За кого ще гласуваме?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

За кого ще гласуваме?

Георги Първанов / Ангел Марин
58
53%
Неделчо Беронов / Юлияна Николова
15
14%
Волен Сидеров / Павел Шопов
31
28%
Георги Марков / Мария Иванова
3
3%
Проф. д-р Григор Велев / Йордан Мутафчиев
0
Няма гласували
Любен Петров / Нели Топалова
0
Няма гласували
Петър Берон / Стела Банкова
3
3%

Общо гласове : 110
големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 29 Сеп 2006, 23:06

Пичове, спасявайте се, докато имате възможност!
Знаете ли какво е носталгия?
Това е чувството което изпитваш при всяко завръщане в България, че си взе правилното решение на времето.
Е.ал съм ги и у политиците. Съучениците и приятелите ми, които издухаха в началото на 90-те, сега са на светлинни години от мен. Нито вехтия, нито аз сме крали, нямам богати роднини, нямам реституция. Повече нещастници т тая държава няма да създавам. На 01.12.съм на интервю и ако е рекъл Господ - вън.

младши ентусиаст
Аватар

от първанов неме е срам

Мнение от 535 » 30 Сеп 2006, 9:25

неделчо е слески тарикат на селски мошеник ми блъска
а волен еххх волен щеше да е супер ама май е болен

ако не беше олигофрен а по подреден и по тих щях да съм за него

но малко с притеснявам че оня путьо дето е син на сегашната му жена е депутат та чак евро депутат лайно на 20 години .... не мисля че имат съвест те и други нямат ...

ентусиаст
Аватар

Re: от първанов неме е срам

Мнение от evans » 01 Окт 2006, 21:46

535 написа:

но малко с притеснявам че оня путьо дето е син на сегашната му жена е депутат та чак евро депутат лайно на 20 години .... не мисля че имат съвест те и други нямат ...
човека си говори истината,ако не вярваш вземи някой лев и ще те заведа при един човек да си купиш циганка.Даже и аз бих си купил,обаче съвест пред родителителите,макар че майка ми и баща ми нямат нищо напротив,ама все пак...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от road666 » 01 Окт 2006, 22:45

Все още не съм решил за кого ще гласувам,НО определено няма да е за Волен Сидеров,тъй като от неговото държане и изказване разбирам,че за хора като мен БЪЛГАРИ (С МЮСЮЛМАНСКА РЕЛИГИЯ),няма да дойдат по добри времена.
Тези от Вас които така нападат циганите ... помислете че живеем в 21 век,колкото и проблеми да саздават дадена група хора,трябва да се намери цивилизовано решение на проблемите.
А за ДПС моето скромно мнение е,че хората които им се работи в името на България,и които искат да постигнат успехи с труд и себеотдаване там в ДПС могат да се докажат и да стигнат далеч. ;)
Търсим шофьор без книжка с крадена кола. За контакти тел. 166

младши ентусиаст
Аватар

Re: от първанов неме е срам

Мнение от gyrate » 02 Окт 2006, 7:29

evans написа:
535 написа:

човека си говори истината,ако не вярваш вземи някой лев и ще те заведа при един човек да си купиш циганка.Даже и аз бих си купил,обаче съвест пред родителителите,макар че майка ми и баща ми нямат нищо напротив,ама все пак...

чакай след 2007, тогава акциза им ще падне...... но що да си купуваш циганка.. за още малко можеш да си купиш и бяла българка...

предполагам че всички можем да се съгласим че някои неща независомо от това дали са верни или не, е нужно да се третират с внимание, особено от тези които са уж избрани да ни представят като страна.

но тези малоумници от атака така и не са избрани от никой така че нека си говорят. техният гроб си ринат. нема да ги има след 3 години и всички го знаем.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

Мнение от turboto » 02 Окт 2006, 9:39

road666 написа:Все още не съм решил за кого ще гласувам,НО определено няма да е за Волен Сидеров,тъй като от неговото държане и изказване разбирам,че за хора като мен БЪЛГАРИ (С МЮСЮЛМАНСКА РЕЛИГИЯ),няма да дойдат по добри времена.
Тези от Вас които така нападат циганите ... помислете че живеем в 21 век,колкото и проблеми да саздават дадена група хора,трябва да се намери цивилизовано решение на проблемите.
А за ДПС моето скромно мнение е,че хората които им се работи в името на България,и които искат да постигнат успехи с труд и себеотдаване там в ДПС могат да се докажат и да стигнат далеч. ;)

