Представиха новата S-класа
Модератор: Общи модератори
Re: Представиха новата S-класа
наистина впечетляващ автомобил
Последна промяна ///sasho на 11 Дек 2013, 22:10, променена общо 1 път
- AngelG
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: W221 S550 AMG / CLA 220d / X5 3.0d
Много ме кефи някой като каже , то с тези С-класи , А8-ци и 7ци не стават за каране , а само за возене , те не се усещат и т.н .... Ами да , не се усещат , друго си е при 150 км/ч с Е36 чувството , че отлиташ и колата се разпада .....
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
AngelG написа:Много ме кефи някой като каже , то с тези С-класи , А8-ци и 7ци не стават за каране , а само за возене , те не се усещат и т.н .... Ами да , не се усещат , друго си е при 150 км/ч с Е36 чувството , че отлиташ и колата се разпада .....
Ти какво Е36 си имал?

- rosendaal
-
-
- Кара: '74 3.0CSi
- Мечтае да кара: made by pininfarina
- Детайли за колата: винаги над 200 к.с.
Да не говорим че от 260 к.с. дизел aвтоматик и то на такъв параход не съм очаквал че ще даде 7 литра градско..........Но факт.
- djkita
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe & E46 Coupe
7л/100км дизел градско с 260кс. S-класа ? Вкарай го в София и тоя разход ще е във графа ''фантазия'' 

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Само като видях ъп-а на темата бях готов с кофата с храната, ей тъй за спорта
, ама не мога да си кривя душата - това е уникален автомобил и заслужава меко казано уважение
Сериозно предизвикателство към 7er 

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- rosendaal
-
-
djkita написа:7л/100км дизел градско с 260кс. S-класа ? Вкарай го в София и тоя разход ще е във графа ''фантазия''
Да.Добре.
djkita написа:7л/100км дизел градско с 260кс. S-класа ? Вкарай го в София и тоя разход ще е във графа ''фантазия''
Колега досега съм имал 2 мерцедеса и 2 БМВ-та и ще ти кажа , че мерца дава точно толкова разход на гориво колкото пише в характеристиката независимо как го караш, дори ако го караш леко дава по нисък, а БМВ-то винаги ми е било отгоре поне с 2 литра. Така , че съм склонен да вярвам на този разход.
- rosendaal
-
-
Ама какво има да не вярваш на характеристиките.Само с волана не можах да свикна ,и с факта че нямам толкова пари за да си позволя такава кола преди да стане поне 5-6 годишна.За почти 700 километра ахнах
от този автомобил.

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
Понеже гледам някакви дрифтърски клипове в други теми искам да питам дали все още има опция за две двигателни колела при AMG версиите или и те са си с едно

Лето две и седемнаесто.
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
незнам за S-класата ,ама тоя сейфти кар AMG дето на клипа, направо ме възбужда

- AngelG
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: W221 S550 AMG / CLA 220d / X5 3.0d
Binev_OuT написа:AngelG написа:Много ме кефи някой като каже , то с тези С-класи , А8-ци и 7ци не стават за каране , а само за возене , те не се усещат и т.н .... Ами да , не се усещат , друго си е при 150 км/ч с Е36 чувството , че отлиташ и колата се разпада .....
Ти какво Е36 си имал?
Никакво .. и се надявам никога да не ми се налага да имам . Стига ми , че веднъж съм се возил .
Нека се придържаме към темата ! Тази не е за чудото на немското автомобилостроене

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
AngelG написа:Binev_OuT написа:AngelG написа:Много ме кефи някой като каже , то с тези С-класи , А8-ци и 7ци не стават за каране , а само за возене , те не се усещат и т.н .... Ами да , не се усещат , друго си е при 150 км/ч с Е36 чувството , че отлиташ и колата се разпада .....
Ти какво Е36 си имал?
Никакво .. и се надявам никога да не ми се налага да имам . Стига ми , че веднъж съм се возил .
Нека се придържаме към темата ! Тази не е за чудото на немското автомобилостроене
Аз пък съм се возил в автобус със 150. Много е яко, нищо не усещаш. Ама винаги ще избера подходящо пипната Е36-ца пред автобуса

Лето две и седемнаесто.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Представям си ако се качи в Е30 със 150 сигурно ще пусне в гащите...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Абе честно казано преди два дена докараха на шефа ми новата кола S500L 2013година .....не мога си кривя душата много ми хареса и отвън и отвътре.На пръв поглед мога да кажа,че тоя път от Мерцедес са се справили добре.
Дано баварците се постараят с 7-цата
Дано баварците се постараят с 7-цата