в Младост 1 до бл.24. Моля да се оглеждате и ако попаднете на каквато и да е информация, моля да споделите.
Телефон за връзка 0888 124 233 - Васко
Поздрави.
На 4ти срещу 5ти септември ми откраднаха красавицата... е46 фейслифт Титан силберграу с пълен М пакет, стил 32 18", леко чукнат преден десен калник. Открадната е в Младост 1 до бл.24. Моля да се оглеждате и ако попаднете на каквато и да е информация, моля да споделите.
Телефон за връзка 0888 124 233 - Васко
Поздрави.
Последна промяна SpLiT на 10 Сеп 2013, 14:40, променена общо 3 пъти
- SpLiT
- младши ентусиаст
-
Re: Издирва се СА 0486 СН!!!
Ето снимки на колата:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна SpLiT на 10 Сеп 2013, 9:01, променена общо 1 път
- SpLiT
- младши ентусиаст
-
Колеги модератори, има ли възможност темата да бъде направена на Важна за известно време, че полицията ме отсвири, застрахователите ми казаха че бая ще чакам и аз сега сам се боря да си я намеря... незнам колко е реално да се намери, но поне да знам че съм направил каквото мога.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
- Cyberloner
- младши ентусиаст
-
- Кара: е53
абе нещо напоследък много започнаха да щипят от младост... миналия месец пак един колега с е46 изпищя само че от младост 2. Да не те отчайвам ама сигурно вече е разкостена и/или си чака в някой селски гараж. Някакви други по-забележими неща - чукнат праг, ръжа по нещо? По-особено гърне. Дай и някакви координати за връзка с теб ако някой я види да може да се свърже, щом полициета те е отсвирила...
на снимката от 09/08/2013 виждам, че бронята нещо не е легнала както трябва, а на останалите е идеална - към момента на кражбата как е била?
на снимката от 09/08/2013 виждам, че бронята нещо не е легнала както трябва, а на останалите е идеална - към момента на кражбата как е била?
- SpLiT
- младши ентусиаст
-
Значи, на снимката на която бронята е "нещо крива" е от морето, когато някой селяк ми я е блъснал и се е скрил. В момента колата е още със щетата. Иначе си е напълно нормална е46 с пълен М пакет, освен че съм боднал неоригинални лупи и под определен ъгъл се виждаха леко кабелчетата вътре във фара. Предната броня е задрана от лявата страна (и боядисано отгоре - така я взех
)и е леко пукната при халогена. На задната броня има точка замазана с лак за нокти точно по средата на бронята... Друго по специфично са джантите стил 32, но са пресно боядисвани и са с едни по-големи перли и лъщат яко на слънце (на колегата Dimitroff му направи впечатление).
Само се чудя, като са такива кенефи обръщаните коли, защо ми я свиха???

Само се чудя, като са такива кенефи обръщаните коли, защо ми я свиха???
SpLiT написа:защо ми я свиха???
За части, за какво друго. Не е 50-60 хил. левова кола да ти искат откуп. Тя колата ти си е била лъскачка дето се казва т.е. има какво да се продаде. Сега джантите, фаровете, стоповете и т.н. всичко ще се разпродаде. Ако е била и дизел.... Нали се крадели повече дизелови БМВ-та. Като синята Е39-ка, къде пак се открадна скоро. Кофти тръпка, но според мен е по-добре да видиш какво ще става със застрахователите. Кой я видял, кой не няма значение, щото отдавна е разсглобена в някой гараж. Съмнява ме, който я е откраднал да си се разхожда с колата из улиците на града.

- jp_montoya
- Потребител
-
- Кара: e30
- Мечтае да кара: е30 М3
Няма шанс да я намериш - крадат ги или, ако имат поръчка за конкретен модел, или в по-честия случай при 46-ците за части. За конкретен модел обаче се крадат скъпите коли - Х5-Х6, А5,А6, Q7.Вече магазините на за части по Цар Симеон също са започнали да купуват крадени части втора употреба. Иначе от Младост до моргите, които са край Лозен се стига за 20 мин, там пък за една нощ колата се разглабя, заличават се номера на частите и също могат да бъдат пуснати за продажба. 10-12 годишните коли ги крадат само за части, по-скъпите ги изкарват през Румъния и Гърция. Така, че търси парите от застраховката. Другият вариант, който да си го знаеш за вбъдеще, ако пак си купиш е46, е да си размениш пиновете, които са в буксата за диагностика. Там крадците си включват машинката за обучаване на ключове и, ако тези пинове са разменени, може да им изгори машинката, която струва няколко хиляди лева, ще се забавят и в крайна сметка няма да ти откраднат колата.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
Дано го намериш, но шанса е малък. Вече само части може да намериш от нея за жалост. Търси си парите от застрахователите.
- m.dimitrov1992
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 328/е46 330i/e46325i/е91 330xd+
Следиш в мобилето и карс за обяви от София за сива е46 на части както и форума, може да пообиколиш и по големите морги. Намериш ли кола която прилича на твоята,отиваш на място и гледаш за някакви отличителни белези Щом ще я продават на части трябва да я има някъде обявена. Поне аз така бих направил, друг вариант не виждам.
http://www.youtube.com/watch?v=VjVe5r7tfvk
Както казаха вече колегите, застрахователите, това ти е спасението

Както казаха вече колегите, застрахователите, това ти е спасението

Не Мы такие, Жизнь такая
- SpLiT
- младши ентусиаст
-
За мен тази сага свърши поне за момента...
След хиляди спорове с приятели и близки реших да не си взимам БМВ известно време, поради риска от нова кражба и ново сърцераздиране. Купих Е Класа, вози като кораб, хубава кола, широка... НО не е The Ultimate Driving Machine... просто нещо липсва и според мен това е ДУША, БМВ е кола с душа, тя е част от теб... като се качиш и се сливаш с нея... Мерца не е така...
Та преведоха ми днес 89% от застрахователната стойност, сега ще пиша жалби, но невярвам нещо да се промени.
БМВ остава в душата ми, където е било винаги и където ще остане! Членската карта е над талона на Мерцедеса, документите са в БМВ калъф... чудя се как ще реагира "обществото ни" ако бодна и стикери на форума?

След хиляди спорове с приятели и близки реших да не си взимам БМВ известно време, поради риска от нова кражба и ново сърцераздиране. Купих Е Класа, вози като кораб, хубава кола, широка... НО не е The Ultimate Driving Machine... просто нещо липсва и според мен това е ДУША, БМВ е кола с душа, тя е част от теб... като се качиш и се сливаш с нея... Мерца не е така...
Та преведоха ми днес 89% от застрахователната стойност, сега ще пиша жалби, но невярвам нещо да се промени.
БМВ остава в душата ми, където е било винаги и където ще остане! Членската карта е над талона на Мерцедеса, документите са в БМВ калъф... чудя се как ще реагира "обществото ни" ако бодна и стикери на форума?

- fancooler
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320Ci '01
Да им изсъхнат ръчичките на тези, дето ти посегнаха на хубавата кола!!!
Покарай сега мерца - и той не е за изхвърляне. Все пак е със задно. Когато си готов отново ще яхнеш перката, а дотогава лепкай стикерите на форума и карай
Покарай сега мерца - и той не е за изхвърляне. Все пак е със задно. Когато си готов отново ще яхнеш перката, а дотогава лепкай стикерите на форума и карай

- joffri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Bmw 530d 2002g
- Мечтае да кара: E39 M5
За да е завършена темата на Васко искам да пожелая на крадците да се разболеят все от хубави нелечими болести!

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
SpLiT написа:За мен тази сага свърши поне за момента...
БМВ остава в душата ми, където е било винаги и където ще остане! Членската карта е над талона на Мерцедеса, документите са в БМВ калъф... чудя се как ще реагира "обществото ни" ако бодна и стикери на форума?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Колега радвай се,че са ти дали изобщо нещо..знам че звучи някак си ... много гадно обаче един мой приятел от 1 година вече го мотат и нищо не се случва нито пари получава нито му казват какво става

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- SpLiT
- младши ентусиаст
-
Макс, нали се сещаш, че бая жокери "обади се на приятел" използвах... НО ако бях седял мирен като всеки един редови гражданин, сигурно и аз щях видимо да остарея преди да видя пари

И това ми били застрахователи... смешници...

И това ми били застрахователи... смешници...
50 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4