Хич недей да ми хвалиш ДПС-то... Имам един куп познати като Теб и повечето от тях на миналите избори гласуваха или за БСП или АТАКА но не и за ДПС защото ги лъжат от години. Върхушката си е винаги във властта без значение к'ва програма ше прегръщат през 4 години било то дясна лява или центристка, важното е да са във властта... К'во напраи за Теб тая партия я ме открехни...? На всеки избори влизат в Българския парламент само с помоща на ЕКСКУРЗИАНТИТЕ... Питам Те не за да се заяждам с Теб... а защото ми е писнало от менения в стил "Ми ше гласувам за тях шот ми харесват!" или "... хора като мен БЪЛГАРИ (С МЮСЮЛМАНСКА РЕЛИГИЯ)". Аз мога да Ти кажа какво са и какво не са свършили БСП и СДС ма Ти ми кажи какво свърши ДПС? В заключение искъм да Ти кажа че циганите въпреки че не са в НС много по умело си извоюваха повече права от нас българите и Вас мюсулманите... само като пример щи дам придобиването на апартаменти в София... Гот е да се издържаш законно от тоя бизнес с по 40-50 хил. евра годишно?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 02 Окт 2006, 13:51

road666 написа: ... помислете че живеем в 21 век,колкото и проблеми да саздават дадена група хора,трябва да се намери цивилизовано решение на проблемите.

Цивилизовано решение може да се намери само при желание и на 2те страни, което няма как да стане, поради простата приЧина, Че просто тях настоящата ситуация ги устройва от всякъде и нямат никво желание да се променя каквото и да било... А до колко се работи в името на България или в името на ДПС и техните приятели това е съвсем друга тема. Аз лиЧно не знам какво е направило ДПС за моята родина, да не говорим за мен самия :)...
In Ban We Trust!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от road666 » 02 Окт 2006, 17:56

turboto написа:
road666 написа:Все още не съм решил за кого ще гласувам,НО определено няма да е за Волен Сидеров,тъй като от неговото държане и изказване разбирам,че за хора като мен БЪЛГАРИ (С МЮСЮЛМАНСКА РЕЛИГИЯ),няма да дойдат по добри времена.

Хич недей да ми хвалиш ДПС-то... Имам един куп познати като Теб и повечето от тях на миналите избори гласуваха или за БСП или АТАКА но не и за ДПС защото ги лъжат от години. Върхушката си е винаги във властта без значение к'ва програма ше прегръщат през 4 години било то дясна лява или центристка, важното е да са във властта... К'во напраи за Теб тая партия я ме открехни...? На всеки избори влизат в Българския парламент само с помоща на ЕКСКУРЗИАНТИТЕ... Питам Те не за да се заяждам с Теб... а защото ми е писнало от менения в стил "Ми ше гласувам за тях шот ми харесват!" или "... хора като мен БЪЛГАРИ (С МЮСЮЛМАНСКА РЕЛИГИЯ)". Аз мога да Ти кажа какво са и какво не са свършили БСП и СДС ма Ти ми кажи какво свърши ДПС? В заключение искъм да Ти кажа че циганите въпреки че не са в НС много по умело си извоюваха повече права от нас българите и Вас мюсулманите... само като пример щи дам придобиването на апартаменти в София... Гот е да се издържаш законно от тоя бизнес с по 40-50 хил. евра годишно?

Какво направи ДПС-то ли? Аз работя в сферата на строителството и за мен е достатъчно,че като има търгове за строителни обекти някой си от ДПС-то се е сетил да ни покани да уастваме.От тук насетне има конкурс и конкуренция ... и т.н.

За апартаментите кой на кого давал и защо давал слабо ме интересува.Когато на някой му трябва апартамент да бачка,да си изкарва пари и да си купува,не да чака някой друг да му го даде.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gyrate » 02 Окт 2006, 20:28

^^^
прослувутият обрач на корупцията дето доган се опита да продаде и на това превителство.. ясно

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 5er

Мнение от aero » 02 Окт 2006, 20:43

аз съм Юзър и няма да гласувам :mhihi: :mhihi:
Изображение

Изображение

ентусиаст
Аватар

РЕ:

Мнение от turboto » 03 Окт 2006, 9:49

.........

