Фонтан бликна пред Шератон!
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Stoyan7777 написа:а бе каквото и да си говорим тая фирма дето е на строежа е пълна педерастия. как може да има такива лиоптовци?а иначе пича с чадъра се е урентирал най-правилно от всички
абе ти как си с главния??малко по-нагоре имаше пояснения,че всичко около президентството се пази в тайна,като го няма в чертежите,фирмата да гаде къде има водопровод ли?..четете,обмислете,пък тогава плюите..ако фирмата беше твоя,и се случи на теб и твоите работници нямаше да мислиш по този начин,но като си страничен наблюдател всичко може...
- Stoyan7777
- младши ентусиаст
-
а бе разбирач, много добре знам как съм с главния. балъци са...имам стройтелна фирма и знам как стоят нещата.така че не прави от темта спор, ок?
строителната фирма не е ли японска? В кадастъра от татово време не са нанасяни промени. Вече няма кой да го води и уточнява и няма институция, която да следи в кадастъра, къде точно какво минава, та не са виновни строителите.
А преставете си какъв резил е за нас... японци разглеждат кадастъра, проследяват цялата изградена подземна канализация и захранване на питейна вода и далекосъобщителни кабели в центъра на столицата на РБ, проследяват всеки сантиметър, (знаем колко са прецизни) за да направят точната дупка - на точното място, без аварии и забележки, дупчат и хоп! безплатна мивка на Шератон, или най-новия шадраван... в Центъра, при това безплатно, на 20 метра от входа на Президенството...
и на още толкова метри от Законодателите ни (милите, умни и корумпирани главици)!
Много добре говори за Законите ни, за институциите ни, за армията администрация, на която се плаща, за стриктното водене на книги и архивите. Просто сме №1.
Добре, че там не беше някой високоволтов кабел за електрозахранване.
И Президенство и Народно събрание и Министерствата наоколо и Булбанк и Дирекция по архитектура (строителство) и градоустроство, и Шератон и ЦУМ и Халите и светофарите на пет кръстовища... щеше да е като на война положението в идеален център на София!

А преставете си какъв резил е за нас... японци разглеждат кадастъра, проследяват цялата изградена подземна канализация и захранване на питейна вода и далекосъобщителни кабели в центъра на столицата на РБ, проследяват всеки сантиметър, (знаем колко са прецизни) за да направят точната дупка - на точното място, без аварии и забележки, дупчат и хоп! безплатна мивка на Шератон, или най-новия шадраван... в Центъра, при това безплатно, на 20 метра от входа на Президенството...

Много добре говори за Законите ни, за институциите ни, за армията администрация, на която се плаща, за стриктното водене на книги и архивите. Просто сме №1.

Да караш Peugeot е страст!
- Stoyan7777
- младши ентусиаст
-
За мене това е един от старите водопроводи на София. Преди време в центъра на София имало временен водопровод с витошка вода, който навремето трябвало спешно да построят, заради проблемите с водоснабдяването в София. Направили са го набързо за да буде "временно", но така и си е останал.
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
ловя бас със с друг да се оправяички на по 500 лева
ловя бас със сички на по 500 лева
че не е таина а просто наще шибаняци като са правили водопровода са казали е са тука тръбата за 2 метра нищо няма да стане
ние сме лайна, няма да влизам в спор със следващите мнения защото е кауза пердута да обесняваш на някой как е лайно всички биха с еобидили и биха казали абе не е така
ама българска работа плана така ама ние иначе ще го направим ако правехме ние метрото нямаше да има пилони преди константн величков е потънало стрсанично ... бъларска работа= ебало си е мамата
демек мисля че са виновни не японците а наще строители някога които н са спазили плана и не вярвам че е нещо скрито от дс
)) за заблуда на врага ...
че не е таина а просто наще шибаняци като са правили водопровода са казали е са тука тръбата за 2 метра нищо няма да стане
ние сме лайна, няма да влизам в спор със следващите мнения защото е кауза пердута да обесняваш на някой как е лайно всички биха с еобидили и биха казали абе не е така
ама българска работа плана така ама ние иначе ще го направим ако правехме ние метрото нямаше да има пилони преди константн величков е потънало стрсанично ... бъларска работа= ебало си е мамата
демек мисля че са виновни не японците а наще строители някога които н са спазили плана и не вярвам че е нещо скрито от дс

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2