Какво направи ДПС-то ли? Аз работя в сферата на строителството и за мен е достатъчно,че като има търгове за строителни обекти някой си от ДПС-то се е сетил да ни покани да уастваме.От тук насетне има конкурс и конкуренция ... и т.н.

За апартаментите кой на кого давал и защо давал слабо ме интересува.Когато на някой му трябва апартамент да бачка,да си изкарва пари и да си купува,не да чака някой друг да му го даде.

Точно това което каза няма нищо общо с икономическата страна на нещата"...От тук насетне има конкурс и конкуренция ... и т.н.", а с политиката... помисли малко. Който има качества доказва ги и печели... който няма се оправдава. Ся отделен въпрос е приятелските фирмички, кръгове, съзвездия и т. на т. ... рано или късно си намират майстора :-)

Виждам че се изнервяш... ни най-малка идея имам спора ни да върви в тази насока. Идеята е да се оборим с факти. Все пак сме колеги и стоим зад 3 букви които издигаме в КУЛТ но те не са нито БСП нито СДС нито ДПС а БМВ

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: РЕ:

Мнение от road666 » 03 Окт 2006, 12:28

turboto написа:
.........

Точно това което каза няма нищо общо с икономическата страна на нещата"...От тук насетне има конкурс и конкуренция ... и т.н.", а с политиката... помисли малко. Който има качества доказва ги и печели... който няма се оправдава. Ся отделен въпрос е приятелските фирмички, кръгове, съзвездия и т. на т. ... рано или късно си намират майстора :-)

Виждам че се изнервяш... ни най-малка идея имам спора ни да върви в тази насока. Идеята е да се оборим с факти. Все пак сме колеги и стоим зад 3 букви които издигаме в КУЛТ но те не са нито БСП нито СДС нито ДПС а БМВ

Е как да няма общо с икономическата страна,хляба си го изкарваме със строителство,а в строителството в момента се печели добре и най общо казано от 10 възможности като реализираш една (Примерно има 10 търга за строителни обекти,от тях се явяваш на 3-4 и в крайна сметка печелиш 1 и след това отиваш и бачкаш за да го изпълниш) значи е добре,това е икономическата страна на въпроса.Аз също мисля,че в политиката "Който има качества доказва ги и печели... който няма се оправдава." И ако обърнеш внимание всяка политическа организациая или партия след като консумира властта тя се изтощава (губи от електората си),но при ДПС не се получи този ефект след управлението в коалиция с НДСВ и от там си мисля,че политиците,които са начело на ДПС си вършат добре работата.
Тук пиша с мисълта да се оборваме с факти,а не с мисълта някой да се изнервя и се опитвам да се държа достойно към колегите,с които стоим зад 3-те букви БМВ. ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 03 Окт 2006, 12:37

не сърди, ама това е несериозно вече :!: :evil:
99% от електората на бившото ченге меди няма представа какво прави партията, има ли изобщо програма и каква е тя :!:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

!

Мнение от turboto » 03 Окт 2006, 12:56

Да не говорим че няма никаква визия за управление или политика... етинственото важно нещо е да е във властта няма значение с чия програма. 100% съм сигурен че ако забранят на екскурзиантите да гласуват АТАКА май щеше да е преди тях (не подкрепям АТАКА просто познавам Волен покрай едно TV). По-повод на качествата не визирах партийте и изобщо политиката... там такива няма, няма и да има като гледам...

Аз едно не разбрах... ДПС-то ли Ти урежда търговете та си толко доволен от тях че имаш работа? Иначе в строителството определено сте добри, казвам го по повод на едно момче което преди доста години ми измаза вилата и отвътре и от вън и все още не е мръднала мазилката въпреки 2-те наводнения които си направих (говоря за преди около 10-15год.)

П.С. До ся не си се изказвал недостойно... :mhihi: просто усещам нотка на припряност и за това се опитах да подкарам малко по-спокойно спора :D

П.С. 1 Ако модовете сметнат че прекаляваме може да си спретнем някой БМВ бирФест за да изгладим позицийте :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 03 Окт 2006, 14:02

ама някои ще са на боза и баклава :mhihi:
Изображение
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата